Categories

De uitnodiging van Ecstatic Vergeving

Hoe dieper ik in vergeving … in de extatische, radicale zin van het woord … hoe meer ik zie dat de uitnodiging is overgave. Vergeving is de gouden deur, de weg langs alle angst en verdriet, en een vermelding in het leven buiten de dictatuur van het ego.

Wat is radicaal radicale vergeving? Wat is extatisch over het? Met behulp van een spirituele filosofie gegrond in de leringen van Een Cursus in Wonderen en andere heilige boeken, gaan we verder dan de traditionele gebruik van het woord “vergeving”. In plaats van “laten het verleden rusten” (een of andere manier), wij zijn het eens te laten onze spirituele intelligentie leren ons. We nederig leren over de geschenken die verborgen of verduisterd werden – in zelfs de meest verschrikkelijke gebeurtenissen in ons leven. We geven aan de wijsheid die leeft dan wat ons verstand kan ontcijferen. Het toestaan ƒ??ƒ??van de helende zegen in, laten we ook pijn en verdriet uit onze harten.

Als we ervoor kiezen te laten gaan van de schuld en grieven, en de bijbehorende gedachten en emoties begraven diep van binnen, we kunnen ons vullen op celniveau met genezende genade. Vinden we vervolgens dat er geen geestelijke nood voor vergeving, na alles, want we zijn niet hulpeloos, eenzaam slachtoffer van onze omstandigheden. De wereld is niet uit om ons – in feite, God wil ons volmaakt geluk

Goddelijke Liefde wenkt ons, gastvrij ons om de pijn van deze materiÇ®le wereld los, terwijl ons ondersteunen in de wereld aanwezig te blijven. om anderen te begeleiden naar de deur. Goddelijke Genade, ook wel bekend als de Heilige Geest, is de genezer, en ons deel is te geven aan de genezing … … voortdurend stroomt de rivier van Liefde.

Onlangs vond ik twee toneelstukken op woorden die gaf me een lachje. Ik deel ze hier voor uw plezier en inspiratie.

Een van de moeilijkste onderdelen over het feit dat mens is de tendens in de richting van het gevoel verlaten. Verlaten door geliefden, door de dood van dierbaren, door de “verraad” van anderen, en door God als goed. Vooral door God. Vandaar dat alle van de gevoelens van hulpeloosheid en hopeloosheid dat muck up onze aangeboren geluk. Nou, ik vond dat er een groot nut voor verlating. Draaien rond, is er de mogelijkheid om onszelf overgeven aan God. Dat is de sappige soort verlatenheid die sublieme vreugde, gezondheid en geluk brengt. Dit is de verlatenheid die Sufi dichters beschrijven zo goed. Dus de volgende keer je voelt verdriet of pijn over na te denken heb je in de steek gelaten door iemand, steek je aan God in plaats daarvan. Vrijheid zal de jouwe, elke keer weer.

Mediteren op “om te draaien”, herinnerde ik me de analogie dat Colin Tipping graag gebruiken in zijn uitleg van Radical Vergeving. Hij beschrijft ons leven als wandtapijten. Ze zijn mooi, maar meestal kijken we naar de achterkant van hen. (“Ass achteruit,” zoals we gebruikt om te zeggen in New Jersey). Vanuit dat oogpunt, er zijn knopen en opknoping strijkers, en het beeld is rommelig en wazig. Draai het over, stelt hij, en zien we de goddelijke volmaaktheid van ons leven plan, met inbegrip van alles wat ooit gebeurd is voor ons. Niet voor ons, maar voor ons. Het is een turn-over! Verrukkelijk! Ik kan me herinneren dat …. appel turn-over, yum … laten we gaan krijgen nu.

Als het leven lijkt onhandelbaar, probeer het verlaten van jezelf aan God. Deze overgave zal u op het pad van vergeving. En wanneer de omstandigheden zijn onaangenaam, draai het om … geef jezelf een lekkere turn-over. . Getuige de perfectie van ieder moment zal je leven heerlijke opnieuw te maken Bio Auteur:

Ana Holub, MA leert mensen de vreugde van vergeving, ze te laten zien hoe om te vergeven en te begeleiden in een directe ervaring van vrede. Ze is een vergeving adviseur, mediator en vrede opvoeder gevestigd in Noord-CaliforniÇ®, USA. In de afgelopen twintig jaar heeft ze gewerkt met individuen en koppels, overheid, gevangenis gevangenen en at-risk families, non-profit organisaties, bedrijven en scholen.

Ana heeft een BA in Peace Studies en een MA in Dispute Resolution van Pepperdine University School of Law. Ze is ook een gecertificeerd huiselijk geweld counselor en Radical Vergeving coach. Ze heeft jarenlang in de frontlinie van genezing trauma, leert haar klanten praktische vaardigheden om hun ervaring van vreugde, harmonie, kracht en empowerment te verbeteren.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com