Categories

7 stappen om u te helpen verbinden met je Engelen

Het vragen een Engel om hulp is een van onze meest krachtige spirituele praktijken. We kunnen de Engelen voor onmiddellijke hulp te vragen op elk moment en op elke plaats.

Een Joods spreekwoord zegt dat … “Elk grassprietje heeft een Engel bukken door te zeggen, groeien, groeien! ”

Net zoals ieder mens heeft een of meer Guiding Engelen die helpen en hen te helpen, elke menselijke activiteit-partnerships, bedrijven, organisaties en relaties, ook ǸǸn of meer Angels die voorzitten aanbod van genade, hulp en zegen voor hen. Roep uw Angels wanneer u in nood.

Hier zijn zeven stappen die u zullen helpen:

1.Ask om hulp
Angels bieden ons te helpen 24/7; het ontvankelijker we zijn, hoe meer hulp ze kunnen geven ons. Als u uw ontvankelijkheid verminderen, beperkt u de Engelen ‘mogelijkheid om u te helpen. Maak je eigen aanroepingen, of gebeden, die specifiek vragen om de hulp die u nodig hebt. Realiseer je dat wanneer je een beroep doen op een Engel, wat er werkelijk gebeurt, is dat je open jezelf in een grotere ontvankelijkheid voor hun hulp.

2. Realiseer jezelf als volledig waardig Angelic hulp
Angels werken met iedereen, ongeacht persoonlijke geschiedenissen en overtuigingen. Engelen zijn oneindig en alomtegenwoordig – uw verzoek hen niet afnemen op enigerlei wijze, noch op hun vermogen om met en te helpen iedereen op hetzelfde moment. Ze bestaan ƒ??ƒ??buiten onze ervaring van tijd en ruimte. Ze reageren op iedereen met een complete onvoorwaardelijke liefde.

3. Verbinden met je innerlijke goddelijke kind
Sluit met je innerlijke goddelijke kind als u een beroep doen op de Engelen en om hulp vragen. Je innerlijke goddelijke kind is geheel onschuldig en waar – en erkent Angels als ware en betrouwbare geschenken van de Schepper. Dit zal helpen om openheid, ontvankelijkheid, opwinding, enthousiasme en verwondering als je voor te bereiden om de geschenken van uw Angels hebben voorbereid voor u te ontvangen.

4. Hand alles over aan de Angels
Practice doen dit vooral tijdens uw tijd van aanroeping en gebed. Plaats elk probleem, probleem, zorgen en angst, evenals elke goede intentie en positieve uitkomst je je voorstellen als het resultaat van uw verzoek, in de handen van uw Angels. Laten gaan en laat alle verwachtingen van hoe uw verzoek zal worden beantwoord.

5. Versneld waardering en dankbaarheid
zoeken en express oprechte waardering en dankbaarheid voor je leven precies zoals het is. Als je worstelt met dit, vraag de Engelen om u te helpen om de liefde die aanwezig zijn in welke moeilijkheidsgraad je worden geconfronteerd is te vinden. Heb geduld met deze en laat gaan van enige verwachting van hoe de liefde kan worden geopenbaard. Liefde is oneindig en je zal steeds diepere niveaus van je bewustzijn de aanwezigheid van liefde te vinden zoals u deze praktijk te volgen.

6. Weet dat het wordt gedaan
elk gebed wordt beantwoord en de genade wordt altijd gegeven. Als je bang bent dat je gebed niet worden beantwoord, vraag dan om hulp in het begrijpen en het zien van uw verhoord gebed duidelijker. Vertrouwen dat u de liefde ziet in elk verhoord gebed. U bent volledig bekend en geliefd onvoorwaardelijk door de Angels. Niets dat je zal dienen is ooit ingehouden van je.

