Categories

Ben nog en weet dat ik God ben

ust een van de versus in Psalm’s 46, vers 10, inspireert vele inspirerende christelijke verhalen

De KJV zegt het als volgt.; “Wees stil, en weet dat ik God ben: Ik zal verhoogd worden onder de heidenen, Ik zal verhoogd worden op de aarde”.

Goed leiderschap vaardigheden komen uit alle delen van het leven, met inbegrip van en het belangrijkst de Schriften.

We kunnen dit heen en weer te analyseren en het stopt nooit met een nieuwe betekenis.

De nacht mijn zoon werd geboren moest ik geen andere keuze dan om stil te zijn en te weten dat Hij God was!

Hij werd geboren twee maanden te vroeg enkele jaren geleden in een klein uit de weg ziekenhuis waar moderne technologie was nog steeds proberen te halen.

Wat bedoel je mijn vrouw is het hebben van de baby!

Mijn vrouw had in laat in de avond voor wat ze dacht dat zou een routine-bezoek, terwijl ik bleef thuis met onze twee jonge jongens verdwenen. Ze dacht dat ze zou gewoon halen sommige medicijnen voor een schimmelinfectie of iets dergelijks, maar God had een ander plan.

Het gesprek kwam naar me toe om 22:35 met haar vriend schreeuwen in de telefoon die mijn vrouw had de baby.

Ik kon niet geloven wat ik hoorde! Mijn vrouw is met de baby, ik schreeuwde terug!

Ja! Yes! Krijg nu hier!

God is in control!

Ja, God vertelde me luid en duidelijk dat je alles wat je wilt Zoon kunnen plannen, maar Ik ben in controle.

Je ziet Ik heb altijd al een planner geweest. Ik kan dan denken dingen met het beste van hen.

Wat leer ik op deze avond, was God was in controle en ik nodig had om stil te zijn en te luisteren naar Hem.

Mijn zoon werd geboren in 11:04 en ik ben nog steeds niet zeker hoe ik in staat was om mij en de jongens er te komen voordat hij geboren werd. Toen we aankwamen ze begeleidde mij en mijn twee jongens in een kleine patiǮnt kamer, samen met de vriend van mijn vrouw.

The Doctor knieǮn naar beneden en zei dat hij wist niet dat mijn zoon zou leven! < / B>

Voor wat ooit reden dat ik net begon te bidden hardop!

Ik wist dat hij in de controle was en ik moest laat God weten dat ik wist dat.

Voor mij is dit wat dat passage in Psalm’s is alles over. Wees stil en weet dat ik God ben! Geloof me, dat ik ben in controle! Draai het over aan mij! Overgave het allemaal aan mij!

De dokter al snel kwam in de kamer en kneed naast me en mijn twee jongens. Hij rustig met tranen zei dat hij het jammer dat hij niet dacht dat mijn zoon zou maken was.

Zijn hart was tweemaal gestopt!

Voor sommige reden waarom ik had alle vertrouwen in de wereld. Ik keek hem recht in de ogen en zei dat mijn zoon zou fijn zijn, en hij moest me nu naar hem!

Hij deed en er iets dat ik niet klaar was voor ik zag. Hij lag op de tafel met verschillende artsen alle werkende verwoed om zijn leven te redden. Zijn hart klopte uit de hand! Zo snel de monitoren niet kon bijbenen. Het maakte niet omdat voor hen.

Nogmaals, we waren in een klein beetje ziekenhuis, maar God in controle was. Wees stil en weet dat ik God ben houdt terug te keren naar mijn gedachten als ik denk aan dit.

Om dit punt zijn kleine hart had al twee keer gestopt en ze waren in staat het weer op gang te brengen.

De gevreesde Flat Line op de monitor!

Vier uur later een medisch team van een fantastische medische universiteit arriveerde en begon inpakken hem in een van die containers die ze gebruiken op de helikopters. Ze deden het beste wat ze kunnen doen om hem te stabiliseren, maar dat was bijna onmogelijk.

Vlak na kregen ze hem in de container en verzegeld de deur op, de machine aan dat zijn hart weer was gestopt. De gevreesde Flat Line!

Ze keek me af wat ik zou gaan doen! Ik ging om het te verliezen of ik was van plan om stil te zijn en te weten dat Hij God was en dat Hij als in control!

God is geweldig!

Voor een kort moment vroeg ik God wat had hij besloten. Was mijn zoon gaan wonen of ik was van plan te hebben om hem te begraven?

Het medisch team ging crazy proberen om de container back-up en alleen over de tijd dat ze het opende kreeg ik mijn antwoord van God te openen! Zijn kleine hart begon kloppend weer op zijn eigen.

Er is geen twijfel dat het niet uitmaakt wat we doen, God is degene die in controle. Soms vergeten we dat snel leren dat als we slim zijn.

Hij geeft ons allemaal keuzes, waarvan er een is om Zijn Zoon uit te nodigen in ons leven en te weten dat Hij God is. Je ziet Gods Zoon stierf vrijwillig voor ons allemaal. Het verschil is dat als we hem niet te vragen in ons leven, kunnen we niet ingaan in het Koninkrijk der hemelen. Hij de wereld zo lief dat Hij Zijn eniggeboren Zoon voor ons te sterven, zodat wij het eeuwige leven hebben gegeven.

Mijn Zoon verliet het ziekenhuis enkele dagen later en heeft nooit meer achterom gekeken. Hij is gegaan op verbazingwekkende te zijn. Ik weet niet zeker wat God voor hem in petto heeft, maar ik weet dat de les die hij leerde me. ! Om stil te zijn en te weten dat Hij God Auteurs Bio:

Lees meer Inspirational Christian Stories en Real Life Leadership Verhalen over Gregory’s website http: //www.leadership-skills-for -life.com/

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com