Categories

De taal van de Weight Loss

Getting fit en het verliezen van gewicht is een nationale obsessie voor de Amerikanen en geen wonder, gezien de obesitas en het gewicht problemen die zo velen van ons teisteren. En terwijl de meeste mensen zich richten op lichaamsbeweging en voeding plannen in hun strijd met vet, weinig besef van de rol die het speelt in ons succes of falen praten op het verliezen van gewicht

De meeste van ons weten intuÇîtief dat self-talk -. Gedachten zoals “dit dieet niet werkt, zal er niets,” of “slechts een klein hapje kan geen kwaad” – kunnen saboteren onze beste inspanningen om gewicht te verliezen. Dus het moet een verrassing dat de gesprekken die we hebben met anderen hebben ook veel te maken met de vraag of we in staat zijn om met succes gewicht te verliezen zijn.

In het kort, moeten we aandacht besteden aan wat er komt uit onze mond als wat er in hen! Taal is een krachtig instrument dat kan werken voor of tegen je. Als we praten verlangend over een chocoladetaart of een kaas gesmoord pizza of Mexicaans gerecht, bijvoorbeeld, moeten we niet verbaasd zijn als we negeren onze voeding en kies overindulgence dan gezond eten.

In plaats daarvan kunt u gebruik maken taal als een krachtig instrument om uw inspanningen te ondersteunen. Hier volgen enkele tips voor het maken van dat uw gesprek aan uw gewichtsverlies doelen in plaats van het versterken van gewoonten en begeerten dat je niet dienen:

1. Doe een junk gesprek audit. Heeft de gesprekken die je hebt met je vrienden overeenkomen met uw verplichtingen? Stop en let op wat je eigenlijk over praten met mensen in je sociale kring. Bent u en anderen klagen wezen vet? Praten over wie serveert de beste kaas bedekt frietjes in de stad? Klagen over hoe moeilijk het is om gewicht te verliezen? Of zijn de gesprekken die je hebt over gezond leven, eten en bewegen?

2. Krijg gepleegd. Als je inzet voor het verliezen van gewicht en / of zijn fit, let op je mond! Niet alleen wat er in het, maar wat woorden uit te komen. Zorg ervoor dat uw gesprekken weerspiegelen wat echt belangrijk is voor u in termen van uw gezondheid, welzijn en voeding. Deel je doel met anderen en spreken het vaak. Naast het feit dat aandachtig naar wat je zegt, aandacht te besteden aan waar je wilt zijn met die gesprekken. Als je in een restaurant eten kom na kom van gebakken maÇîs chips, vergis je niet, dat is het bewijs van een verbintenis om iets naast het verliezen van gewicht. Als je op de sportschool uit te werken, en dat is waar je vrienden zijn, dan is uw inzet voor gezond wordt versterkt door uw acties.

3. Zoek gelijkgestemde gemeenschappen. Een van de makkelijkste manieren om “junk praten” uit je dieet te elimineren is om betrokken te raken in sociale netwerken en gemeenschappen die ondersteunen wat je van plan bent te komen. Denk na over vriendschappen u misschien cultiveren dat zou natuurlijk inspireren om meer fysiek actief of afslanken zijn. Overwegen toetreding groepen en organisaties die het welzijn versterken in plaats van bij te dragen tot gewichtstoename.

“Zorg ervoor dat uw woorden weerspiegelen uw inzet voor de verzorging van uw lichaam en uw gezondheid te nemen”, zegt Cunningham. “Als uw gesprekken geven dat uw kijk op het leven en je acties vanzelf zullen volgen.” Als je de “junk talk” in je leven te elimineren en uw gesprekken weerspiegelen wat je van plan bent om, buitengewone resultaten mogelijk geworden. Bio Auteur’s:

David Cunningham is een communicatie-expert en seminar leider voor Landmark Education, een persoonlijke en professionele groei, opleiding en ontwikkeling bedrijf dat had meer dan 1,2 miljoen mensen gebruik maken van haar programma’s om doorbraken te veroorzaken in hun persoonlijke leven en in hun gemeenschappen, het genereren van meer dan 100.000 gemeenschapsprojecten wereldwijd. In het Landmark Forum, Landmark het vlaggenschip programma, mensen veroorzaken doorbraken in hun prestaties, communicatie, relaties en algemene tevredenheid in het leven. Voor meer informatie kunt u terecht www.landmarkeducation.com.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com