• Huidverjonging – Waarom is het belangrijk en How Do You Do It?

  De term verjonging betekent dat de uitbreiding van het leven op iets dat anders zijn einde nadert. Toegepast op het menselijk lichaam, betekent dit dat de omkering van veroudering en het bevorderen van hergroei. Wanneer we spreken van huidverjonging dan, we hebben het over het voorkomen van de veroudering van de huid, en het behoud van zijn gezondheid en jeugdige looks voor zo lang mogelijk. P>

  verjonging van de huid is belangrijk omdat het helpt mensen er jonger uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. Naast het uiterlijk aspect, het helpt ook je huid gezond, want het verhoogt de aanmaak van nieuwe huidcellen. Het ontdoet van donkere vlekken en brandwonden die worden veroorzaakt door blootstelling aan de harde stralen van de zon. Als een cosmetische procedure als de huid laser mis gaat, is verjonging aangemoedigd om de gezondheid van het getroffen gebied terug te brengen en te genezen wat wonden ontwikkeld uit de defecte procedure. P>

  Als de laatste voorbeeld met je gebeurt, je best beroep is om te zoeken naar medische hulp, bij voorkeur van een dermatoloog of een zeer vertrouwde huid centrum. U kunt een recept te krijgen voor pijnstillers, indien nodig, en medicijnen die zullen helpen versnellen herstel van de huid. Het is zeker eenvoudiger als alles wat je wilt is om jonger uitziende huid te hebben omdat je gewoon kunt doen de volgende strategieǮn voor het bevorderen van huidverjonging: p>

  1. Cleansing – Het allereerste wat je moet doen is om de huid grondig te reinigen. Producten die u zal nadien gebruikt effectiever zal zijn omdat er geen vuil meer naar hun actieve ingrediÇ®nten uit het penetreren van de huid te blokkeren. P>

  2. Schrobben en Exfoliating – Dit zijn de belangrijkste methoden om de huid een gezonde huid cellen produceren en vervang de doden degenen die afschilferen van de top van de huid. Dode huidcellen zal natuurlijk vallen, maar als je wilt dat de verjonging proces om op snel te gaan, kan je dingen helpen door het schrobben van de dode cellen af ƒ??ƒ??van uw lichaam. P>

  U kunt een loofah of iets dergelijks niet te gebruiken op je gezicht al, want het is gevoeliger en gevoeliger dan de rest van je lichaam. Wat moet u in plaats daarvan gebruik maken van een gezicht wassen met microbolletjes dat “scrub” dode huidcellen en vuil uit het gezicht. Met geschrobd de bovenste lagen af, zal de gezondere cellen onder naar voren worden gebracht. P>

  3. Doe moisturizer nadat u exfoliÇ®ren. Merk op dat je huid wordt rood nadat u scrub in de douche; wanneer je te hard schrobben, kunnen sommige gebieden geÇîrriteerd zijn en voelen pijnlijk bij aanraking. Vochtinbrengende lotion zal helpen verlichten die pijn. Belangrijker, vocht plus de doordrenkt vitaminen en voedingsstoffen zal de huid helpen om jonge, gezonde cellen sneller. P>

  4. Hebben alle drie stappen regelmatig. Je hoeft niet grondig al exfoliǮren elke dag. Gewoon betalen aandacht aan hoe goed / slecht je huid reageert op loofah schrobben en uw exfoliǮrende product en stellen een routine vanaf daar. P>

  5. Uw voeding moet weerspiegelen ook uw wens om een ƒ??ƒ??gezonde, mooie huid hebben. Eet veel groenten en fruit, vooral die rijk zijn aan vitamine C, A en E. Drink veel en veel water! Je kan niet afhangen van uw moisturizer alleen. Neem ook antioxidanten (ex: thee). En vermijd bewerkt, chemische-rijk voedsel p> Bio Auteur’s:

  Maxie Curtis schrijft over huidverzorging behandelingen, niet chirurgie en medische spa voor Physician Skincare Center, een premier skin care centrum in North Vancouver, BC. Voor meer informatie over hoe u uw huid te verfraaien u terecht www.skincare-centre.com P>

  Categories: Health & Fitness, Wellness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.