• Complete Guide naar de Lasik Procedure

  De LASIK procedure is voor degenen die willen om zich te ontdoen van hun bril en contacten, en willen een duidelijke visie te hebben. Soms, als je met een medisch probleem, dan zal uw arts u voorstellen om een ƒ??ƒ??LASIK oogchirurgie gedaan. Het is belangrijk dat u spreken met uw chirurg voor de operatie wordt gedaan. Je moet hem alle details te stellen voordat u uw operatie te starten. Er is meer aan LASIK operatie dan wat je denkt. Als u denkt aan het eerste het ondergaan van de behandeling, moet u beginnen met counseling. Je moet oogzorg professionals als chirurgen bezoeken. P>

  Dan verschillende tests zullen worden uitgevoerd om te bepalen of u de operatie kan doen. Als er complicaties in uw rapporten, zal de arts u adviseren tegen de operatie, maar als uw rapporten zijn normaal, dan kunt u de operatie doen. De lasik professional zal u meer over de procedure te vertellen. Hij zal je de verschillende bijwerkingen die mogelijk kunnen zijn tijdens de operatie te vertellen. Je nodig hebt om hem te vragen de kosten van de operatie, evenals wat je moet doen om voor te bereiden op de operatie. Hij zal je een bepaald dieet, die u moet volgen voordat je de operatie te geven. P>

  Wanneer u aan het doen zijn de tests, is het belangrijk dat u geen contactlenzen dragen. De metingen van uw oog zal worden genomen tijdens deze tests, en contactlenzen kan je oog metingen veranderen, dus uw arts zal u vragen om ze te verwijderen. Uw arts zal u ook vertellen niet om contactlenzen te dragen voor een week of zo voor uw behandeling. Contactlenzen kunnen de afmetingen van het oog te wijzigen, en het is belangrijk voor de arts om de precieze afmetingen van de operatie te krijgen. VÇüÇür de operatie, zullen medicijnen worden gegeven aan u. Uw visie kan wazig krijgen voor bepaalde tijd als gevolg van de medicijnen. P>

  De Lasik procedure kan minder dan een half uur duren. De chirurg zal u medicijnen voor ontspanning geven en zal ook oogdruppels in uw oog. U moet rusten voor enige tijd, en de chirurg zal de laserapparatuur in te voeren. Dan zal er een deksel speculum dat je ooglid zal houden. Dit zal voorkomen dat u knipperen het oog. Een ring wordt gebruikt om uw oog te stabiliseren. Dan zal de chirurg u vertellen te staren in een lichte. U moet uw oog te houden gericht op het licht. Je hoeft niet bij allen tijdens deze procedure te verplaatsen. Zelfs als je beweegt, zal er geen schade aan het oog, dus je hoeft geen zorgen te maken. P>

  Summary- De LASIK procedure is pijnloos en het is veilig. U krijgt een duidelijke visie te krijgen als je eenmaal klaar bent met de behandeling. P> Author’s Bio :

  Dr. Eric Poulsen Fresno Lasik B> & amp; Eye Surgeon. Bel 559-449-5050 voor uw ogen Exam.http: //www.insightvisioncenter.com/ P>

  Categories: Health & Fitness, Wellness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.