• Licht werpen op de HIV AIDS Myth

  Hoe vaak heb je de zin, “HIV, het virus dat aids veroorzaakt” gehoord? Hierdoor vereniging HIV de meest gevreesde virus op aarde. Maar is deze angst terecht? Is het mogelijk dat deze beruchte vereniging is niets meer dan propaganda? Met alle middelen voor dit syndroom en alle Ph.Ds bestuderen, twijfelde ik dit kan waar zijn mijzelf, totdat ik keek erin. Wat ik vond was fascinerend. P>

  Als men eigenlijk leest de vroege onderzoek naar aids, voordat de foto werd vertroebeld met de verklaring dat het wordt veroorzaakt door HIV, het lijkt vrij duidelijk dat AIDS daadwerkelijk wordt veroorzaakt door drugsgebruik, net zoals we nu zien met perfecte achteraf dat longkanker wordt veroorzaakt door het roken van sigaretten. In feite zijn de meeste van de eerste aids-onderzoekers zagen dit met kristalhelder en velen nog steeds doen. Hun stemmen zijn zwijgen echter door de kiem jagers die de CDC, de farmaceutische bedrijven die verkopen anti-retrovirale geneesmiddelen, lopen en door andere gevestigde belangen die willen dat je bang van ziektekiemen of geslacht. Deze mensen hebben absolute controle over wat onderzoek is gefinancierd voor AIDS en sinds de ontdekking en de overtuiging van HIV alle onderzoek is schuin in de richting van het leren hoe te doden of te onderdrukken. Professor Peter Duesberg, Ph.D. van U.C. Berkeley, die de eerste was die ooit het genoom van een retrovirus kaart is een van de meest uitgesproken critici van de hypothese HIV = AIDS. Hij zegt HIV kon onmogelijk de oorzaak van AIDS. Een andere zeer geloofwaardige bron die dit tegendraadse uitzicht neemt is Nobelprijswinnaar Kary Mullis, Ph.D. die zegt dat hij kan geen reden om uit te leggen waarom iemand zou geloven dat HIV AIDS veroorzaakt te vinden. De waarheid is, maakt niet uit wat je hebt gehoord of hoeveel keer je hebt het gehoord, het bewijs gewoon is er niet en het verhaal klopt niet. Er is zoveel om deze fascinerende verhaal dat alleen de breedste slagen kan hier worden gedekt, maar laten we een beetje dieper graven. P>

  Hoewel de definitie van aids aanzienlijk is veranderd door de jaren heen, de oorspronkelijke syndroom opgetreden uitsluitend in fast-track homoseksuelen. Al deze patiÇ®nten hadden ten minste twee dingen gemeen. Ze gebruikte zware doses antibiotica om infecties van de urinewegen en soa’s af te weren en ze hadden allemaal een lange geschiedenis van zware recreatief drugsgebruik – vooral amyl nitraat of “. Poppers” Natuurlijk, andere geneesmiddelen, met name inhalatie drugs zoals methamfetamine en cocaÇîne bijgedragen om het beeld ook. De ziekten deze patiÇ®nten overleden waren schimmelinfecties (spruw en pneumocystis carinii) en een zeldzame huidkanker (Kaposi-sarcoom). Pneumocystis carinii een longziekte. Kaposi-sarcoom beÇînvloedt vaak de longen in deze patiÇ®nten, evenals het gezicht en het puntje van de neus. Thrush beÇînvloedt de mondholte. Deze bevindingen sluiten aan goed met de ingeademde drugsgebruik factor. Schimmelinfecties worden voornamelijk veroorzaakt door het overmatig gebruik van antibiotica. Amyl nitraten zijn kankerverwekkend. Net als sigaretten, gebruik van te lange termijn veroorzaakt kanker. Beide soorten drugs verzwakken ook het immuunsysteem. P>

