Categories

Beschouwingen over Uw Grootheid

Je bent geweldig. Je bent veel groter dan je je voorstellen. Je bent een unieke entiteit, gezien de kracht om je eigen leven te creǮren. Als je kijkt buiten jezelf voor zelf-definition je geeft je kracht weg. Echter, als je begrijpt en accepteert dat je alleen beschikken over de kracht om jezelf en je leven te bepalen, zijn er dramatische veranderingen. Je zult nieuwe helderheid, focus en vertrouwen te vinden. U vindt hier ook dat het gebruik van deze ongelooflijke gave is zowel opwindend en uitdagend.

U bent verantwoordelijk. Denk aan je leven als een film. Jij bent de schrijver, regisseur, producent en ster. Je kiest je co-sterren en extra’s. Of de film is een smash of een flop ligt in jouw handen.

Je gedachten bepalen van uw resultaten. Dit is een van de grote mysteries. Er zijn veel theorieǮn over dit fenomeen, maar niemand echt weet hoe het werkt. Echter, werkt het en onthult de verbazingwekkende kracht van je gedachten. Als u denkt dat u gemiddeld bent, je bent. Als je denkt dat je niet kan winnen, zal u niet. Omgekeerd, als je ziet jezelf slagen, zal je. Als u verwacht grote dingen in je leven te komen, zijn ze op hun weg.

Je brengt anderen met je mee. Je moed en het vertrouwen om je leven te onderzoeken en veranderingen zullen een diepgaand effect op mensen om je heen te hebben. Als je jezelf omhoog, anderen hief ook.

Uw leven. Uw verantwoordelijkheid. De eerste en belangrijkste regel is om de verantwoordelijkheid voor alles wat er gebeurt in je leven te nemen. Naar aanleiding van deze regel zet u in opdracht. Winston Churchill zei: “De prijs van grootheid is verantwoordelijkheid.” Hoewel ik weet zeker dat hij het over het bestrijden van oorlogen en leidende naties, zijn verklaring geldt voor uw leven.

Je hebt de kracht. Het leven zal onvermijdelijk om u uw deel van tegenslagen, problemen, teleurstellingen en verliezen. Deze dingen zijn buiten je controle. Hoe u reageert op hen is niet. Luister naar de stem in je en realiseer je hebt een keuze. Je hebt de grootheid om te volharden, te vergeven, te glimlachen, om jezelf en anderen te verheffen en om verder te gaan. Auteurs Bio:

Michael Dalton Johnson de oprichter en uitgever van SalesDog.com , een educatief hulpmiddel voor sales professionals. Johnson is een succesvolle ondernemer en zakelijk leider. Voor een gratis abonnement op de SalesDog wekelijkse nieuwsbrief de verkoop, bezoeken http://www.SalesDog.com

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com