Categories

Bigfoot Evangelisatie

De Texas Bigfoot conferentie, georganiseerd vorig weekend door Jefferson, Texas, verwelkomde vierhonderd firma gelovigen om discussies van waarnemingen en het bijhouden van technieken, evenals souvenir tabellen die een T-shirt, die zei: “Bigfoot aangeboden: Vaak geÇîmiteerd, nooit Ongeldig . ‘ Het indruk op me als mensen bereid zijn om hun weekend besteden aan iets wat ze hoog in het vaandel, en die trots over hun borst dragen hun geloof in een beknopte verklaring. Maar volgens Daryl C. Colyer, een Lorena zakenman die honderden gemeld bigfoot waarnemingen in Texas, Oklahoma, Arkansas en Louisiana heeft onderzocht, “Het is niet een kwestie van geloven, als geloof, als je gelooft in iets wat je niet zien. Het is een mens van vlees en bloed dier dat gewoon nog niet ontdekt. ƒ??ƒ??En ik denk dat we steeds dichter en dichter en dichter, “zei Colyer.

Interesting stuff. Maar ik denk dat Mr. Colyer kan het zijn helemaal verkeerd, niet over bigfoot, maar over geloof en hoe we leven het. De enige Bigfoot ik persoonlijk ontmoetten was een lieve, liefhebbende kat, toepasselijke naam, zijnde de enige kat in de geschiedenis om lawaai te maken als hij liep over een tapijt op de vloer. Ik heb echter, botste tegen genoeg momenten van geloof in actie om ze te herkennen als vlees en bloed dieren gewoon wachten om ontdekt te worden.

De auteur van het boek HebreeÇ®n wisten over dit bigfoot stijl van het geloof, en gedocumenteerd het heel duidelijk in hoofdstuk elf. Te beginnen met,: “Het geloof is de zekerheid der dingen die men hoopt, de overtuiging van de dingen niet gezien, de auteur gaat verder met een lijst van talloze voorbeelden van de ongeziene steeds belichaamd door een aantal van de grootste en helderste namen in ons geloof geschiedenis Sarah, Jacob. , Abel, Mozes, allemaal gemaakt een mens van vlees en bloed ontdekkingen van hun geloof in de volkomen onverwachte manieren, op zijn zachtst gezegd. Ik denk dat als Sarah een moment tussen de weeÇ®n bij de geboorte van Isaac had gehad, ze zou hebben Gods gevoel voor humor genoemd, en de realiteit van haar weeÇ®n. Er zijn veel meer historische figuren, van de discipelen naar de vroege kerk leiders, uit de vijftiende en zestiende eeuw de kerk hervormers aan missionarissen, van gelovigen die hielpen vestigen de westelijke Verenigde Staten aan gelovigen die stierf helpen om achttiende vestigen op de vragen van de burgerrechtenbeweging, al deze mannen en vrouwen, bekende en onbekende, begreep de betekenis van wat belichaamd, vlees en bloed geloof was alles over, en wat het kon soms kosten.

Embodied geloof, met een gevoel van doel dat terug naar een gelede geloof in God kan worden vertaald, is het grote probleem van de christelijke gemeenschap vandaag. Er is niet zoiets als preken voor de geconverteerde als de geconverteerde niet begrijpen dat geloof is meer dan een moment in de tijd waarop ze wist dat God bestond en hield van hen. Hoe werkt mijn geloof mijn leven te informeren? is de vraag die we moeten elkaar regelmatig zijn afvragen. Als zijn metgezel onze kant reactie van wat we geloven te leven zou moeten zijn.

De Texas Bigfoot conferentie is gekomen om een ƒ??ƒ??einde, en de gelovigen zoekers van de onontdekte, maar toch duidelijk zichtbaar schepsel, zijn terug naar hun werk van de waarneming, tracking en documenteren. Deze bigfoot liefhebbers kunnen ons iets over de waarneming te leren, tracking documenteren en belichamen onze overtuigingen. Als er niets meer, de goedkeuring van hun mantra, dat de ontdekking van bigfoot wordt steeds dichter en dichter en dichter, zou veel voor ons gevoel van urgentie en de diepte van de toewijding aan doen om na door op de details van het alledaagse, het gewone leven waarin God verblijft . Elke keuze die we maken, elke actie die we ondernemen met God als onze gids in de ontdekking proces creÇ®ert een voetpad van gelovigen wonen. Wij zijn geroepen tot de ontdekking van de ervaring van de opstanding in ons eigen leven, en dat is wat geloof is alles over. Auteurs Bio:

De Toer Cory L. Kemp, een afgestudeerde van de Universiteit van Wisconsin – Green Bay met een dubbele major in Communicatie en de Kunsten en de sociale verandering en ontwikkeling en een minor in Vrouwenstudies, werd gewijd in de bediening van de Evangelische Kerk in Noord-Amerika na het voltooien van haar Master of Divinity graad studies door middel van Moravische Theological Seminary. Meer dan vijfentwintig jaar ervaring in individuele en gemeenschappelijke ministeries geeft Rev. Kemp een weloverwogen perceptie over het geloof, de gevolgen en de strijd in het dagelijks leven. Rev. Kemp concentreert haar werk op het helpen van mensen begrijpen hun geloof en hoe geloof kan transformatie in hun leven geworden. Breng authentieke, betekenisvolle geloof in je dagelijks leven door een bezoek www.creatingwomenministries.com.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com