Categories

10 Redenen om Liefde die een ondernemer

1. Blaze uw eigen pad

Employee Life:. Krijg een opleiding om een ƒ??ƒ??baan te krijgen, onvermoeibaar werken tot het pensioen en hopen op een paar goede jaren vertrokken voor reizen en genieten van het leven te hebben.

Ondernemer Life: Begin met een droom, werk je staart af vroeg op om uw imperium op te bouwen, te verhuren, uit te besteden, hulp te krijgen om te groeien en te genieten van de rit langs de weg. Waarom wachten voor het pensioen?

2. Grotere kans op het krijgen van rijk.

De overgrote meerderheid van de miljonairs zijn ondernemers. Wij controleren onze eigen lot en hebben de macht om welvaart buiten onze stoutste dromen te genereren.

3. Geen vals gevoel van veiligheid.

We zitten in een recessie en ondernemers hebben opties. We kunnen de markt door middel van het, opnieuw uitvinden en verfijnen van onze bedrijven. We kunnen een beetje harder te werken, maar we weten dat we komen van dit groter, beter en sterker omdat we de goede strijd gestreden. In het Amerikaanse bedrijfsleven, niemand heeft geen controle over wat er zal gebeuren met hun toekomst.

4. Vrijheid om te creǮren.

Wat krijgt mijn bloed pompen is het creǮren van iets nieuws. Of het nu een nieuw product of dienst, een marketing campagne, een boek, een artikel of een blog post, is er pure vreugde in het proces van het maken.

5. Maandag.

In mijn vorige leven als werknemer, zondagavond waren deprimerend. Het weekend was voorbij; het plezier was voorbij. Als ondernemer, zijn zondagavond bekrachtigen, omdat maandag komt eraan! Ik krijg om te doen wat ik graag op maandag!

6. Het is echt een leuke club.

Ondernemers zijn in tegenstelling tot een groep van mensen die ik ooit heb gekend. We komen samen op evenementen en bijeenkomsten te delen, te leren en elkaar steunen. We delen een gemeenschappelijke band en buitenstaanders voelen als vreemdelingen in onze wereld.

7. Niemand anders is aan de touwtjes trekt.

Nee subjectief functioneringsgesprekken, niemand om te vragen om tijd, geen beschuldigingen van insubordinatie (ja, dit is er gebeurd met mij!), En geen verplichte tijd zuigen bijeenkomsten.

8. Lopende leermogelijkheden.

Ik weet niet elke ondernemer die geen fouten heeft gemaakt of uit te voeren in een aantal obstakels langs de weg. Maar deze ervaringen brengen mogelijkheden om te leren. De meest succesvolle ondernemers vinden de les te vermijden herhalen, te streven naar vooruitgang en successen vieren.

9. Het speelveld is geǮgaliseerd.

Grote bedrijven zijn die lijden aan hoge overhead in een slechte economie. Terwijl niemand wil de ondergang van elk bedrijf te vieren, de realiteit is dat de recessie is egaliseren van het speelveld. Als over-gevulde bedrijven verliest marktaandeel of verdwijnen van de kaart volledig, nieuwe mogelijkheden ontstaan ƒ??ƒ??voor kleine bedrijven.

10. Flexibiliteit en vrijheid.

Vanmorgen heb ik gecontroleerd e-mail, bijgewerkte mijn social networking profielen, leerde een teleclass, behandeld een paar telefoontjes, nam een ƒ??ƒ??wandeling, liep uit voor een kopje koffie, en keerde terug op te pikken waar ik ophield. Ik vertrek vroeg vandaag te halen mijn zoon en ga naar het park. Ik zou hetzelfde doen morgen. Het leven is goed Bio Auteur:.

Stephanie Chandler is een auteur van verschillende business en marketing boeken, waaronder” LEAP! 101 Manieren om uw bedrijf groeien “en” Van Ondernemer Infopreneur. ‘Ze is ook oprichter en CEO van de Autoriteit Publishing, die op maat het uitgeven van boeken en auteur marketing diensten levert voor het bedrijfsleven, zelfhulp en andere non-fictie boeken. Een frequente spreker op zakelijke evenementen en op de radio, is zij te zien in Entrepreneur Magazine, BusinessWeek, Inc.com en vele andere media.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com