Categories

Alleen naar wat je wilt

Alleen kijken naar wat je wilt Kijk nooit naar dat wat je niet wilt ervaren. Ongeacht wat de valse aandoening kan
zijn, moet worden weerlegd

De juiste vorm van een ontkenning is gebaseerd op de erkenning dat, in werkelijkheid is er geen beperking.; voor de geest kan zo gemakkelijk een planeet te maken als iets anders. De Infinite kent geen verschil tussen een miljoen dollar en een cent. Het weet alleen dat het is. Het zou net zo makkelijk om een ƒ??ƒ??miljoen dollar te tonen als het zou zijn om tien cent te tonen, als de mentaal concept belichaamde de idee van een miljoen dollar te zijn.

Het is het bewustzijn achterkant van het woord, dat vormt de woord. Bewustzijn betekent dat de binnenste uitvoering van een idee door de erkenning van de Waarheid en een directe relatie met het Goddelijke. De grootste leraar die ooit geleefd was de meest geestelijke mens; voor de meer universele en uitgebreide de gedachte, hoe meer Godlike moet worden.

Een goede behandeling wordt altijd gevuld met de erkenning van de aanwezigheid van God of Good. Zelfs in Spirituele Wat we nog steeds te maken met de wet van oorzaak en gevolg, want God is wet. De meer verheven de gedachte, hoe meer hemels, hoe meer grenzeloos, hoe meer goddelijke of Christus als de gedachte, hoe meer macht zal hebben. Dit is de reden waarom de grootste leraar de Verlosser zou worden; Hij kon het niet helpen. Een groot leraar zou hebben om een ƒ??ƒ??Redder te zijn.

definitief plan

We zullen zeggen dat er vier mannen, “A”, “B”, “C” en “D . “” A “ontvangt $ 15 per week,” B “krijgt $ 50 ‘C,’ 75 $ en” D, “$ 100. Nu deze vier zijn allemaal zonder posities en ze naar een arts voor geestelijke behandeling komen. De beoefenaar neemt de gedachte dat er niets, maar de activiteit; Hij neutraliseert, in zijn eigen gedachten, geen geloof in inactiviteit en verklaart dat elk van deze vier mannen is goddelijk actief en bezet.

Zonder vraag die hij heeft in beweging een wet die zullen reageren en zal iets voor reproduceren elk van deze vier. Wij veronderstellen dat zijn behandeling is een goede en een effectieve on; zij het ontvangen, en dus elk van hen een positie ontvangt

U zult merken dat elke niet krijgen dezelfde vergoeding, in alle waarschijnlijkheid “A” krijgt $ 15 per week.; “B” $ 50; “C”, $ 75, en “D,” $ 100. “Maar”, zou men kunnen zeggen, “sprak hij hetzelfde woord voor elk; waarom hebben ze niet allemaal ontvangt $ 100 per week? “Omdat, terwijl zijn woord werd gebruikt voor elk in een soortgelijke wijze, ieder kon alleen zijn vulling, zijn mentale vermogen om te begrijpen ontvangen.

Elk was vol, en ongetwijfeld loopt over; maar de mallen die hun perceptie van het leven verstrekt waren beperkt tot de persoonlijke herinnering reeds in gang gezet door zichzelf. Elke
aangetrokken om zichzelf, uit de Universele Goed, dat wat hij kon begrijpen. Het is de oude verklaring dat het water zijn eigen niveau zal bereiken door zijn eigen gewicht, en zonder inspanning. Dus een behandeling zal zich pas niveau in de objectieve wereld op het niveau van de persoonlijke gedachten en realisatie. Dit betekent niet dat elk van de bovengenoemde men altijd dezelfde compensatie; voor met een vergrote bewustzijn zou hij meer ontvangen.

Groei is het verhogen van het bewustzijn. Bewustzijn is gedefinieerd als de verhouding tussen de geest en de wereld waarmee de geest samenwerkt. In Reriani Transfromology, definiÇ®ren we het geloof als “God Bewustzijn ‘en reden als” Mortal Bewustzijn’.

Er is een punt waar geloof en rede samenkomen en het is dit punt dat we bij Reriani Transformology streven om de massa te verhogen. “Weten is hoger dan geloven”. Word lid van onze “Daily Tune-up” voor meer artikelen en discussies op: Reriani.com

Heeft u genieten van dit artikel, heeft zij u verheffen, deed het je aan het denken en dorsten voor meer? Gelieve te overwegen om het toegankelijk voor veel meer door de ondersteuning van ons! Met uw hulp, zullen we in staat zijn om de groeiende interesse in onze programma’s en diensten te voldoen. We zijn vastbesloten om de resterende vrij en toegankelijk voor iedereen, vooral voor mensen in nood. Bezoek reriani.com/DONATE Bio Auteur’s:

Voor meer dan 15 jaar, Baruch Reriani is een student van de grootste filosofische geesten die ooit hebben het universum in de recente geschiedenis liep

Baruch Reriani het onderwijs zijn volledig gebaseerd op de veronderstelling dat we worden omringd door een Universal Mind waarin we denken.; Dit Mind, in zijn oorspronkelijke staat, vult alle ruimte met haar aanwezigheid. Omdat Het vult alle ruimte, het vult de ruimte die de mens gebruikt in het heelal. Het is in de mens zowel binnen als buiten van hem. Als hij denkt dat in deze Universal Mind hij in beweging zet een wet die is creatief, en die in zichzelf een onbegrensde mogelijkheid bevat

De filosofie heeft altijd overstegen wetenschap en zal altijd zo blijven.; voor de filosofie behandelt oorzaken terwijl de wetenschap zich bezighoudt met effecten. Een wetenschapper merkt het resultaat van het werk van de natuur terwijl een filosoof speculeert over de oorzaak ervan. Veel dingen die filosofie heeft geleerd duizenden jaren zijn vandaag gedemonstreerd door de wetenschap. Dit is de essentie van Baruch de filosofie.

Baruch Reriani biedt een spiritueel perspectief op dagelijkse en gebeurtenissen in de wereld, alsmede instrumenten voor het geestelijk leven en de praktijk. Het doel van zijn writtings is niet de leer van een speciale religie, filosofie of doctrine, maar een verklaring van de Waarheid die zal dienen om de vele stukjes van de kennis die zij over hun leven kunnen hebben verworven verzoenen geven. < P> De bedoeling van Baruch Reriani is niet op te zetten van een nieuwe tempel van kennis, maar om te plaatsen in de handen van zijn studenten of onderzoekers een sleutel waarmee ze de vele innerlijke deuren van hun mysterieuze zelf kunnen openen dat is de enige echte realiteit dat bestaan.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com