Categories

Definitie: Divorce Mediation

Een van jullie wil uit, of misschien wel allebei. De teleurstelling, woede, woede of angst je kan het gevoel is begrijpelijk, maar het is niet van plan om u te helpen. Het is gemakkelijk toe te geven aan de “donkere kant” en fruit in de voorkant van de tv, medelijden voor jezelf terwijl je eet een halve liter ijs. We hebben er allemaal op een of ander moment geweest. Dat is niet onze hogere zelf op ons best !!! Dus wat zijn uw mogelijkheden op dit punt?

Als dit de echtscheiding is niet uw idee, kunt u in de verleiding komen om de ergste slang (echtscheiding advocaat) in het telefoonboek te vinden en gewoon gaan voor de halsader. Het probleem met die optie is, Ik garandeer dat je zal eindigen brak, benadrukte, woedend op je ex, uw advocaat, de rechter en iedereen betrokken bij het proces en als je kinderen samen, zij zijn degenen die gepakt in het kruisvuur, terwijl de twee van u gaan op het in de rechtbank. Niets is onbevredigend dan sommige rechter je vertellen wat te doen als je weet dat het resultaat is niet eerlijk. De enige manier om dit scenario te vermijden, is om samen te werken in mediation.

De meeste mensen zijn niet vertrouwd zijn met echtscheiding mediation. Ze weten niet wat het verschil is tussen bemiddeling en arbitrage dus laat ik het u uitleggen. Arbitrage is als een informele rechtbank. Elke kant heeft meestal advocaten die hun zaak te bepleiten tegenover iemand die zich gedraagt ƒ??ƒ??als een rechter. Die persoon zal een beslissing die al dan niet bindend zijn voor de partijen, afhankelijk van de vraag of ze doen bindende arbitrage te maken. Sommige vreemdeling belandt u te vertellen wat te doen. Mediation is compleet anders. Niemand vertelt je wat je moet doen. De twee van u zal beslissen wat het beste werkt voor uw situatie. Ik geloof dat de beste bemiddelaars voor scheidende koppels zijn echtscheiding advocaten die in de eerste plaats, zo niet uitsluitend, niets anders doen dan de echtscheiding bemiddeling. Een ervaren scheidingsadvocaat gehoord heeft alle verhalen, heeft gezien wat er gebeurt in de rechtbank voor de meest voorkomende situaties en heeft een goed idee van wat de rechter zou doen. Ze kunnen laten het paar weten wat de wetten zijn en hen te begeleiden door dit ingewikkeld proces, maar doe het op een manier die hen helpt een oplossing in plaats van te slepen uit de zaak, zodat ze hun eigen zakken kunt lijn te vinden.

Je hebt al gehoord van de vreselijke verhalen over echtscheiding rechtbank, echtscheiding advocaten en oneerlijke resultaten. Kans is groot dat u of iemand die heel dicht bij je kind van een echtscheiding was, zodat jij de hoge emotionele prijs kinderen betalen als hun ouders vechten. Mensen die kinderen hebben MOET met elkaar samenwerken in het belang van de kinderen. Dit is uw echtscheiding niet van hen. Als ouders dus worden geconsumeerd met hun eigen pijn en teleurstelling, is het moeilijk voor hen om te zien wat hun kinderen gaan door. Nu is het tijd voor ouders om het eens fair en eerlijk met elkaar te zijn. Er is geen eer in het verbergen van activa of doen alsof je minder dan je doen om steun te verlagen verdienen. Als de persoon die steun voelt als de andere ouder alleen over wat de kinderen nodig hebben kunnen niet worden vertrouwd om het geld te besteden, dan kunnen ze afspraken maken om de huur of hypotheek betaling direct betalen. Ze kunnen die verantwoordelijk is voor het betalen van al het nut, voedsel, kabel-tv, kid’s kleding kosten of andere betalingen die direct van invloed op de kinderen. Er is geen reden om goedkoop te zijn met elkaar. De kinderen zijn degenen die gaan lijden.

