• Een echt effectieve manier om Draai poriǮn: Maak je eigen Egg Mask!

  Eieren zijn bijna altijd de typische deel van een dieet, en toch je maag is niet het enige deel van je lichaam die kunnen profiteren van hen, je huid doet, ook. Egg maskers wordt gezegd dat het vermogen om poriǮn te scherpen, en ze hebben ook een reinigende en acne bestrijdende eigenschappen. Het maken van dit masker kan zeker verbeteren van uw huid toon en het zal niet uw budget buste. P>

  Wat precies doen eiwit hebben dat maakt het echt effectief? Nou, de blanken bevatten albumine, een stof die rijk is aan eiwitten. Eiwitten bevatten ook een enzym genaamd lysozym, die eigenschappen die bacteriǮn te doden heeft, en dat is waarschijnlijk de reden waarom het helpt puistjes en mee-eters zelfs verminderen! P>

  Een ander groot ding over ei maskers is dat het de mogelijkheid heeft om “lift” uw huid. Het wit water oplosbaar en dus, als het wordt aangebracht op de huid, en vervolgens droogt, een dunne film van alleen eiwit blijft, en op dit punt kan een enkele strakheid aanvoelen op de huid. Veel facial producten een derivaat van eiwit vanwege het feit dat het helpt draai niet alleen de huid, maar de poriǮn ook. Dat is de reden waarom dit masker is zeer geschikt voor mensen met een vette huid, omdat ze hebben meestal grotere poriǮn. Voor mensen die allergische reacties op eieren, echter, wordt geadviseerd om elk product dat albumine bevat te vermijden. Mensen die allergisch zijn voor hen niet kunnen uiteraard gebruik maken van dit gezicht, of anders zullen ze eruit zien als een tomaat hoofd. P>

  Nu dat we de grote voordelen van een ei masker hebben ontdekt, gaan we verder met het maken van een thuis . Het is relatief eenvoudig, betaalbaar en biologische! Hier zijn een paar eenvoudige stappen om uw eigen masker maken: p>

  1. Scheid het eiwit van de dooier (soms gebruik ik de overgebleven eggwhites na het gebruik van de dooiers in een recept … yum yum) p>

  2. Iets Klop de eiwitten. P>

  3. Breng het gelijkmatig over je gezicht. P>

  4. Laat het gedurende 10-15 minuten of tot de eggwhites opdrogen (je zou weten als je het moeilijk vinden om te lachen). P>

  5. Spoelen met water
  Andere opties:. P>

  Egg White Eye Lift
  * sloeg de eggwhite schuimig, breng het onder je ogen, te wachten tot het droog is. Breng een dun laagje weer, en toe te passen je make-up. Als het irriteert uw huid, of krijgt jeukende, was de gedroogde eieren uit. P>

  Egg White and Honey
  * Meng een ei met een eetlepel honing en een druppel etherische oranje olie (u kunt Gebruik lavendel als je wilt). Breng op je gezicht en wacht tot het droog is. Zodra het droogt, spoel af met warm water. P>

  Het ei masker kan minstens een keer per week worden gebruikt. Uw huid zal zeker voelen verfrist en “opgeheven”. ! Geef dit een keer te proberen en je zal oogsten Eggcellent voordelen p> Auteurs Bio:

  Komende uit een familie van schrijvers, Reena Mariel houdt om elk detail van haar leven met het gebruik van pen en papier te documenteren . Een self-beleden beauty junkie met een medische achtergrond, ze gulzig experimenten met verschillende beauty producten en methoden om te komen met eenvoudig te tips, nieuws en hoe-tos dat informatieve en praktische zijn te volgen. Voor meer artikelen van Reena, kunt u terecht op www.BeautyIsMyDuty.com en schrijf je in voor de nieuwsbrief voor beauty tips, trucs en advies. P>

  Categories: Health & Fitness, Wellness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.