• Spinal Disc – de schokdempers van ons lichaam

  De manier waarop voertuigen moeten schokdempers op de plotselinge en snelle beweging we de spinale schijven die fungeren als schokdempers in ons lichaam moeten temperen. Deze schijven hebben een van de belangrijkste onderdelen tot het absorberen sterk effect veroorzaakt door bewegingen verschaffen stabiliteit aan het lichaam. Spine ook wel bekend als de ruggengraat is een essentieel onderdeel en is opgebouwd uit 33 botten of wervels. Het is verdeeld in drie groepen van de cervicale wervelkolom (nek), thoracale wervelkolom (bovenrug regio) en lumbale wervelkolom (onderrug regio). P>

  Spine een belangrijke rol dragen de meeste van ons lichaamsgewicht speelt. Het beschermt het ruggenmerg en helpt ons in staan ƒ??ƒ??rechtop en ook in onze bewegingen. De tussenwervelschijven worden gevonden tussen de wervels waarbij de botten voorkomt in contact komen met elkaar. De tussenwervelschijven de harde vezelig weefsel in het midden die fungeert als schokdempers. De impact van onze bewegingen die de schedel kan beÇînvloeden wordt geabsorbeerd door de wervelkolom. P>

  Wat bewegen soepel, totdat de schijven zitten op de juiste plaats en het uitvoeren van hun werk. Als de schijf uitstulpingen of scheurt uit zijn positie wordt hernia die algemeen bekend staat als slip schijf genoemd. Deze hernia oefent druk op de zenuwen in de nabijheid veroorzaken van ernstige pijn die loopt naar de armen of de benen, afhankelijk van de locatie van de hernia. P>

  Waardoor Disc Hernation? P>

  slijtage van de schijf of disc degeneratie P>

  Verwondingen aan de wervelkolom als gevolg van ongevallen en trauma P>

  Zware druk op de rug als gevolg van activiteiten zoals bukken en tillen P>

  Slechte of verkeerde houding P>

  sportblessures p>

  De zeer vaak voorkomende symptomen gezien in gevallen van hernia zijn pijn die wordt gevoeld als een elektrische schok, tintelend gevoel, gevoelloosheid, zwakte in de spieren en darm of blaas problemen. Maar dit probleem kan onopgemerkt blijven voor een lange tijd en als de symptomen worden weergegeven is afhankelijk van het getroffen gebied. Met de betrokken dit probleem complicaties vraagt ƒ??ƒ??om onmiddellijke medische interventie als het uw dagelijkse activiteiten kunnen beÇînvloeden. P>

  Als de wervelkolom en de wervelkolom schijven spelen een belangrijke rol elk probleem in verband met de wervelkolom moet worden met grote zorg behandeld . In dergelijke situaties is het vinden van een ervaren en bekwame neuroloog is de helft van de strijd gewonnen. Met neurologen en neurochirurgen van hoog kaliber, deskundigheid, kennis en toewijding van Dr. Gupte’s Spine & amp; Brain Clinic biedt de beste behandeling en diensten aan alle lijden aan de wervelkolom en hersenen problemen. Onder leiding van Dr. Avneesh Gupte, de kliniek heeft de beste faciliteiten en expertise om alle uitdagingen op dit gebied van de geneeskunde met veel vertrouwen tegemoet te zien. P> Bio Auteur’s:

  GeÇînteresseerd in het veld van de medische wetenschap en gezondheidszorg Ik schrijf over de problemen met de wervelkolom en de beschikbare bij Dr. Gupte’s Spine & amp behandelingen; Brain Clinic, Pune. P>

  Categories: Health & Fitness, Wellness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.