• 4 stappen naar een succesvolle New Life

  Het is tijd om de bladzijde om te slaan en te accepteren dat dit hoofdstuk twee in uw leven! Als u wilt een verandering te maken en beginnen met het leven van een hogere kwaliteit van leven, dan moet beslissende actie te ondernemen. Succes is wat je maken het te zijn. Nooit geloven dat je gedoemd te mislukken, terwijl anderen zijn gewoon “lucky” in al hun inspanningen. Iedereen heeft de controle over zijn of haar lot. Het is gewoon dat sommige mensen zijn niet bereid om de afstand te gaan om deze dromen te verwezenlijken. Wat is de sleutel tot succes eigenlijk? Voordat u deze vraag te beantwoorden, moet je eerst kijken wat succes voor u betekent. P>

  Wat is succes eigenlijk? Is succes hetzelfde als geld, roem of macht? Is het beÇînvloeden ten opzichte van andere mensen? Is het feit dat het de beste ouder mogelijk? Of is het succes echt wat je achterlaat in deze wereld als uw nalatenschap eindigt? P>

  Stap 1: Bepaal wat succes betekent voor u
  De definitie van succes hangt volledig af van je. Succes is niet een definitie in de exacte parameters; het is eerder omschreven als “een gebeurtenis die het beoogde doel volbrengt.” Dat beoogde doel behoort u. De waarheid is dat veel mensen vandaag de dag niet zeker bent van wat ze willen of zelfs wat succes voor hen betekent. Zij kunnen het succes bepalen de manier waarop die beroemde mensen beschrijven hun levensstijl. Je hebt gehoord dat Donald Trump is rijk en dus je mag aannemen dat hij is de belichaming van succes. Je hebt je favoriete filmsterren uit te voeren, evenals de wilde verering van hun fans te zien, en zo zou kunnen veronderstellen dat scenario is echt succesvol leven. Dit is niet waar. In dit geval bent u visualiseren succes op basis van de activiteiten van andere mensen, niet uw eigen. Je moet eerst bepalen wat je wilt van het leven en wat maakt je compleet voelt. Vergeet niet hoe breed van een definitie dat succes is. Succes is niets, tenzij je het definiÇ®ren voor jezelf. P>

  Stap 2: Start door te focussen op een Brede Doel en vervolgens Maak eenvoudiger Goals
  U bepaalt wat succes is en hoe je het zal bereiken. Dit is de visie die je voor jezelf te stellen. Begin door te focussen in op een foto uit de toekomst. Hoe zie jij jezelf? Bent u actief betrokken in een carriÇùre? Bent u een familie persoon of gewoon stinkend rijk? Dit is uw brede doel, uw lange termijn visie. Dit is de primaire richting waarin u nastreven. Dit is iets dat je wilt en dat je bereid bent om hard te werken te krijgen zijn. P>

  Nu dat je op de lange termijn bestemming hebben besloten, is het tijd om een ƒ??ƒ??”pad” naar deze bestemming bestaat uit korte termijn doelen te creÇ®ren. Maak “SMART” doelen in plaats van onderhoudende vage fantasieÇ®n. Maak uw doelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden. Maak je geen zorgen over het maken van uw doelen op het eerste te gemakkelijk. De meer eenvoudige doelen die je het meer vertrouwen je zal hebben in de aanpak van hardere te voltooien. Nadat u uw set van doelen te creÇ®ren bevestig een bepaald tijdsbestek voor elk ǸǸn. Dit helpt bij het motiveren van je aan de slag, want je hebt nu een specifieke datum je idealiter willen een ieder te bereiken. P>

