• Ja … Stoppen met roken is gemakkelijk

  Ja … Stoppen met roken is gemakkelijk
  www.iwanttoquitsmoking.com De Stoppen met roken Hypnose mensen. P>

  We hebben over alle niveaus van de ziekte die we kunnen manifesteren in het fysieke lichaam van de gehoord rookgewoonte dus er is geen gevoel zelfs daar gaan. Bangmakerij hebben nooit en nooit zal oplossen van eventuele problemen. Wat weinig erkennen is de meeste problemen ontstaan ƒ??ƒ??op een energie-niveau. En oplossingen voor problemen zijn ook een energie-niveau. Dat betekent dat de focus op bangmakerij wordt alleen het maken van de rookgewoonte sterker, het vergrendelen van een persoon in een bijna fobie reactie te stoppen. Het betekent ook de oplossing, indien benaderd vanuit een energieniveau, de enige manier om de problem.Not iedereen een traumatische gebeurtenis verbonden met de rookgewoonte heeft ervaren. Een groot aantal personen die resistent zijn tegen het stoppen met roken hebben een sterke indicatoren om te overleven in verband met de rookgewoonte. Zo werd ǸǸn persoon verkracht op de leeftijd van dertien en begon met roken na het evenement. Elke keer als ze verlicht, overgespeeld ze het evenement in haar geest pas vele jaren later wilde ze stoppen met dit te doen. Het probleem was elke keer als ze probeerde te stoppen met roken, begon ze verstikking afspelen die oude gebeurtenis uit het verleden, wat betekende dat ze moesten om te roken of angst verstikking tot de dood. De verstikking werd een veiligheidsmechanisme om haar te herinneren aan die angst mechanisme te voorkomen. P>

  Ook de dood en sterven lijkt een rol te spelen in het initiǮren van de rookgewoonte. Veel mensen beginnen met roken na een overlijden van een dierbare. Dit is een zeer emotionele tijd worden gekregen door en velen verlichting alleen steeds worden blijven ademen door de soms weken voorbereiding begraven. En dan vinden ze niet kunnen stoppen omdat negatieve emotie hen opgesloten in survival factoren. P>

  Laten we eens een kijkje nemen op een aantal van de berichten die we leren opgroeien, dat vaak als volwassenen struikelen ons. Dit klinkt misschien dom en kinderachtig, ze zijn echter sterke zelf geprogrammeerd, zelf hypnotische berichten:..
  “Een auto met een koplamp nadert Houd uw adem totdat het voorbij We riep een mentale trigger, een woord voor het initiÇ®ren van deze proces. Pididdle. Dus jaar later het programma kan zijn vergeten, het lichaam replays nog steeds het bericht automatisch, en we houden onze adem in, totdat het gevaar voorbij is. Ja, gevaar, want dat is hoe de hersenen wordt geleerd om ons veilig te houden. Ja is er geen reÇ®el gevaar in een auto met een koplamp Het maakt niet uit wanneer de geest is getraind om een ƒ??ƒ??mogelijke gevaar waarnemen;. het gaat in automatische reactie totdat deze vervelende beetje zelf gedisciplineerd ondersteuning wordt doorgegeven als “Ik ben nu veilig. “Safe aan het licht van een ander, zonder bewust te weten waarom iemand wordt opgesloten in te doen.
  ” Rijden langs een begraafplaats aan weerszijden van de weg. Hou je adem in tot voorbij het. Jaren later een geliefde neemt ons mee door het release-proces en een sigaret wordt onze beste vriend. Tenminste als we roken, het is goed om te ademen; maken ruimte voor onszelf om te ademen, verleden dat oude stukje van de programmering te krijgen
  “Wandelen in een stoep, stap op een kier, je zult de rug van je moeder te breken, tenzij je je adem
  .”. Marksmanship . Houd uw adem in voor de nauwkeurigheid. Het probleem met dit mechanisme is dat we tegenkomen dagelijkse problemen waar we proberen juist in veel verschillende dingen en roken neemt een deel van de druk op die oude stukje van de programmering en maakt het goed om te ademen te zijn. P>

