• Fructose Fuels Cancer meer dan andere Suikers

  Er is recent onderzoek blootstellen van de schade van de suiker en high-fructose corn syrup in onze dagelijkse voeding. Terwijl te veel suiker kan bijdragen aan het metabool syndroom, nu dat niet alle suiker gelijk is gemaakt lijkt. In feite, fructose is veel schadelijker dan eerder gedacht. P>

  De drie natuurlijke, voorkomende soorten suiker in de menselijke voeding zijn glucose, sucrose en fructose. Glucose is de suiker afgebroken uit koolhydraten zoals rijst, pasta en aardappelen. Sucrose is geraffineerde rietsuiker, of gemeenschappelijke tafel suiker. Fructose is een component van sucrose samen met glucose. Fructose wordt in veel voedingsmiddelen. Vandaag echter, consumeren we grote hoeveelheden van high-fructose corn syrup, grotendeels uit verwerkte voedingsmiddelen en frisdrank vanwege de lage kosten en hoge relatieve zoetheid. Het lijkt er nu op dat grote hoeveelheden fructose niet alleen grote schade aanrichten op je stofwisseling, maar ook op kankercellen. Meer informatie over de verschillende vormen van kanker behandeling opties door een bezoek www.dreliaz.org. P>

  Een onderzoek van UCLA toonde pancreatische kankercellen die fructose en glucose op verschillende manieren, concluderen dat de kankercellen meer gebruiken fructose te vermenigvuldigen. Pancreas tumorcellen lijken de fructose verkiezen boven glucose, eet het op te delen en vermenigvuldigen. “Deze bevindingen tonen aan dat kankercellen gemakkelijk kunnen metaboliseren fructose om proliferatie te verhogen”, zegt Anthony Heaney van UCLA Jonsson Comprehensive Cancer Center. P>

  De resultaten van deze studie uiteraard dieet gevolgen voor die die kanker bestrijden. Door te bezuinigen of elimineren van uw inname van fructose – zij het van fruit, frisdrank, of bewerkte voedingsmiddelen – u wellicht in staat zijn om de groei van kankercellen vertragen. Het beperken van de totale hoeveelheid suiker in uw dieet helpt ook om uw immuunsysteem te verbeteren, als suiker onderdrukt het. P>

  Deze studie stuurt ook schok-golven door de maÇîs industrie, alsmede bepaalde voedingsmiddelen en frisdrank producenten, zoals deze industrieÇ®n zijn het niet eens met de negatieve gezondheidsclaims van high-fructose corn syrup, en beweerde dat alle suikers dezelfde manier worden gemetaboliseerd door het lichaam. Hopelijk zal de overheid maatregelen worden genomen om het gebruik van high-fructose corn syrup te stoppen in zo vele gemeenschappelijke producten. Het wordt ook aanbevolen om de hoeveelheid geraffineerde suikers te beperken in uw dieet periode, zoals kankercellen gedijen op alle geraffineerde suiker. Het verminderen van inname van suiker zal ook helpen om een ƒ??ƒ??gezond gewicht te behouden, het verminderen van het risico voor veel ernstige ziekten en aandoeningen. Om meer waardevolle informatie over gezondheid en algemene voedingsadviezen voor de preventie van kanker, bezoek www.dreliaz.org/recommends-diet leren. P>

  Abstract: http://cancerres.aacrjournals.org/content/70/15/6368.abstract p> Auteurs Bio:

  Dr. Isaac Eliaz is een gerespecteerd auteur, docent, onderzoeker, product samensteller en klinische practitioner. Hij is een pionier op het gebied van integrale geneeskunde sinds de vroege jaren 1980. Dr. Eliaz is een frequente gastspreker op integratieve medische aanpak voor de gezondheid, het immuunsysteem verbeteren, en de preventie van kanker en de behandeling. P>

  Categories: Health & Fitness, Wellness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.