  Als de definitie van AIDS werd uitgebreid (omdat niemand was geÇînteresseerd in het bestuderen van een homoseksuele ziekte), zagen we nieuwe groepen in beeld, namelijk hemofiliepatiÇ®nten en IV drugsgebruikers. HemofiliepatiÇ®nten gebruik iets geroepen Factor VIII om hun bloedstolsel helpen. CommerciÇ®le rang Factor VIII, die is goedkoper en komt uit duizenden donoren, veroorzaakt het immuunsysteem dysfunctie, terwijl gezuiverd Factor VIII niet. Alleen hemofiliepatiÇ®nten die commerciÇ®le Factor VIII AIDS krijgen en als ze overschakelen naar de zuivere vorm, ze vaak terug te krijgen. Wil je meer bewijs? HIV is afwezig in de bloedtoevoer sinds 1984 maar het aantal hemofiliepatiÇ®nten om AIDS niet is afgenomen. En door de manier, echtgenoten hemofiliepatiÇ®nt’s nooit AIDS, zelfs als ze de praktijk onbeschermde seks. P>

  Het is waarschijnlijk geen grote verrassing om te ontdekken dat IV medicijnen onderdrukken het immuunsysteem ook. Deze gebruikers sterven vaak dingen als bloed infecties en als de persoon toevallig HIV in zijn / haar lichaam, de overlijdensakte zegt dat ze overleden aan aids. Statistisch gezien, is HIV-status geen invloed op de leeftijd waarop IV drugsgebruikers sterven niet. In feite, als er iets, HIV-positieve drugsgebruikers langer dan hun hiv-negatieve tegenhangers leven. P>

  AIDS in Afrika is een heel ander syndroom met totaal verschillende diagnostische criteria van wat we hier hebben. De ziekten mensen sterven daar, vermoedelijk veroorzaakt door HIV, zijn in Afrika altijd al geweest. HIV is volkomen irrelevant in het klinisch beeld en vaak is het niet eens getest. Maar HIV wordt beschuldigd van deze sterfgevallen als gevolg van AIDS krijgt meer geld dan malaria of andere Afrikaanse ziekten doen. P>

  Sinds HIV werd ontdekt, veel patiǮnten die HIV-positief zijn, maar gezonde, zijn op anti gezet retrovirale geneesmiddelen zoals AZT. Deze medicijnen stoppen verspreiding van het virus, maar T-cellen vernietigen om dat te doen. Dit verlies van T-cellen tot een ziekmakende patiǮnt en de diagnose van AIDS. De arts interpreteert dit als de natuurlijke progressie van HIV-positief aids, maar het is echt AIDS op recept. Dit is precies wat er gebeurde met Magic Johnson. Gelukkig, hij was slim genoeg om te stoppen met het nemen van de drugs en herstelde volledig. Wimbledon kampioen Arthur Ashe was niet zo gelukkig. P>

  Voor alle andere dan AIDS virale ziekten, de aanwezigheid van antilichamen in het bloed betekent dat uw immuuncellen in contact met het virus geweest en met succes geǮlimineerd of althans geleerd te onderdrukken. Voor AIDS, maar de aanwezigheid van antilichamen (dat is wat de AIDS-test eigenlijk test voor) betekent vermoedelijk het virus is levend en het fokken in je. Waarom doen ze reverse deze aloude laboratorium norm alleen voor AIDS? Omdat het vrijwel onmogelijk om actieve HIV te vinden bij een patiǮnt, zelfs indien zij behandelde AIDS! Uw lichaam produceert zo niet miljarden van T-cellen elke dag miljoenen. Opdat HIV meer T-cellen dan worden geproduceerd doden, zouden er moeten miljoenen HIV-deeltjes in het bloed. Dit is gewoon niet het geval. P>

  Hoe zit het met patiÇ®nten met een zogenaamd hoge virale lading? Nobelprijswinnaar, Kary Mullis, die ik al eerder zei, de uitvinder van de PCR-test die wordt gebruikt om deze virale lading testen. Hij zegt dat de test is “zinloos” wanneer gebruikt op deze manier. Om dit onvermogen om HIV te vinden bij AIDS-patiÇ®nten te rechtvaardigen, hebben de onderzoekers uitgebreide verhalen over hiv gemaakt. De lange en korte van deze verhalen is dat HIV niet aanwezig te zijn om deze cellen te doden zijn. Ik noem dit, “The Magic Virus Theory”. P>

  By the way, teneinde de HIV antilichamentests produceren ze groeien virus in humane T-cellen. Het vreemde is het virus van de T-cellen niet doden! Het leeft harmonieus met hen. Dat komt omdat retrovirussen geen cellen doden. Waarom zouden ze? Zij hebben behoefte aan hen om zich voort te planten. P>

