• Terminale kankerpatiǮnten Vechten terug met omega-3 vetten

  In 2000, een 78-jarige man werd gediagnosticeerd met terminale longkanker en verteld door zijn arts dat hij slechts een paar maanden te leven had. P>

  Tumoren Down to 10 Procent P> Vandaag is de tumoren in zijn longen zijn gekrompen tot 10 procent van wat ze in 2000 waren, volgens de vorig jaar computertomografie scans. Wat veroorzaakte was dit niet een veel voorkomende medische behandelingen, zoals chemotherapie of chirurgische excisie. P>

  Een Omega-3 dieet p>

  Hoe is dit mogelijk? Zijn buurman, Ron Pardini, een professor in de biochemie en associate director van de Nevada Agricultural Experiment Station, vertelde hem om drastisch te verhogen zijn de inname van omega-3 vetzuren, die vaak worden aangetroffen in visolie of gouden algen olie. P>

  Hij begon een hoge dosis visolie en algenolie golden capsules per dag innemen, terwijl tegelijkertijd de vermindering maÇîs gebaseerde voedingsmiddelen. MaÇîs bevat omega-6 vetzuren, die zijn gevonden op kankergroei te verhogen. P>

  bestrijdt kanker in muizen P>

  Pardini onderzoek bleek dat omega-3-vetzuren significant onderdrukken de groei van menselijke mammaire, eierstok-, colon-, prostaat- en pancreaskanker cellen die werden geÇînjecteerd in muizen. Zijn studies toonden ook aan dat visolie verbruik per muis respons op chemotherapie kan verbeteren. P>

  Visolie onderzoek begon toen het werd opgemerkt dat Inuit Eskimo bevolking last van minder borst- en prostaatkanker sterfgevallen. Tot nu toe, hoewel, de meeste studies zijn beperkt tot diermodellen P>

  Medical News Today 11 november 2005 P>

  Dr. Mercola’s Opmerkingen:. Het verhogen van uw inname van omega-3 vetten kunnen doen een ongelooflijke hoeveelheid goed voor uw algehele gezondheid en de behandeling van kanker, de nummer een doodsoorzaak in de Verenigde Staten, is slechts een van hen. p>

  Een dieet verandering is toegestaan ƒ??ƒ??de Nevada patiÇ®nt in het artikel beschreven om daadwerkelijk te krijgen wat gewicht, en de tumoren in zijn longen zijn gekrompen met 90 procent. Nutritional interventies doen echt een groot verschil maken voor uw algehele gezondheid. P>

  De truc met de behandeling en preventie van kanker door middel van een hoge kwaliteit visolie of levertraan dagelijks komt neer op je huiswerk, omdat variabelen als oxidatie kan nullifythe vele krachtige voordelen van omega-3 vetten. Daarom verzoek ik u om mijn veelgestelde vragen pagina te herzien om de veiligste en beste vorm van omega-3 vetten voor u bepalen. P>

  Als u ervan overtuigd bent dat omega-3 vetten zijn iets wat je moet regelmatig gebruiken zijn, zou ik u adviseren om: p>

  1. Zorg ervoor dat uw merk is vrij van kwik en PCB’s. Dit zal niet op het etiket, zodat je nodig hebt om: p>

  2. Bevestigen dat er een zeer lage oxidatie producten in de levertraan. P>

  Levertraan heeft lange-keten onverzadigde vetten (vooral EPA en DHA) en ze zijn zeer gevoelig voor oxidatie of beschadiging. Als de olie niet goed verwerkt schade ontstaat. P>

  Vele jaren geleden bijna alle visoliǮn werden geoxideerd. Dat is waarom wanneer u levertraan noemen de meeste iedereen die ze zetten hun neus in afschuw. Typisch, ze alleen slechte smaak wanneer ze geoxideerd. P>

  3. Zorg ervoor dat uw levertraan heeft therapeutische niveaus van vitamine E in het. P>

  Omdat vis en levertraan oliǮn zijn zeer gevoelig voor oxidatie en ranzigheid bijna alle fabrikanten kan met een hoeveelheid van ǸǸn eenheid van vitamine E per theelepel. Dit is voldoende om de oxidatie van de visolie in de fles te voorkomen. P>

  Maar nadat u het verbruikt dit is hopeloos ontoereikend. Je lichaam zal meestal de visolie en veel grotere doses vitamine E oxideren nodig te voorkomen dat de visolie van ranzig in het lichaam. P>

  Er zijn een aantal kwaliteitsvisserij / levertraan olie op de markt. Velen van u weten dat ik adviseren Carlson’s. Als u niet kunt vinden dat in uw lokale health food winkel doen we dragen het op onze site voor uw gemak. P> Auteurs Bio:

  Dit artikel is overgenomen uit Mercola.com, ‘s werelds # 1 meest bezochte en vertrouwde natuurlijke / alternatieve gezondheid website. Voor een beperkte tijd, kunt u de gratis “Metabolic Type Test” te nemen om u te helpen leren de juiste voeding voor uw specifieke type lichaam, zodat u een optimale fitness & amp kan bereiken; gezondheid. Ga gewoon naar http://www.mercola.com/forms/mt_test.htm nu om deze snelle test te nemen! P>

  Categories: Gezondheidsopleiding, Health & Fitness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.