• Het Belang van etherische oliǮn

  Etherische oliǮn:
  A Common Sense aanpak van Gezondheid Living p>

  Dana Young is betrokken geweest bij elke stap van de teelt en de productie van etherische oliǮn, uit zaad selectie door middel van destillatie en het grootste deel van de stappen in tussen. Dana heeft ook reisde de hele wereld studeren met wetenschappers, artsen en andere specialisten, het leren over de chemie van essentiǮle oliǮn en hun gezondheid en wellness voordelen.
  Hij woonde Utah State University in Logan, Utah, en studeerde spraak en horen therapie. Na het verlaten van de universiteit, wist hij een etherische olie kruid boerderij en voor twee en een half jaar bouwde hij kassen, geplante gewassen en gedestilleerd gewassen en uitgevoerde tests. Hij is betrokken geweest bij elk aspect van de essentiÇ®le oliÇ®n van grondbewerking tot het eindproduct. Zijn achtergrond heeft hem een ƒ??ƒ??beter begrip van hoe essentiÇ®le oliÇ®n functie gegeven.
  Hij gebruikte de olie voor de eerste keer op zijn schouder toen hij eigenaar van een hekwerk bedrijf. Hij bonsde 2500 staal berichten van de hand, die veroorzaakt bursitis in te stellen. Op zijn beurt, kon hij niet zijn schouder te gebruiken voor de komende zes maanden. Binnen vijftien minuten van het gebruik van essentiÇ®le oliÇ®n op zijn schouder voor de eerste keer, was hij in staat om zijn arm optillen en zette zijn shirt op zonder pijn. Hij was verbaasd dat zo’n ingrijpende verandering zo snel had plaatsgevonden in zijn lichaam. Hij was pijnvrij voor meerdere dagen totdat hij ging weer aan het werk en dan de bursitis snel terug. Deze ervaring maakte hem beseffen dat terwijl repetitieve handelingen ons lichaam kunnen beschadigen en essentiÇ®le oliÇ®n kunnen genezen en regenereren, we moeten ook ons ƒ??ƒ??gedrag te veranderen voor een duurzame voordelen. P>

  Zijn dramatische herstel bracht hem om meer over essentiǮle oliǮn te leren. Een bepaalde essentiǮle olie heeft tussen de 200 en 800 chemische bestanddelen gemaakt op basis van de zon en de lucht en voedingsstoffen in de bodem waar de plant werd gekweekt. Planten zijn organische chemische fabrieken en essentiǮle oliǮn zijn de levenskracht van aromatische planten. Drie van de basiselementen een plant zuurstof, waterstof en koolstof, die ook toevallig dezelfde bouwstenen van het menselijk lichaam. Zo, de oliǮn hebben vele gezondheidsbevorderende eigenschappen die ook profiteren mensen.
  Menselijke lichamen zijn stimuli respons mechanismen. Wanneer je je zintuigen, zoals zicht, geluid, geur, aanraking en smaak gebruiken, wordt je lichaam reageert op een stimulus. Etherische oliǮn werken door het uitlokken van bepaalde stimuli die reactie van het lichaam om te genezen veroorzaken. Etherische oliǮn eerste gevolgen hebben voor mensen door hun gevoel van geur, dat is de meest directe zin. Scent informatie gaat rechtstreeks naar de hypothalamus, dat is de bron van alle stemmingen, emoties, creativiteit en motivatie. Sommige geuren kunnen emotionele balans verbeteren simpelweg door het inademen van hen
  Een effectieve evaluatie systeem om de behoeften van uw lichaam te bepalen is om essentiǮle oliǮn om de zeven systemen van het lichaam te passen. Structuur, botten, zenuwen, spieren, bloedsomloop, pezen en kraakbeen, en emotie.
  eerste olie is een mengsel, waarin de structuur van het lichaam gericht en ontspant het. Het lichaam moet worden ontspannen, samen met de zenuwuiteinden, zodat genezing plaatsvindt. Zodra het lichaam is ontspannen, kan aanpassing en reparatie beginnen. De tweede olie, een andere mix, beoordeelt bot functie en helpt bij het herstellen van het bot schade.
  De derde, helichrysum, is een olie die helpt bij neurologische
  functie en de schade aan de zenuwen. Vervolgens is marjolein olie, die spierfunctie beoordeelt en kan worden gebruikt voor vele dingen van premenstruele krampen spierspasmen. Cypress olie is de toekomst voor verbetering van het verkeer. Zesde is citroengrasolie ter correctie pezen en kraakbeen problemen en kan voor knieǮn, schouders, ellebogen, vingers en polsen. De laatste geranium olie is, dat helpt emoties.
  De olie moet in de juiste volgorde worden aangebracht op de voet, de beoordeling van de reactie van het lichaam in elke fase. Omdat de voet het grootste aantal poriǮn op het lichaam, 8000 per vierkante inch, zal de absorptie sneller dan de toepassing van de olie voor een ander gebied. Na elke toepassing, in kaart te brengen elke stimulus reactie en de essentiǮle oliǮn direct op het probleemgebied, of structureel, bot zenuw, of emotionele.
  De chemische componenten in de etherische oliǮn zijn de grondstoffen die je lichaam nodig heeft voor regeneratie en bieden alle tools die nodig zijn voor het lichaam om zichzelf te genezen.
  Etherische oliǮn zijn giften van de natuur en een gezond verstand benadering van gezond leven.
  Dit werd overgenomen uit een ebook door Dana Young, de master mind achter de ForeverYoung essentiÇ®le oliÇ®n om u aangeboden door de ForeverGreen bedrijf. U kunt het volledige rapport te krijgen door te gaan naar www.worldclassoils.com p> Author’s Bio .

  Een pionier op het gebied van de groeiende, destillatie en opvoeding van etherische oliǮn P>

  Categories: Gezondheidsopleiding, Health & Fitness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.