  Er is geen pil in een fles of positieve bevestiging te downloaden dat een van deze brede lading van zelf geprogrammeerde zelf saboteren berichten kunnen beÇînvloeden. Er is echter hypnose, een methode voor het erkennen van het probleem op een manier die de geest veilig mechanisme triggers in een moment van uitstek waar we verandering kan maken door het activeren van positieve aspecten. Verander het denkproces, laat de wurgen greep op die oude traumatische gebeurtenissen die een tijd van emotionele ontreddering waren en stoppen met roken is gemakkelijk. P>

  Waarschijnlijk hypnose voor stoppen met roken is de makkelijkste meest zichtbare directe respons voor het maken van een verandering. De meeste mensen stoppen met roken na een eerste keer hypnose sessie. Dat is op zich lonend resultaten voor zowel de hypnotiseur en cliǮnt. P>

  Hoe zit het wanneer een persoon heeft een sterke survival factor verbonden aan het roken gewoonte? De rookgewoonte eigenlijk kreeg de persoon om te kunnen functioneren verschuiving in het volwassen leven overleven patronen. We hebben een kern survival factor vergrendelen ons in de rookgewoonte en vragen zich af waarom we dit niet kunnen beheersen en gewoon stoppen met roken. P>

  Dit is waar hypnose springt op de voorgrond voorzijde van mogelijke oplossingen. Een hypnotiseur niet eens te weten over dat oude ding dat gebeurde. We kunnen gewoon achteruit de geest om het evenement als waarnemer, vul het met licht en liefde en de voortgang van de geest terug naar nu. De emotionele prikkel is verdwenen. Perceptie dat een wurgen greep op wat er gebeurd was is veranderd. Als we loslaten van het verleden, stoppen we om het in onze huidige energie ervaring. Als we stoppen met het activeren van het verleden slechte zaak, kunnen we vooruit springen als een puppy hond op zoek naar meer momenten van uitmuntendheid voor Joyous Survival. P>

  Met hypnose kunnen we programmeren voor een toekomst waarin we een nieuw programma voor het activeren van positieve aspecten hebben opgezet. Wat dit doet is het opzetten van een nieuw denkproces. In plaats van de verwachtte iets ergs te gebeuren en omdat dat energie doet, iets goeds gebeurt en dat is energie too.The reden hypnose werkt om te stoppen met roken is omdat we het omzeilen van al die oude berichten een persoon uitgevaardigd te steunen doen deze actie. Het is eenvoudig te programmeren voor een nieuw gezond leven en het krijgen. En rokers die willen stoppen zijn zo leuk om mee te werken, niet alleen omdat het inkomen betaalt de rekeningen, ze zijn zo te popelen om een ƒ??ƒ??verandering te maken te stoppen met roken. Hun verwachting zet deze uit naar het verbeteren andere gebieden van hun leven ook. Hypnose werkt omdat het te maken heeft met een probleem op een energieniveau dat al het zelf saboteren een trommel slaan in de jungle spullen omzeilt. Hypnose kalmeert en wanneer we kunnen ontspannen en haal diep adem krijgen we resultaten activeren Joyous Survival. P>

  Laten we eens kijken naar het op deze manier. Als houden onze adem, oppervlakkige ademhaling, en roken werkten, zouden we allemaal doen het. De reden dat we niet alles wat het doet en veel rokers stoppen is omdat het activeren van de Joy staat werkt. Ja, hypnose werkt anders voor iedereen en kan ook voor u werken P>

  Ginger Hines zegt … Ja … Stoppen met roken is gemakkelijk P>

  Website:. Bezoek www.iwanttoquitsmoking.com P> Bio Auteur’s:

  www.iwanttoquitsmoking.com De Stoppen met roken Hypnose mensen. P>

  Categories: Geestelijke Gezondheid, Hypnose

  Tags: ,

  Comments are currently closed.