• 21e eeuw Ouderschap uit een Mom’s Point of View

  Ouderschap lijkt harder gemakkelijker te krijgen, niet. Today’s ouders zijn grootouders de opvoeding van hun kleinkinderen, Tieners ouderschap baby, Foster ouders proberen terug te geven aan de gemeenschap door het verhogen van kinderen en tientallen andere scenario iemand anders. Niemand heeft ons voorbereid op de uitdagingen van het opvoeden van kinderen in zo’n snel evoluerende maatschappij. Van sms’en naar sexting aan kinderen die niet of gewoon aandacht kan besteden in de klas aan ouders die zijn ingeklemd tussen het verhogen van hun tweens en de zorg voor hun bejaarde ouders. Uitdagingen zijn overal om ons heen, en de antwoorden zijn niet zo wijdverspreid, zoals de problemen.
  De meesten van ons willen het beste voor het kind zijn we ouderschap, anderen voelen gewoon vast en uitgeput. Ik vind dat het instellen van grenzen is altijd een van de vriendelijkste dingen die we voor onszelf kunnen doen en de kinderen zijn wij verantwoordelijk voor de ouders. Uiteraard is dat veel gemakkelijker gezegd dan gedaan omdat we moeten beseffen en aanvaarden dat kinderen altijd test zal grenzen. Indien u doorgaans geven nadat je hebt nee gezegd drie keer, heb je ze opgeleid tot vier keer aanhouden. Ik zal toegeven dat grenzen stellen en vasthouden aan hen vergt veel energie en kan uitputtend zijn. Dus ik stel voor het plukken van uw gevechten.
  Mijn tieners, die nu bijna worden geteeld, altijd klagen. Ik kan het vechten of ik kan accepteren. Ik heb onlangs geleerd dat als ik gewoon verwacht en aanvaard het klagen dat ik de macht had om de leiding te nemen uit het conflict. In plaats van te reageren, want ik wil ze dankbaarheid te leren, ik besef nu dat ik dankbaarheid kan modelleren in plaats van het corrigeren van hen nadrukkelijk zoals ik in het verleden had gedaan.
  Ik zal op een 24-uurs vliegtuig vlucht binnenkort met mijn zoons . Als ze jonger was, zou ik vooruit te plannen en neem langs een speciale tas van speelgoed gereserveerd voor speciale spelen als wanneer ze moeten rustig te zitten door lange kerkdiensten. Tieners van vandaag zal zijn net zo tevreden met de games op hun mobiele telefoons, maar het kan verstandig zijn om vooruit te plannen en krijgen ze een nieuw spel.
  Ik geloof dat als onze opvoeding eisen groeien dat de noodzaak om uit te reiken en sluit met andere gelijkgestemde ouders is van cruciaal belang. Het vinden van groepen die aan onze behoefte kan spreken was erg moeilijk voor het internet. Als pleegouder Ik denk dat ik niet uit zou hebben verbrand na negen jaar als ik een groep als Child Share eerder had gevonden. Nu met het internet je hoeft niet eens uw huis te verlaten om prachtige groepen als http://www.parentesource.com vinden en communiceren met andere ouders die uw dilemma misschien hebben gedeeld in een keer. Ontspan, haal diep adem, zegt een gebed, en dan uit te reiken, de antwoorden zijn er. Auteurs Bio:

  Nedalee Ruiz heeft 19 kinderen parented en is de auteur van The Desperate Ouders Handbook.

  Categories: Liefde & Relaties, Ouderschap

  Tags: ,

  Comments are currently closed.