• Scalp Reductie voor haarverlies?

  Een andere manier om kaalheid te behandelen is hoofdhuid reductie. In deze techniek, de chirurg snijdt een stukje huid van kale stippellijn naait de rand van de hoofdhuid elkaar. De uitgerekte huid beweegt haar aan de zijkanten van het hoofd dichter bij de top, waardoor de kale gebieden verminderen worden gedekt door een haartransplantatie. P>

  “Als alles goed gaat, bijwerkingen van de operatie moet worden relatief gering. Er is ‘s nachts pijn, tijdelijke zwelling die kunnen verschijnen na een dag of twee, en een gevoel van gevoelloosheid die kan duren voor weken of maanden tot zenuwuiteinden opnieuw te groeien. Extraction van de hoofdhuid stekkers verlaat zwakke littekens, maar als de procedure is gedaan correct, moet de littekens worden verborgen door de overgebleven haar. Meer ernstige maar zeldzame bijwerkingen zijn postoperatieve bloeden, die aanvullende steken kunnen vereisen, en infectie, die wordt behandeld met antibiotica, “zei de redactie van Consumer Union” The Medicine Show. “ P>

  Terwijl de hoofdhuid reductie en punch enten (een andere variant van haartransplantatie die we eerder besproken) zijn medisch goedgekeurd en zijn uitgevoerd op meer dan 250.000 Amerikanen per jaar, zullen niet alle mensen profiteren van hen. Ten eerste, afhankelijk van hoe groot het kale gebied is, kan de patiǮnt maximaal vier sessies transplantatie vereisen verdoezelen kaalheid. Dit kan kosten zo veel als $ 15.000. P>

  Next, de littekens en steken op het hoofd kan psycho¶ªlogically schadelijk voor de preuts zijn. Dit is het geval als de kale gebied is groot, waardoor de genezing en-haar groeiproces zichtbaar voor de hele wereld. P>

  Een groter probleem is het vinden van een gekwalificeerde dermatoloog die deze procedures goed kan uitvoeren. Met zo veel kwakzalvers rond, kan de patiǮnt gemakkelijk een grote hoeveelheid geld te besteden en eindigen met minder dan ideaal resultaat -. Zoniet complicaties p>

  “Er is veel discussie onder dermatologen over de vraag of haartransplantatie bieden voldoende cosmetische verbetering te zijn de moeite waard de tijd, kosten en ongemak. Een groot probleem is het vinden van een chirurg die goede resultaten kan opleveren. Sinds enige gediplomeerd arts de operatie kan uitvoeren, is het gemakkelijk om te eindigen met getransplanteerde plukjes haar die eruit zien als ongelijke rijen van maÇîs . Je kan ook zelf te vinden met een chirurg die controversiÇ®le technieken gebruikt. Een dergelijke procedure is om een ƒ??ƒ??grote klep van de hoofdhuid in plaats van kleine grafts transplanteren. Niet alleen betekent dat de kans op zichtbare littekens, maar in sommige gevallen de kleppen zal niet nemen, en u alle getransplanteerde haren te verliezen “, waarschuwde de redactie van” The Medicine Show. “ p>

  Om problemen te voorkomen, vraag dan een vertrouwde arts u verwijzen naar een betrouwbare dermatoloog. Schaam je niet om te onderzoeken. Immers, je hoofd – en haar – op het spel staan. (Volgende:? Zal Minoxidil help haar te laten groeien) p>

  Ook als u geen haar hebben, kunt u nog steeds goed met Lumnaderm, een whitening crÇùme die sproeten, lelijke ouderdomsvlekken, zonnevlekken, vlekken elimineert kijken en hyperpigmentatie. Wanneer gebruikt zoals voorgeschreven, zal Lumnaderm evenwicht ongelijke huidtinten en verlichten uw huid. Voor meer informatie, bezoek http://www.lumnaderm.com. P> Auteurs Bio:

  Sharon Bell is een fervent gezondheid en fitness-liefhebber en gepubliceerde auteur. Veel van haar inzichtelijke artikelen kunnen gevonden worden op de eerste online nieuwsmagazine www.HealthLinesNews.com. P>

  Categories: Gezondheidsopleiding, Health & Fitness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.