• De voordelen van het leren hoe te interpreteren de betekenis van dromen op basis van Method Carl Jung’s

  Er zijn miljoenen verschillende theorieǮn over de betekenis van dromen. Echter, slechts Carl Jung in geslaagd om echt de raadselachtige betekenis van de symbolische droom taal ontcijferen. Mijn werk bewijst deze waarheid, toont u alle voordelen die je kunt hebben om te leren hoe je de betekenis van je dromen op basis van de wetenschappelijke methode te interpreteren. P>

  Ik volgde stappen Jung en ik bleef zijn onderzoek. Ik ontdekte het bestaan ƒ??ƒ??van de anti-geweten, onze wilde geweten dat Jung niet kon zien. Ik ontdekte ook de goddelijke oorsprong van de onbewuste geest dat onze dromen en zijn heiligheid produceert, waarin Jung niet kon geloven. P>

  Hij dacht dat de onbewuste geest was ook kwaad, omdat hij niet kon zien dat alle slechtheid in de menselijke geest is afkomstig van de anti-geweten. De anti-geweten is onze primitieve geweten die niet evolueren zoals onze menselijk geweten. Ik gecorrigeerd Jungs fouten, maar hij is degene die de code voor een perfecte droom vertaling ontdekt. P>

  Ik genas veel mensen die uit het graf psychische aandoeningen geleden door droom therapie voor twee decennia, door het volgen van zijn methode. Dit was hoe ik was in staat om het te vereenvoudigen om de maximale mate toen ik eindelijk gepubliceerd mijn eerste ebooks online. P>

  Als u de wetenschappelijke begeleiding te volgen, hoeft u niet uw tijd met meningen en veronderstellingen verspillen. U begrijpt de betekenis van de verwarde droombeelden, en de berichten die ze bevatten. U begrijpt ook hoe om te vechten tegen je anti-geweten, zodat u, de mens, je gedrag kunnen beheersen. De anti-geweten is zeer gevaarlijk, want het is uw hevige primitieve persoonlijkheid. Je bent een onderontwikkelde primaat met een klein menselijk geweten dat de ontwikkeling nodig heeft, en een enorme anti-geweten. Uw dromen zal u helpen de negatieve invloed van uw anti-geweten in uw menselijk geweten te elimineren. P>

  Dit gaat om een ƒ??ƒ??echte redding voor u zijn. Je hebt geen idee over hoeveel de anti-geweten beÇînvloedt je menselijke persoonlijkheid. De onbewuste geest zal ook veel dromen sturen met toekomst voorspellingen. U leert hoe u de verborgen geheimen te ontdekken, en nog veel meer. P>

  Bijvoorbeeld, als je ongelukkig bent vanwege uw dagelijkse problemen, maar je ziet in een droom dat je een sleutel hebt gevonden, betekent dit dat u de oplossingen die u nodig vindt. Als u zich zorgen over uw plannen en je hebt een nachtmerrie, zult u informatie over wat er mis kan gaan als je bepaalde fouten te maken te hebben. Op deze manier heb je de kans om slechte resultaten te voorkomen door het corrigeren van je fouten. Je zult doen wat zal u helpen uw doelen te bereiken en voor te bereiden op een positieve toekomstige resultaten. P>

  Je zult echt uw problemen met deze kennis op te lossen. Droom vertaling volgens de wetenschappelijke methode is een zeer nauwkeurige vertaling die u kunt vertrouwen. Het is niet gebaseerd op veronderstellingen, maar op echte ontdekkingen die u helpen uw leven te verbeteren. P> Author’s Bio:

  Christina Sponias bleef Carl Jung’s onderzoek naar de menselijke psyche, het ontdekken van de remedie voor alle mentale ziekten, en vereenvoudiging van de wetenschappelijke methode van droominterpretatie die u leert hoe nauwkeurig vertalen van de betekenis van je dromen, zodat je gezondheid, wijsheid en geluk kunnen vinden p>

  Meer informatie op:. P> http://www.scientificdreaminterpretation.com P>

  http://www.squidoo.com/healthy-living-and-healthy-mind P>

  Categories: Dream Informatie, Geestelijke Gezondheid

  Tags: ,

  Comments are currently closed.