Categories

Death by Label

De hele wereld in het label business. Elke keer als we omdraaien, iemand is jammen een etiket op ons. Niet die “Hallo, mijn naam is” stok zandvliegen, Niet elke vorm van concrete, zichtbare label, in feite, maar psychologische Post-it¶© Notes.

Zelfs vroeg in het leven, we zijn bedekt met … De hele wereld in het label business. Elke keer als we omdraaien, iemand is jammen een etiket op ons. Niet die “Hallo, mijn naam is” stok zandvliegen, Niet elke vorm van concrete, zichtbare label, in feite, maar psychologische Post-it¶© Notes.

Zelfs al vroeg in het leven, we zijn bedekt met labels. Ergens in onze basisschool jaar, de etiketten opstapelen, etiket op het etiket, voor het gebrek aan ruimte. Door onze volwassen jaren, kunnen we verzanden in de veelheid van labels.

Het goede nieuws is dat de labels zijn onzichtbaar, dus we kunnen nog steeds zien waar we heen gaan en doen andere noodzakelijke activiteiten. Het slechte nieuws is dat de labels zijn onzichtbaar, dus we zijn niet bewust van de last die ze maken of de prijs die we betalen.

Mom vertelt ons dat we kunnen niets goed doen. Vader vertelt ons dat we zullen nooit wat. Een docent vertelt ons dat we langzaam, een ander dat we een verstoring. Zogenaamde vrienden dat we kleden als een sukkel. En op en op en op. En we nemen al die labels in te koesteren en diervoeders, zodat ze opgroeien groot en sterk.

Vreemd, we vergeten dat mama zei ook dat we waren attent, en papa vaak schepte op onze sportieve prestaties. Onze pianolerares zong boven onze “touch”. De Spaanse leraar riep over onze uitzonderlijke oor voor talen. Een of andere manier hebben we besloten ze zeiden die dingen omdat ze niet echt weten wat we waren. Misschien loog ze vriendelijk te zijn. Positieve labels we buiten in de kou te verwelken en sterven.

We laten de goed onderhouden negatieve labels te beschrijven ons wie we zijn, om de muren om ons heen die ons tegenhouden bouwen. Om onze moed SAP en maken het bijna onmogelijk om te durven. Maar het meest van al, om mensen op afstand te houden, want we erachter, dat ze niet zouden willen ons als ze echt naar ons weten.

En we weten niet eens hoe we naar waar we zijn hoe het gebeurde of dat we toegestaan ƒ??ƒ??dat het gebeurt.

We moeten naar het huis schoon te maken, om een ƒ??ƒ??inventaris van alle labels die we geaccepteerd te maken en scheiden de echte van de vuilnisbak. Onze emotionele vuilnisbakken zullen overstromen als we ons ontdoen van valse, leven remmende labels.

We zullen de klus af door te begrijpen waarom mensen bestempelen anderen, zodat we niet laten woede vervangen labels.

Mensen maken fouten. Een leraar label Albert Einstein, een van de grootste natuurkundigen geschiedenis, achterlijk. De verbazende uitvinder Thomas Edison, werd bestempeld als een nutteloze dromer. Beiden waren ook uniek voor hun labelers te begrijpen. We hebben allemaal uniek in ons.

Mensen controle door kritiek, vooral met kinderen. Sommige leraren en ouders gebruiken labels om kinderen te passief te maken, dus makkelijker te hanteren. Ze weten niet – of niet schelen – over de schade die ze doen. We moeten de negativiteit van wat ze zeiden is meer over hen dan over ons realiseren.

Sommige mensen werken vanuit de vruchtbare grond van jaloezie. Ze gebruiken afwijzend, kleineren labels te sleuren iedereen die hen ongemakkelijk maakt. Zij scherpen hun kritische vaardigheden door het verhogen van destructieve etikettering tot een kunstvorm, maar geen goede komt uit het. Het is nog niet over ons, behalve als een compliment.

Andere kan gewoon niet verder kijken dan hun eigen grenzen. Afgedekt door krappe vaardigheden en bescheiden IQ, ze zien ons om net als hen. Niet in staat om te zien wie we echt zijn of begrijpen ons potentieel, ze ons bestempelen als veel minder dan wij zijn en zeker minder dan we kunnen

Nog een ding:. Dit soort, dumpen en te begrijpen routine won ‘ t is een eenmalige gebeurtenis. Er is iets in ons dat steeds willen onze labels terug te vorderen. We zijn gewend aan hen, en we voelen ons een beetje verloren zonder hen. We zullen moeten blijven nemen van de vuilnis buiten totdat het is gegaan voor goed. De truck komt elke week, hoeft dus niet terug te houden.

Als de oude afval eindelijk weg is, laat je niet nieuwe prullenbak vervangen. Er zal nooit een tekort aan vrijwilligers om meer ziel sapping labels klap op ons, maar we hoeven niet te laten gebeuren. Nu weten we het veel over labels, we zijn in de controle.

Zeg mij na:. Vaak wat andere mensen zeggen over mij gaat niet over mij Auteurs Bio:

Bette Dowdell is een voormalige IBM Systems Engineer, een kleine business consultant en software bedrijf eigenaar. Een levenslange mensen minnaar, auteur ze Hoe een christelijke zonder vervelend te zijn, een bemoedigend boek over hoe de Bijbel beschrijft het christendom, en creǮert Quick Takes on Life, een no-cost, de wekelijkse e-mail abonnement van origineel, motieven citaten. U kunt lezen over zowel het boek en abonnement kans-en contact met Bette-at http://www.ConfidentFaith.com

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com