Categories

2 eenvoudige manieren om een ​​gelukkig ouder

Heeft u momenten gedurende de dag als je een goed gevoel als ouder? Als je kinderen gelukkig zijn, je gelukkig bent, u allen knuffelen, lachen en zoenen een ander? U kent het gevoel van verwondering. Nu, heb je ook momenten dat je niet houdt van een ouder? Heb je voelde aan je einde raad, gefrustreerd, boos en verontwaardigd? Hier zijn twee eenvoudige manieren waarop u kunt een gelukkig ouder vaker dan passerende momenten in je dag

Stel jezelf twee zeer belangrijke vragen:.

1. Wanneer bent u het gelukkigst met je kinderen?

2. Welk deel van de normale dag met uw familie routinematig lijden veroorzaakt?

Nadat u deze vragen hebt beantwoord, zul je zien dat er de neiging om patronen of tijden gedurende de dag wanneer de dingen gaan haywire voor u of wanneer het leven soepel stroomt.

Wanneer gaat leven stroming in uw huis? Wat doe je met je kinderen als iedereen is het meest tevreden? Is er een manier om deze tijden te verhogen? Wat is er aan de hand met u eens dat voel je je zo gelukkig te zijn rond uw kinderen?

De ouders zeggen dat morgen, na school, diner en bed tijd zijn het meest belastend voor hen. Zou u het ermee eens? Kijk naar elke periode nauwer en zien wat leidt naar de stress. Is het dat er niet echt een routine in de plaats? Is er geen structuur rond een bepaalde activiteit? Laat uw kinderen weten uw verwachtingen en, indien nodig, de gevolgen? En, hoeft u volgen door op uw woord of gewoon opgeven om de situatie te sussen?

Kids liefde en aanbidden routine en structuur; niet rigide, maar consequent en rustig structuur. Ze houden ook van voorspelbaarheid, dus zorg ervoor om te gaan zitten en te praten met uw kinderen over alle routines je zien dat behoefte in plaats worden gezet.

Nu dat je wat troostende routines in de plaats voor uw kinderen zal hebben, beginnen te denken over degenen die je nodig zou kunnen hebben. Voelt u zich gestresst na thuiskomst van het werk? Vind een manier om te ontspannen voor 15-20 minuten voordat je verplaatsen naar de volgende fase van de avond. Ideeën?

• Je zou kunnen gaan naar je kamer, veranderen in comfortabele kleding en neemt 10 keer diep adem.
• Je zou een boek
• Je kan een korte yoga routine doen lezen < BR /> • Je zou kunnen gaan liggen en sluit je ogen voor 15 minuten
• Je kon op je bed of de bank liggen en luisteren naar klassieke muziek

zoeken wat het ook is dat je denkt dat je zou helpen re-energize voordat u naar de taak die meestal benadrukt u.

Bewustwording van het bepaalde tijden wanneer u zijn het gelukkigst met je kinderen en als je niet kunt u om te stoppen, denken, en herontwerp uw routine familie. Het is goed te doen, moet je gewoon de nodige beslissingen, te delen en te bespreken met uw familie en vervolgens consequent zijn. . Uw motivator zal de rust en de gewone geluk je zult voelen Bio Auteur:

Erin Kurt, opvoeding & amp; life coach voor werkende moeders, en oprichter van ErinParenting, is ook de auteur van Juggling Gezinsleven en bedenker van The Life Balance formule en de Hoe om uw kind te programmeren luisteren zijn.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com