  Stap 3: Kom in actie
  Nadat u uw doelen te stellen moet u beslissende actie ondernemen!. Probeer en een gevoel van verantwoordelijkheid voor uw lijst van doelen. Weersta zetten de schuld op iemand anders, met inbegrip van “deze wrede wereld” dat dromen onmogelijk maakt. Het kan helpen je zegt dat je doelen hardop, “bevestigen” uw besluit om ze uit te voeren. Sommige uitstellers hebben hun gewoonte om iets uit door zichzelf belonen voor elke stap bereikt gebroken. Andere mensen hebben de hulp van een vriend om te fungeren als een bron van positieve peer pressure ingelijfd. Sommige mensen het huren van een coach of coaches om hen te helpen gericht op die nodig zijn om hun doelen te bereiken activiteiten blijven. Wanneer u uw vooruitgang of gebrek aan vooruitgang aan iemand te melden, heb je een hogere kans je ook daadwerkelijk met de werkzaamheden van doelrealisatie te doen. P>

  Je moet inzetten voor deze taak serieus nemen en de stappen die u aangelegd voor jezelf. Probeer en denk aan deze verplichtingen, niet als persoonlijke wensen, maar als onbreekbaar plannen die je met iemand anders hebben gemaakt. Ja, natuurlijk-de toekomst u! En hij of zij zou zeer teleurgesteld zijn als je niet volgen door met uw plannen. P>

  Stap 4: kennen het belang van de volharding en geloof P>

  Persistence is een ander belangrijk principe in gedachten te houden, als je nodig hebt om deze kwaliteit te kweken wanneer het moeilijk wordt. Persistence is iets anders dan betrokkenheid. Persistence is bekend als “voortdurende of herhalen gedrag. ‘Persistence helpt u op vordert in je leven, zelfs wanneer obstakels voordoen en zelfs wanneer u op uw dieptepunt. Hoe kan je doorzettingsvermogen leren? Is het echt een leerbaar kwaliteit of is het een genetische gave? P>

  Persistence is nauw verbonden met het geloof. Als je iets gelooft, als je gepassioneerd over iets, bent u bereid om te vechten voor dat geloof. Je bent bereid om enthousiast te praten met anderen over dit geloof. Je bent bereid over de hele wereld te reizen voor dit geloof. Je kan zelfs bereid zijn te sterven voor deze overtuiging. Dit vertrouwen is wat stelt u in staat om hardnekkige blijven, zelfs in de slechtste tijden. Doorgaan met positieve invloeden in je leven na te streven, bronnen die zijn verfrissend, zoals supporters die zeggen dat je kunt doen! Ondertussen, vermijd bronnen van negativiteit die proberen en beroven van deze positieve gevoelens. P>

  Vasthouden aan deze principes zal helpen om u nog meer succes. . Je kunt geloven dat, omdat, nogmaals, u uw succes bepalen p> Bio Auteur:

  ¶¸ Anne Bachrach. Alle rechten voorbehouden.
  Anne M. Bachrach staat bekend als The Accountability Coach ƒ?½. Ze heeft 23 jaar ervaring in training en coaching. Het doel is om meer zaken te doen in minder tijd door middel van het maximaliseren van de mensen ware potentieel, en uiteindelijk leidt ze naar een nog betere kwaliteit van leven. Anne is de auteur van het boek, Do Excuses niet tellen; Resultaten Rule !, en Levende Leven zonder spijt; Hoe de keuzes die we maken Impact Ons Leven. Ga naar www.AccountabilityCoach.com en ontvang de gratis speciaal verslag over Sleutels tot minder werken, het maken van meer geld, en het hebben van een meer evenwichtige Life. Doe mee met de gratis Silver Inner Circle lidmaatschap vandaag en ontvang 10% korting op alle producten en diensten naast het hebben van toegang tot de assessments en middelen om u te helpen uw doelen te bereiken, zodat u een meer evenwichtige en succesvol leven (http kunnen ervaren: // www. accountabilitycoach.com/coaching-store/inner-circle-store /). P>

  Categories: Communicatieve vaardigheden en opleiding, Succes Skills

  Tags: ,

  Comments are currently closed.