• Borstonderzoek Wiggen, Cirkels en Zig Zag

  Regelmatig borstonderzoek kan uw leven redden, en ik ben ervan overtuigd dat het helpt om te weten, wat normaal is voor u is. Begrijp je borsten beter door te doen wiggen, cirkels of zigzag. Hoe voelen ze zich? Hoe zien ze eruit? Door te weten dat, het betekent dat je zult merken mogelijke borstkanker eerder verandert, en dat geeft je meer tijd om de hulp die u nodig hebt p>

  Probeer te laten gaan de angst die zo vaak vrouwen voelen -. Velen van ons hebben had die ervaring. Het starten van een nieuwe gewoonte, is als iets anders in het leven. Het moet regelmatig worden gedaan om een ƒ??ƒ??tweede natuur voor ons, en daarom een ƒ??ƒ??deel van uw maandelijkse routine voor altijd te worden. Dus bent u klaar om u te beginnen? P>

  Uw Visual borstonderzoek B> P>

  staan ƒ??ƒ??eerste in de voorkant van je spiegel, met je armen langs je lichaam. Neem een ƒ??ƒ??goede kijk op uw borsten. Opmerkt dimpling? Hebben ze er hetzelfde uitzien? Hebben ze kijken nog? Elke borst ontladen? P>

  Nu hef je je armen, draaien aan de borst te geven. Zie alle plooien? Hoe zit het met een borst uitslag? P>

  Plaats je handen op je heupen en buig langzaam naar beneden. Zie alle inkepingen? Neem de tijd om een ƒ??ƒ??fatsoenlijk kijkje van alle kanten te hebben. P>

  Volgende Komt uw verticale borstzelfonderzoek Examen B> p>

  Wanneer je begint je borstonderzoek opstaan, plaats uw linkerarm over de rug van je hoofd. P>

  U zult de drie kussentjes van je vingers van de rechterhand te gebruiken. U zal worden met behulp van een massage, cirkelvormige aard van de beweging, het gebruik van lichte, middelzware en stevige druk. Het is een goed idee om de cirkelvormige bewegingen in verschillende sized kringen van kleine tot grote, in elke vlek do. P>

  Het is van belang om de omgeving te doen van borst, dat onder uw borst, de zijkanten van je borst en in het midden van je borst. De zijkant gebied van uw borst, in de aanloop naar je oksel, moet ook grondig worden gecontroleerd. P>

  Je wilt niet een deel van uw borst missen en moeten het doen van uw examen in een soort rasterpatroon . p>

  Wanneer u uw arm achter je hoofd en worden met behulp van de tegenovergestelde kussentjes van de vingers te masseren in een cirkelvormige beweging, helpt het om een ƒ??ƒ??soort van raster in je geest, om jezelf te onderzoeken. P>

  Wedges B> p>

  Dit is waar je visueel je borsten te verdelen in te delen, of wiggen. Je nodig hebt om een ƒ??ƒ??deel van je borst te doen op een moment, voordat u naar de volgende wig. P>

  Als u het doen van uw borst zelf-examen, zou je beginnen in een bepaalde borst gebied, met je linkerarm achter je hoofd en met drie vingers pads van uw rechterhand, het doen van uw cirkelvormige bewegingen. Niet om de grootte van de bewegingen en ook de druk variǮren. Wanneer u klaar bent met dat gebied, ga naar de volgende sectie. Ga door tot al de borst en het omliggende gebied is onderzocht. P>

  Circular B> p>

  Sommige vrouwen doen een cirkelvormige stijl door te beginnen bij de tepel, en gaan rond en rond de borsten, met de cirkel breder wordt telkens, totdat het gebied is onderzocht. Ik vond dit patroon moeilijk als ik hield het oog te verliezen van waar ik was geweest! P>

  Zig Zag B> p>

  Bel me saai, maar ik veel liever deze stijl. Het is waar ik beginnen in het midden van mijn borst en ik ga over mijn borst naar mijn kant, dan weer terug, in het midden. Toen ik de ene kant hebben afgerond, ik herhaal het dan aan de andere. P>

  tepels en Benen B> p>

  Een deel van uw examen betekent het controleren van uw tepels. Vergeef me dames, maar het is een goed idee om je tepel knijpen als onderdeel van uw eigen borst examen, om te zien of u een tepel. Controleer of er een uitslag, pijnlijke, een brok, of iets dat je zou denken ongebruikelijk. P>

  Terwijl u nog staan, onderzoeken uw oksel. Dit is waar je de lymfeklieren zijn. U kunt tender met gezwollen lymfeklieren zijn, maar geen paniek. Dit betekent niet dat je borstkanker. U kunt gezwollen lymfeklieren om vele redenen hebben. De hormonale achtbaan van je cyclus, of wanneer je onwel bent, kan genoeg zijn om uw lymfeklieren voelt inschrijving. Het is meestal tijdelijk. P>

  Volgende Is Your Horizontaal Self Breast Examen B> P>

  OK, heb je je visuele waarneming van uw borsten gedaan en een borstonderzoek hebben afgerond opstaan. Hoe voel je je? Je hebt het goed gedaan om dit punt te komen. U bent bijna klaar. Alles wat je hebt verlaten om te doen is om te herhalen uw examen liggen. P>

  Er zijn verschillende gedachten over het doen van uw borstonderzoek zowel staand en liggend. Ik, voor een, denken dat het dubbele controle. Ik heb verhalen gehoord van vrouwen die hun knobbeltje in de borst staande hebben gevonden, maar kon het niet vinden liggen, en vise versa. Ik ben geneigd te denken dat je het verhogen van uw kansen op het vinden van een knobbeltje in de borst, als je zowel staand en liggend examens doen. Zodra u meer comfortabel en vertrouwd met uw routine, zal je het doet veel sneller. P>

  Veel succes. Haast je niet, en maak je geen zorgen als je overweldigd en onhandig te voelen. De eerste paar keer heb ik mijn zelf borstonderzoek, was ik hommels vingers en het duurde leeftijden. Ik leerde al snel om de telefoon van de haak te nemen, zodat ik kon concentreren! Maar hoe meer ik deed mijn borst examen, hoe sneller werd ik. Nu is het een snel, efficiǮnt examen dat een gewoonte is geworden. Het voelt geweldig om de controle over mijn gezondheid van de borst p> Auteurs Bio:.

  Suzanne Early P>

  http: //www.early-detection-for-breast- cancer.com/breast-exam.html P>

  Suzie graag delen down to earth, makkelijk om informatie over borstkanker basics, met warmte en gevoeligheid te begrijpen. Ze is ongeveer vrouwen aanmoedigen om regelmatig borstonderzoek doen gepassioneerd, en adviseert hoe en wanneer een uit te voeren. Het hebben van een vriend gaan door borstkanker en met een carriÇùre in Volwassenenonderwijs, Suzie begrijpt hoe belangrijk het is om te delen over deze vrouwen kwestie, in de hoop dat andere vrouwen wordt gestimuleerd en zichzelf machtigen, steeds pro-actief in hun gezondheid van de borst en doe borst zelf examen. Vroege opsporing is de sleutel! P>

  Categories: Gezondheidsopleiding, Health & Fitness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.