7. Handel snel op de begeleiding die u ontvangt
de gelegenheid en reageren op het onmiddellijk accepteren. Angelic hulp is oneindig en onbeperkt kunt u geen gebruik maken van deze omhoog of opraken van het. Je kunt niet vragen om “te veel” en de engelen zijn vreugde blij om u op te geven zonder beperking. Hoe sneller je handelt, hoe sneller je meer hulp ontvangen!

Dan Vergeet niet om ….

Vier jezelf precies zoals je bent in het moment
Laat elke kritische oordelen of negatieve gevoelens over jezelf, je leven, of anderen in de handen van de Engelen voor healing. Ook al is het maar voor een paar momenten, loslaten van alles wat niet van liefde voor jezelf en alles om je heen. In dit moment van overgave veel meer kan voor u gedaan door de engelen dan je kunt bereiken op uw eigen. Erken je voor het maken van een keuze van de liefde en het bereiken van uit voor de Angels. Dank de Engelen voor hun hulp. Stel je intentie om een ƒ??ƒ??liefdevolle verdieping van de Angels relatie met u. Author’s Bio :

Spiritual & amp; Healing Studies
Christopher Dilts heeft grote en kleine engel bijeenkomsten en individuele Angel sessies in de Amerika’s en in Europa vergemakkelijkt meer dan 15 jaar. Gewijd in de kerk van de Goddelijke Eenheid na vijf jaar van intensieve studie in spirituele en energetische healing, heeft Christopher werkte ook samen met meester spirituele genezers van veel van de wereld spirituele tradities.

Zijn reizen en studies hebben hem op voorwaarde dat de eer en de kans om te leren en de praktijk binnen de Native American, boeddhistische, christelijke en hindoeÇîstische, spirituele gemeenschappen. Hij heeft uitgebreid getraind met docenten van de Barbara Brennan School of Healing, Energie Meesterschap School¶© en de Energy Healing Institute¶©. Hij heeft ook deelgenomen aan Doreen Virtue’s Angel Therapy Practitioner en Professional spirituele leraar Trainingen. Hij heeft de Ananda Certified Meditatie Leraar Program, en vele andere spirituele opleidingen evenals hebben beoefend yoga voor meer dan 17 jaar afgerond.

Angelic Healing Gifts
Christopher combineert zijn training met zijn eigen primaire gift om mensen te helpen om verbinding te maken met hun Engelen voor begeleiding, hulp, het helen, liefde en verlichting voor hun volgende stap op de reis van hun ziel.

Hij wordt alom erkend en gewaardeerd voor het helpen van anderen om gepersonaliseerde berichten, inspiratie, en de helende energie van de engelen ontvangen. Zijn stijl is zacht, humoristische gevoelig en duidelijk. Communicatieve vaardigheden die recht naar het hart van het presenteren van problemen

Business & amp.; Technologie Achtergrond
Christopher is ook een succesvol zakenman en innovator op het gebied van computertechnologie. Hij is begonnen met 5 bedrijven en creǮerde strategische partnerships met IBM, Unisys, Motorola en andere toonaangevende organisaties. Steunend op zijn uitgebreide ervaring, is hij in staat om organisaties te helpen en bedrijven accepteren goddelijke hulp en bijstand op gebieden die essentieel zijn voor welvarende en succesvolle operatie.

Organisatie Consultancy
Hij werkt ook met de organisatorische leiders en opvoeders in grote en kleine bijeenkomsten om hen te helpen af ƒ??ƒ??te stemmen op hun hoogste doelen en doel. Hij helpt hen om de link tussen hun intuÇîtie en het dagelijks denken te versterken – leidinggevende vaardigheden die essentieel zijn voor de leiders van de toekomst zijn. Met deze vaardigheden helpt hij organisaties verschuiven en uitbreiden van de perspectieven van waaruit zij opereren. Toegang tot het beknopte boodschappen en begeleiding van de engelen, kunnen Christopher klanten helpen te verduidelijken middelen, relaties, financiÇ®n, en express de dromen van hun ziel en hart.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com