  Tot ze willekeurig een nieuwe naam voor het, waren er duizenden patiÇ®nten die lijden aan AIDS die niet eens HIV-positief waren! Maar omdat deze patiÇ®nten verpest hun statistieken, in plaats van het overwegen van andere mogelijkheden om de oorzaak van aids, de CDC besloten om een ƒ??ƒ??nieuwe diagnose (ICL) voor deze patiÇ®nten te creÇ®ren. Verder zei ze dat vanaf dan HIV moet aanwezig zijn om een ƒ??ƒ??diagnose van AIDS te geven. Niemand weet of lijkt te geven wat de oorzaken van ICL.
  Aan de andere kant van de medaille, zijn er miljoenen mensen die HIV-positief zijn (velen die al decennia positief geweest) die nog nooit hebben ontwikkeld aids. Zolang ze wegblijven van AZT, poppers, cocaÇîne, etc. gezond blijven ze. Ook is het aantal HIV-positieve mensen relatief constant gebleven sinds het testen begon. Volgens epidemiologen, de algehele stabiliteit van de HIV-infectie tarief geeft aan het virus is geweest met ons op voor een lange tijd. We ontdekten dat alleen in de jaren 1980. P>

  Al deze feiten en nog veel meer aan te geven dat HIV (zoals de meeste virussen) is eigenlijk een “passagier virus”. Het hangt eigenlijk gewoon in het lichaam, maar veroorzaakt geen ziekte. Hoogstens kan het enkele cellen naar en daar doden. Onderzoek heeft dit feit opnieuw en opnieuw bevestigd. Maar tenzij je leest de juiste medische tijdschriften, zal je niet horen dit nieuws. P>

  Dus hoe HIV gekomen om de AIDS zondebok zijn? De hoofdpersoon in dit verhaal is de man die wordt meestal gecrediteerd met de ontdekking van hiv, Robert Gallo. Gallo is diskrediet vele malen en op verschillende punten die hij is al het lachertje van de wetenschappelijke gemeenschap. Meest relevant zijn voor ons verhaal, echter, werd hij veroordeeld wegens fraude en wetenschappelijk wangedrag en gevraagd om de National Cancer Institute verlaten omdat hij al het onderzoek dat hij over aids had gedaan had vervalst. In feite, zijn papieren, die zogenaamd het verband tussen HIV en AIDS, nooit echt zeggen dat HIV de oorzaak is! De titels van deze documenten (die wel aangeven HIV de oorzaak was) waren gewoon op het eerste gezicht en nooit bevestigd door een ander lab. Voordat de papieren waren nog gepubliceerd, werd het gewoon kondigde aan de wereld dat we (de Amerikanen) de oorzaak van AIDS gevonden had. Maar Gallo eigenlijk stal de beruchte virus van een Franse wetenschapper genaamd Luc Montagnier en beweerde jarenlang dat hij het had gevonden zelf. Interessant is dat de patiǮnt Montagnier vond het virus in niet eens AIDS! Thusly, Montagnier, de echte ontdekker van HIV, zegt ook dat het niet kan en niet aids veroorzaken! P>

  Dit is slechts het topje van de ijsberg. Het volledige verhaal over HIV en AIDS is opgenomen in mijn boek “Thugs, Drugs en de War on Bugs, Hoe de Natuurlijke Gezondheidszorg revolutie zal leiden ons langs Hebzucht, Ego en Scary Germs”. P>

  Als u van deze artikel, dan kunt u beoordelen het en Tweet it. Bedankt p>

  Bio Auteur’s: DIV>

  Dr. Brad Case is de auteur van “Thugs, Drugs en de War On Bugs”, Boek I in de “Waarom we ziek” gezondheidszorg serie en co-auteur van “101 Grote Manieren om uw gezondheid te verbeteren”. Hij schrijft een driemaandelijkse nieuwsbrief, een maandelijkse e-nieuwsbrief, en is de kliniek directeur van de Holistic Healing Center in Prunedale, CaliforniÇ®. Voor meer informatie of aan te melden voor zijn gratis e-nieuwsbrief, bezoek zijn website: www.HealthIsNatural.com. Je kunt hem ook volgen op Twitterdrbradcase of word fan van Holistic Healing Center op Facebook. P> DIV> DIV> DIV>

  Categories: Gezondheidsopleiding, Health & Fitness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.