Categories

De ware betekenis achter Tarot kaarten

Misschien is het verhaal dat tarot kaarten hebben ons verteld eeuwen is de universele geschiedenis van de menselijke ontwikkeling.

De reden van de tarots ‘blijvende populariteit is het feit dat we lezen in hen onze eigen verhaal en het verhaal wordt verteld met symbolen die al in ons collectief onbewuste.

De symbolen van de Grote Arcana kaarten met ons praten met zeer krachtige beelden die voortkomen uit de diepten van onze onbewuste geest. Waarschijnlijk is dit de reden waarom vinden we deze foto’s zo boeiend en suggestieve.

De personages, situaties en de betekenis van elke tarotkaart lijken om ons te vertellen een verhaal dat kan worden gelezen als het verhaal van de reis van de Fool’s .

The Fool is ons en zijn reis vertegenwoordigt ook de loop van de menselijke ontwikkeling of onze individuele groei.

Laten we lezen het verhaal de tarots zijn ons te vertellen en te onderzoeken in detail de betekenis van elke tarotkaart.

0 The Fool

Deze kaart is een jonge mannen in het begin van zijn reis door het leven. Hij is onschuldig en vol vertrouwen, de wereld is vol van beloften. Hij is totaal niet bewust van de gevaren en hij geconfronteerd met het leven slechts gewapend met zijn moed en naÇîeve onwetendheid.

1 The Magician

De dwaas heeft geleerd om zijn capaciteiten te oefenen en vakkundig gebruikt zijn apparaten om de wereld te manipuleren in zijn voordeel.

2 The High Priestess

Het hoge Priestess vertegenwoordigt wat er ontbreekt in materiǮle wereld van de tovenaar, de spirituele kant van de dingen die bedekt is met de nog steeds onwetende dwaas.

3 The Empress

De dwaas is nu klaar om zijn archetypische ouders te erkennen. De keizerin is de moeder aarde, ze voeden en de bron van alle rijkdom en onvoorwaardelijke liefde.

4 The Emperor

De Keizer is de tegenhanger van de Moeder, de Vader. Deze kaart vertegenwoordigt gezag, macht, orde en rede, maar ook bescherming en liefde voor degenen die de regels van de Vader te volgen.

5 De Hierophant of de paus

De paus is de bewaker van wijsheid en godsdienstonderwijs. Met hem de dwaas leert over morele waarden en tradities.

6 The Lovers

De Voyager is nu in staat te verhouden tot een ander individu. Hij zal leren over de dualiteit in een romantische relatie of vriendschap. Hij ontdekt aantrekkelijkheid, geslacht, verleidingen en keuzes te maken.

7 The Chariot

Met de dualiteit komt conflict. Onze held leert te beheren en te controleren tegengestelde krachten die bewegen in verschillende richtingen.

8 Strength

Onze held heeft nu een kans om te leren over zijn capaciteiten en wordt vertrouwen in zijn eigen kracht en bevoegdheden.

9 De Kluizenaar

mediteren en reflecteren in eenzaamheid helpt de reiziger om zichzelf te leren kennen en beheersen zijn energie.

10 De Wheel of Fortune < / p>

Niet alles is onder onze controle en de dwaas hier komt het reine met de ups en downs van het leven.

11 De Justice

Hoewel het leven is vaak onvoorspelbaar, een vorm van rechtvaardigheid is detecteerbaar in de gebeurtenissen van het leven. Al onze acties gevolgen hebben, dit is de les voor de dwaas in dit stadium.

12 De Gehangene

Het symbool van deze kaart is een man ondersteboven opgehangen. Dit beeld vertegenwoordigt een zweefmoment en de noodzaak om te laten gaan en zien de dingen vanuit een ander perspectief.

13 Overleden

Deze kaart weerspiegelt een overgang, een belangrijk moment van transformatie en de moeten onze oude zelf te verlaten om iets nieuws te leren.

14 Temperance

De dwaas heeft voldaan aan de dood, de ultieme verandering. Hij heeft nu geleerd om de wereld te zien vanuit een nieuw perspectief met gelijkmoedigheid en gematigdheid.

15 The Devil

De duivel is een belemmering dat de reis van de Voyager stopt. De dwaas onder ogen moeten zien en zijn persoonlijke demonen dat zijn ontwikkeling

16 De toren

Een blikseminslag te beperken zonder waarschuwing het veilig toevluchtsoord de Dwaas gebouwd voor zichzelf te veroveren. De vernietiging verlaat de dwaas daklozen, maar ook vrij van zijn banden. Onze voyager leert over abrupte veranderingen in het leven en de vrijheid van de overbodig.

17 De Star

The Fool is nu vrij en klaar voor nieuwe hoop, de sterren laat hem een ƒ??ƒ??nieuw pad naar verlichting .

18 The Moon

Het licht van de maan is misleidend, het toont dingen onder een bedrieglijk licht. The Fool moet leren te bewegen tussen illusie en verborgen invloeden.

19 The Sun

Eindelijk na een lange nacht, de Dwaas ziet het licht van de dag. Warm, vitale krachten nieuw leven inblazen van de reiziger en hij voelt dat hij eindelijk in de buurt van zijn prestatie.

20 Het oordeel

De trompetten van het arrest te kondigen opstanding en de wedergeboorte van de Dwaas aan het eind van zijn reis.

21 De Wereld

Deze kaart symboliseert de prestatie, het bereiken van het doel van de Fool’s en het einde van een moeilijke, maar gunstig reizen. Bio Auteur’s:

Ik vind tarotkaarten een dagelijkse bron van inspiratie en een krachtige tool voor zelfanalyse.

Ik begon TarotCardsReading.net mijn passie voor tarot kaarten te delen.

In mijn website kunt u gratis afdrukbare kaarten, gratis lezingen en tarot betekenissen voor de dagelijkse begeleiding en inspiratie te vinden.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com