• *** 4 Methoden voor het sluiten van uw toespraak of presentatie die laat een blijvende indruk

  Het laatste wat je wilt in het spreken in het openbaar is om je publiek te verlaten abrupt opknoping zonder de kennis die je hebt afgesloten. In mijn vorige artikel heb ik gesproken over de noodzaak voor het signaleren van het einde van het gesprek. De 2 criterium brengt evenwel versterkende uw kerngedachte P>

  De meest voorkomende sluitingen zijn:. P>

  1. Kort samenvattend je ontwikkeling. P>

  Als je een paar subonderwerpen, dan kon u uw speech of presentatie beǮindigen door kort opsomming van de subonderwerpen die allemaal dienen om uw belangrijkste onderwerp versterken. Terwijl de meest voorkomende manier om te concluderen, de samenvatting is een veilige methode, ook al is het minst interessant en het minst overtuigend. Echter, veel sprekers op de openbare spreken einde op deze manier en ze zijn heel succesvol. P>

  2. Verwijzen Uw Opening. P>

  Als u een dynamische begin, met alle middelen te gebruiken in uw afsluiting. Een van de voordelen van het verwijzen naar uw opening is dat het geeft de eenheid aan uw bericht, psychologisch. Een van de manieren waarop ik mijn presentatie te openen op de stem verbetering is door te vragen het publiek een vraag over het geluid van hun spreekstem. Door het stellen van diezelfde vraag in mijn afsluiting, ik versterken de centrale gedachte – het feit dat de meeste mensen niet graag zichzelf hoorzitting over opname-apparatuur en dat iedereen een betere stem in waarin zij zich niet bewust van. Mijn laatste vraag geeft hen tot nadenken, alsmede het signaleren van het einde. P>

  3. Met behulp van een Offerte p>

  Bij het onderzoeken van je onderwerp, moet ontdek je een zeer goede offerte relevant zijn voor uw toespraak, overwegen gebruik te maken het als uw slotverklaring. In dit te doen, zorg ervoor om krediet te geven aan de schrijver. [Overigens citaten zijn prachtig om te gebruiken in uw presentatie, omdat ze geloofwaardigheid te verlenen aan u, de spreker. Ze laten zien dat je goed onderzocht en weet wat je over praat.] P>

  4. Het maken van een dramatische Statement P>

  Het kunnen een dramatische sluiting geven is de nieuwe werkwijze van de vier. Het neemt een groot deel van de originaliteit van uw kant, maar het is zeker de moeite waard, want het geeft je publiek een dynamische en vitale eindigend met een blijvende indruk. P>

  Bij het opstellen van uw sluiten van gedachten, niet janken uit. Ga naar buiten met een knal als dat mogelijk is. Oefen je materiaal, zodat u van tevoren weten precies hoe je zal eindigen. Hoewel ik niet geheugenopslag pleiten in het openbaar te spreken, ik dring er bij aspirant sprekers hun opening 3 of 4 regels te onthouden. Op dezelfde manier, met uw conclusie in het geheugen is misschien een goed idee zijn als goed. . Laat uw laatste woorden niet aan het toeval overlaten P> Bio Auteur’s:

  The Voice Lady Nancy Daniels B> biedt particuliere, zakelijke en de groep workshops in stem en presentatievaardigheden als alsmede uiten Het B>, de enige video trainingsprogramma over voice verbetering!. Om te zien hoe de stem training kan uw leven te verbeteren, zowel professioneel als persoonlijk, bezoek Voice Dynamic of kijken naar een korte video als The Voice Lady beschrijft Dynamic Public Speaking P>

  Extra bronnen die spreken in het openbaar is te vinden op:.

  Website Directory voor Public Speaking
  Artikelen over Public Speaking
  Producten voor de Public Speaking
  Discussion Board
  Nancy Daniels, de Official Guide to Public Speaking P>

  Categories: Public Speaking, Succes Skills

  Tags: ,

  Comments are currently closed.