Categories

Browser Compatibility-Focused Web Design

Een van de essentiǮle kenmerken van een succesvolle website browsercompatibiliteit. Echter, het is ook een van de meest vergeten gebieden tijdens het website-ontwerp en ontwikkelingsproces. Browser compatible website ontwerpen zorgen ervoor dat uw website maakt goed op de meeste van de populaire browsers en is bereikbaar met een groot aantal publiek. Wanneer gebruikers willen een webpagina te openen, ze een URL naar de server via de browser.

Uw publiek kan worden met behulp van een aantal web browsers zoals Firefox, IE, Opera en Safari, etc. dat de servers verbindt via het internet gateway. Het verzoek wordt verzonden naar de modem door middel van IP-adres van de computer van de gebruiker. De modem vervolgens stuurt het verzoek naar ISP IP-nummer en vervolgens verbindt het met de DNS. Als de webpagina is aangesloten, stuurt de ISP inhoud van die webpagina aan de verzoekende computer.

Alle informatie komt in de vorm van HTML en verder omgezet in normale tekst door de browser. Dit is de reden waarom HTML noemt client side scripttaal. Het probleem van de browser onverenigbaarheid ontstaat omdat verschillende browsers te lezen HTML anders. Bovendien zou de website moeten voldoen ze allemaal als het apparaat moet het ontwerp ook weergegeven. Hier zijn enkele tips om u te begeleiden als u uw web design te maken:

1. Volg de W3C standaarden
Een van de belangrijkste factoren die de browser verenigbaarheid van een website te bepalen is de complexiteit van het ontwerp. Eenvoudige web ontwerpen compatibel met meerdere browsers gemaakt door vast te houden aan bepaalde webpagina conventies zoals W3C validatie en vast te houden aan de standaard resolutie van 1024 pixels x 768 pixels tijdens de design & amp; ontwikkelingsproces. Echter, met complexe ontwerpen met zich meebrengt meer veranderingen te overwegen. Gebruik valideren van instrumenten om de HTML-codering en W3C criteria van uw website te controleren.

2. Analyseer de Browser Gewoonten van uw doelgroep
Het is belangrijk om uw website compatibel met de populaire browsers te maken. Bovendien, om erachter te komen wat browsers je nodig hebt om zich te concentreren op, is het belangrijk om uw doelgroep te identificeren en te anticiperen op hun browsen gewoonte. Bijvoorbeeld, als uw website grotendeels tegemoet aan de Aziatische bevolking, zouden gebruikers de voorkeur gebruik van IE of Firefox. Bijna 60% van de internet gebruikers wereldwijd gebruik IE gevolgd door ongeveer 35% (en toenemende), die Firefox gebruikt. De rest gebruik browsers zoals Safari, Opera en ga zo maar door. Bovendien is ook een toenemende publiek segment gebruik van mobiele apparaten toegang tot het internet en websites bekijken.

3. Controleer de CSS
CSS of Cascading Style Sheets zijn een populaire ontwerp instrument dat wordt gebruikt door web-programmeurs. CSS-klassen toepassen op verschillende HTML componenten. Echter, kan een enkele CSS-klasse anders gedragen in verschillende browsers. Daarom is het belangrijk de CSS ontwikkelen zodanig dat de HTML uitvoer ziet er hetzelfde in verschillende browsers.

4. Zorg voor een eenvoudige structuur
Een eenvoudige structuur van de website kunt u om te gaan met verschillende incompatibiliteit problemen en maken de website voldoet in meerdere browsers. Browser incompatibiliteit met meerdere browsers in het algemeen niet van invloed op de functionaliteit van de website. Echter, het heeft een invloed op het ontwerp en de lay-out van de website weergegeven in verschillende browsers en gadget grootte van het scherm. Daarnaast is deze verdere invloeden hoe bezoekers uw website bekijken en welke indruk ze krijgen van het zelfde.

Als u uw website te ontwerpen voor IE 7, zou het perfect weer te geven voor alle gebruikers met behulp van IE 7, maar voor die mensen die Firefox gebruiken, kan het anders weergegeven. Een eenvoudige oplossing volgt het idee dat geen enkele website design past op alle browsers profileren, dus moet je verschillende afmetingen en het formaat van uw web design te maken om de vooruitzichten niet te beÇînvloeden en te ontmoedigen het belang van uw klant in het proces. Bio Auteur’s:

Sean McMans heeft een uitstekende reputatie als auteur, vooral componeren webdesign gerelateerde artikelen. Hij komt uit Nesconset, New York en is een expert Web Designer werkt in A-Plus Website Design Company, http://www.apluswebsitedesign.com.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com