• Spijsverteringsenzymen en pre-vergisting, Waarom zijn ze de sleutel tot een goede gezondheid?

  Dit is het tweede artikel in een vijfdelige serie gewijd aan de spijsvertering, waar we al na een voedingswaarde slechte maaltijd, een typisch voorbeeld van Amerika, van de mond naar de slokdarm naar de maag. We hebben gezien dat het voedsel in de mond, waar enzymen worden toegevoegd via sublinguale klieren. De maaltijd beweegt dan door de slokdarm waar het wordt opgewarmd, en vervolgens naar de maag, waar voorvertering plaatsvindt. We zullen dit voedingswaarde slechte maaltijd in de maag te volgen. P>

  Het voedsel wordt gekauwd in de mond en speeksel wordt gemengd met dit voedsel. Speeksel bestaat uit een alkalische elektrolytoplossing dat het eten bevochtigt, slijm dat fungeert als smeermiddel, amylase, een enzym dat de vertering van zetmeel, lipase initieert, een enzym dat de vetvertering begint en protease, welk eiwit verteert. De meeste koolhydraten worden afgebroken door het proces van het kauwen van het eten en te mengen met enzymen. Hopelijk dat voedsel moest levensvatbare enzymen te mengen met de door de mond geleverd enzymen. P>

  Pre-spijsvertering in de maag B> p>

  Hier is waar het voedsel dat de Amerikanen meestal eet leidt ons direct naar de ziekte. Door het eten meestal verfijnd gekookt voedsel met vlees laten we ons lichaam naar beneden. Het is als een zeer goede vriend van je is liggen in de voorkant van je sterven van de dorst en je hem een ƒ??ƒ??glas zout water overhandigen. Het is water, maar het zal hem langzaam doden. P>

  Hieronder ga ik weg van het voedsel te traceren als het beweegt in de maag, en zie wat er gebeurt met het en hoe het wordt behandeld door de maag en de rest van het spijsverteringsstelsel. Dit is informatie die weinig Amerikanen weten. Toen ik deze informatie kreeg mijn gedachten was geschokt en ik veranderde onmiddellijk mijn stijl van volledig en voor het leven te eten. Dus lees en ik bid dat deze krachtige waarheid verandert je leven zoals het deed mij. Na het slikken van het eten, het naar beneden beweegt de slokdarm, die 18 tot 24 inch lang. De slokdarm beweegt door de warme kern van het lichaam en is verantwoordelijk voor het verwarmen van het voedsel te dicht bij de lichaamstemperatuur, die idealiter 98,6. Dit is erg belangrijk enzymen verteren voedsel best in tussen 94 en 104 graden. Dus, indien het ideale situatie bestaat in de slokdarm (ijswater wordt niet toegevoegd aan het voedsel) het voedsel is verwarmd tot ergens tussen 96 en 98 graden voordat het de maag binnenkomt. P>

  Dit voedsel in de maag door middel cardiale sluitspier, waar de slokdarm en de maag samenkomen. Een lege maag is als een afgeplatte ballon tot voedsel in het. Als het voedsel in het bovenste deel van de maag, rekt en vergroot het eten tegemoet. In feite zal de maag vergroot tot buiten de omvang van de maaltijd totdat deze volledig is opgeblazen. Terwijl de maag wordt opblazen tot zijn volle omvang, die ergens tussen de 40 tot 60 minuten duurt, pre-vergisting plaatsvindt. Pre-vergisting, is het voedsel zit in de maag worden verteerd door de enzymen die met het kwam. De ideale pH is hier zeven, zeer basisch. Deze pre-digestie wordt door velen beschouwd voedingsdeskundigen de belangrijkste fase van spijsvertering. Dit is waar de enzymen uit ons voedsel en mond verteren en bereiden het eten voor de absorptie. P>

