• Ziekte en medicatie – “Ik denk dat we het zo”

  Kent u iemand die een ziekte heeft? Je weet dat een van die vervelende chronische degeneratieve ziekten zoals kanker, diabetes, hart-en vaatziekten, beroerte, Alzheimer of obesitas? Je kent de aard van de ziekte die je raakt in uw jaren vijftig, als je geluk hebt of misschien in je veertig of dertig als je niet. P>

  Dit klinkt misschien als een retorische vraag, want de ziekte is rondom ons. Case in point, mijn zus is een diabeticus en zo is mijn neef. Mijn tante heeft artritis; een vriend heeft hoge cholesterol en andere, borstkanker. En dit is allemaal in mijn directe kring; de mensen die het dichtst bij mij zijn. p>

  Statistisch, 1 op de 2 van ons zal een chronische degeneratieve ziekte tegen de tijd dat we zijn 50 en 2 van de 3 hebben zal hebben 2 of meer chronische degeneratieve ziekten tegen de tijd we zijn 65. Ik ben geen wedden persoon, maar deze zijn niet goed kansen. p>

  Maar met dit alles kommer en kwel om ons heen, het verbazingwekkende is dat we hebben wel enige controle over onze gezondheid in feite veel controle. De controle over onze gezondheid, terwijl we het maakt gewoon oneindige zin. Ik wil dat iedereen een diep adem te halen en te zeggen met overtuiging: “. Ziekte is niet mijn lot” p>

  Nu, wat ik ga zeggen volgende is niets wat je nog niet eerder gehoord. Ja, het is allemaal over preventieve gezondheidszorg. Ik willen verwijzen naar het als een triade van een gezonde levensstijl die een goede gezondheid bevordert: goede voeding; lichaamsbeweging en suppletie. Ja, ja, je hebt het allemaal al eerder gehoord. Maar we weten dat het geheim is preventieve gezondheidszorg, waarom is het dat we niet het geheim oefenen? P>

  Waarom kan het niet vinden we 30 minuten per dag te gaan voor een wandeling? Waarom blijven we voedingsstoffen tekort voedingsmiddelen die pakken op de pond te eten? Waarom gaan we niet vullen onze voeding met farmaceutische kwaliteit supplementen, zodat ons lichaam kan profiteren van anti-oxidanten en anti-inflammatoire voedingsstoffen die bewezen hebben te helpen onze gezondheid? P>

  De ouders, vrouwen, echtgenoten, leraren, artsen en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg moeten we beginnen met het onderwijzen en prediken preventieve gezondheidszorg. Medicatie voorgeschreven moet een laatste redmiddel, niet onze eerste verdedigingslinie zijn. En als we er 20 pond overgewicht, moet onze artsen zijn ons te vertellen om die ponden te verliezen en laat ons zien hoe het te doen. P>

  Een zeer verstandige dokter zei ooit: “we leven te kort en sterven lang.” En net hoe briljant is dat? We leven ook in onze jaren zeventig en tachtig, maar we zijn vaak ziek en op de voorgeschreven medicatie tegen de tijd dat we onze jaren vijftig of vÇüÇür bereiken p>

  Ik ben niet suggereren dat we kunnen alleen maar we kunnen gewoon ontdoen menselijkheid van de ziekte. – dat is gewoon te naÇîef. Maar er is een heleboel we kunnen doen om af te weren en te houden ziekte op de baai. In de uiteindelijke analyse, denk ziekte en dood niet lijken veel van een afschrikmiddel te zijn. En om te citeren ǸǸn van onze beroemde Trinidad spreuken, “Ik denk dat we het zo” P> Author’s Bio:

  Michelle Rodulfo is een Health & amp; Wellness Expert. Michelle van mening dat elke vrouw wil er goed uitzien en een goed gevoel. Haar passie is om te delen cutting edge informatie met haar lezers, zodat ze een leven van totale gezondheid en welzijn kunnen leven, om te gedijen p>

  Meld je vandaag nog op Michelle Rodulfo’s gratis maandelijkse nieuwsbrief op http: // michellerodulfo. com / nieuwsbrief / P>

  Blog Bezoek Michelle Rodulfo bij http://michellerodulfo.com P>

  Categories: Health & Fitness, Wellness

  Tags: ,

  Comments are currently closed.