Het maakt niet uit van wie het idee van de echtscheiding is. Er is geen enkel punt in het beschuldigen van degene die wil uit. Je kunt niet iemand die je liefde en je kunt een echtscheiding niet stoppen. Wil je de lucht vervloeken omdat je niet kunt vliegen? Wil je proberen om de zwaartekracht te vechten? Nou dit is hetzelfde. Er is geen enkel punt in het maken van dingen erger door te vechten wat IS. Zodra je stopt worstelen en accepteren het onvermijdelijke, je voelt je eigenlijk meer in vrede. Dus hier is de keuze, ga je advocaat en vechten of ga je slim te zijn en samen te werken? U kunt een taart in tweeÇ®n verdeeld, zodat elke kant krijgt meer of geven de advocaten hun cut ook. Je weet dat je meer als je snijd de advocaten uit de deal. Dit is de reden waarom mediation is zo’n slimme optie. U kunt alle juridische informatie die je nodig hebt van de bemiddelaar te krijgen. Vertel hem dat je wilt weten of je volgt de wet en wat de rechter zou waarschijnlijk doen. U kunt afwijken van de norm als je wilt, het is uw keuze. De voorwaarden van uw echtscheiding zal je beter passen als de twee van u gevormd hen in plaats van een one size fits all opgelegd door de rechter-oplossing.

Je leeft je leven uit je intentie. Wat voor soort van scheiding zijn ga je te hebben? Zal het vervelende en dure waar de twee van u zullen zowel lijden, terwijl de advocaten rijk of zal je spelen cool, kalm en bedaard en verzorgen van het bedrijfsleven, terwijl het houden van uw hoofd? Hoe meer emotionele en irrationele je bent, hoe moeilijker het zal zijn voor u om uw oog op de prijs die ofwel is het verkrijgen van de beste deal voor jezelf of het doen van wat er in het beste belang van de kinderen te houden. Een van die moet ieders doel zijn. U kunt alleen een vreedzame scheiding door middel van samenwerking. De samenwerking zal alleen gebeuren in mediation. Gang naar de rechter is een emotionele en financiǮle doodvonnis. Dus de keuze is aan jou. U kunt scheiden zonder het doden van elkaar in het proces als je mediation doen. Litigation is een mes gevecht. Kies.

Bron: Searchwarp.com Author’s Bio:

Ms. Rachman is een familierecht advocaat sinds 1996, maar ze heeft een Masters in het speciaal onderwijs en leerde ernstig emotioneel gestoorde kinderen voor vele jaren. In tegenstelling tot veel echtscheiding advocaten, haar focussen op het doen alleen wat in het beste belang van de kinderen. Om te kijken naar een zeer informatieve video zien waarom je zou moeten overwegen mediation, ga naar www.divorce-inaday.com

+++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

Deze definitie is onderdeel van een serie die het onderwerp van Divorce dekt. The Official Guide to Echtscheiding is Carolyn Ellis. Carolyn opgericht Thrive na echtscheiding, Inc. voor het succes van strategieÇ®n en middelen voor gescheiden en gescheiden personen. Zij is de auteur van “The 7 Valkuilen van Single Parenting: Wat te vermijden om te helpen uw kinderen gedijen na echtscheiding”, die werd bekroond met de prestigieuze Publisher’s Choice aanwijzing door haar uitgever. Ze is ook de co-auteur van “Power and Soul”, met AlexandriÇ® Brown, de Million Dollar Marketing Coach. Carolyn is ook de gastheer van een bekroonde podcast, “The Divorce 101 Show.” Ze is een van Harvard University afgestudeerd, een Certified Master Integrative Coach ƒ?½, Teleclass Leader en de eerste Canadese als een Spirituele Divorce Coach te worden gecertificeerd

Extra bronnen die Echtscheiding is te vinden op:. < P> Website Directory voor echtscheiding
Artikelen over Divorce
Producten voor Divorce
Discussion Board
Carolyn B. Ellis, de Official Guide om te scheiden

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com