  Wat zijn Enzymen? B> p>

  Voor we verder gaan zou ik zoals je te begrijpen waarom enzymen zijn zo belangrijk. Het antwoord op deze vraag is van cruciaal belang om u understandingyour gezondheid. Begrijp dit en je begrijpt waarom het soort voedsel dat je eet en de manier waarop het wordt behandeld zo belangrijk is. Uw energie, kracht, immuunsysteem en alle systemen van je lichaam tot aan elke individuele cel volledig afhankelijk enzymen. Zonder enzymen niets gebeurt in je lichaam, of als het niet het zou jaren duren om plaats te vinden; wezen je dood bent. p>

  De enzymen die we gebruiken zijn beide geproduceerd door cellen in ons lichaam en bracht ook in met voedsel van andere levende cellen. Deze enzymen zijn eiwitten die in levende cellen die chemische reacties beÇînvloeden. Een voorbeeld hiervan is een banaan zitten in een kom. Na een paar dagen, merk je de huid te draaien bruin. Dat is de enzymen in de banaan werkt als een katalysator en het veroorzaken van een chemische reactie waarbij energie vrijkomt. P>

  Zonder deze reacties veroorzaakt door de enzymen die het voedsel dat je eet zal niet worden omgezet in energie of benodigdheden voor het lichaam. Hier zijn enkele van de overige functies van enzymen in het lichaam. Al onze vitaminen, sporenelementen en mineralen worden opgelost tot op moleculair niveau enzymen. Alleen op dat niveau kunnen ze en ons voedsel worden geabsorbeerd door ons lichaam. Ze controleren ook de spijsvertering, celgroei en wondgenezing plus de fagocyten van het immuunsysteem gebruikt enzymen om te gaan met pathogenen. P>

  Nadat de maag de pre-verteringsproces is voltooid, dan ondergaat het eten chemische en mechanische vertering . Hier in het onderste gedeelte van de maag, peristaltische contracties (mechanische vertering) karnen van de bolus, dat mengt met sterke spijsverteringssappen. Deze sappen omvatten krachtige chloorwaterstofzuur, dat helpt afbreken van de bolus in een vloeistof genaamd maagbrij. Bovendien worden enzymen genoemd pepsine en cathepsine toegevoegd aan het sap in de maag van de meeste eiwitten afbreken in het voedsel. Dit proces kan enkele uren duren, afhankelijk van de maaltijd gegeten. De ideale pH hier drie, erg zuur. P>

  Het zoutzuur heeft drie doelen. De eerste is het afbreken van minerale obligaties uit onze voeding. Toen ze door onze darmen ze klein genoeg zijn om door de wand te gaan voor gebruik door het lichaam. Ten tweede, het eten van pathogenen reinigen door het creǮren van een zure omgeving die pathogenen vernietigt. Ten derde, veranderen pepsinogeen in pepsine, die breekt de lange eiwit strings die de essentiǮle en niet-essentiǮle aminozuren in het voedsel zijn. Deze worden afgebroken door pepsine in polypeptiden, peptiden en tri-peptiden, zodat ze kunnen worden gebruikt door ons lichaam. P>

  Zodra het voedsel wordt afgebroken, heeft het de consistentie van cakebeslag. Dit wordt chyme genoemd en opgenomen in het duodenum door de pylorus sluitspier. Als dit maagbrij goed is voorbereid op de maag van uw gezondheid is goed en je nooit ziek. Als de maagbrij niet goed voorbereid ziekte zal snel volgen en de persoon zal al hun genetische zwakheden te vinden. Dit is de reden waarom spijsverteringsenzymen en pre-vergisting zijn zulke belangrijke sleutels tot een goede gezondheid. P> Bio Auteur’s:

  Paul Blake is een arts van de fytotherapie en een master kruidendokter. Hij gebruikte natuurgeneeskundige medicijnen om zijn eigen geval van kanker achttien jaar geleden te behandelen. Bezoek Paul’s website op Herbal Remedies, Natural Healing Kruiden voor meer interessante informatie over het verbeteren van uw gezondheid, of meer informatie vinden over de spijsverteringsenzymen en voedingsenzymen. P>

  Categories: Gezondheidsopleiding, Health & Fitness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.