Categories

Een nieuwe toepassing voor de emotionele Scale

De emotionele Schaal, geÇîntroduceerd in het boek Esther Hicks, Vraag en het wordt gegeven, is een hulpmiddel in het creÇ®ren van bewustwording en persoonlijke empowerment. Abraham, door middel van Esther, zegt: “de sleutel tot het herwinnen van uw prachtige gevoel van persoonlijke empowerment en controle is om te beslissen, nu, ongeacht hoe goed of slecht je voelt, dat je gaat om je best te doen om het beste van te maken . Bereiken voor de best-gevoel dacht dat je toegang hebt tot nu, en zoals u dat opnieuw en opnieuw doen in een korte periode van tijd vind je jezelf in een zeer goede gevoel place. Dat is gewoon de manier waarop het werkt! “
Ik, zoals velen counselors, hebben deze schaal gebruikt in mijn beroepspraktijk. Ik vond het nuttig te zijn voor klanten om een ƒ??ƒ??visuele van waar ze zijn en waar ze zouden willen zijn. Ik ben gekomen om te beseffen dat ik echt korte veranderd zowel mijn eigen werk en het werk van de klanten door het te gebruiken de manier waarop het werd voor het eerst geÇîntroduceerd voor mij, en in feite is de manier waarop Abraham schrijft het gebruik ervan. Zoals met de meeste van de leer van de wet van de aantrekkingskracht, vind ik moet er aanpassingen tussen wat ze eigenlijk zeggen (wat ik echt net als de meeste van wat ze te zeggen hebben) te zijn en met welke mensen te leren / doen met deze principes. De manier waarop deze schaal werd geÇîntroduceerd was om eerst, erachter te komen waar je bent op de schaal, en vervolgens met behulp van gedachten, na te denken over ervaringen of gevoelens met u overgaan tot de schaal totdat u een niveau dat beter aanvoelt bereiken. Dit is echter zeer beperkt. Nooit, met de Law of Attraction, is gesuggereerd je kijkt naar de diepere problemen rond het wat of waarom; Waarom voel je je op deze manier? Wat is het je echt nodig? Door gebruik te maken van de wet van actie met de emotionele schaal, worden deze vragen beantwoord, niet genegeerd. Dit, het stellen en beantwoorden, is meer eren van waar je bent en helpt u om blijvende verandering te creÇ®ren

eerste blik Laten we naar de emotionele schaal

De emotionele Schaal:..
de vreugde kennis, empowerment, vrijheid, liefde, waardering
Passion
Enthousiasme-enthousiasme, geluk
positieve verwachting geloof
Optimisme
Hopefulness
Tevredenheid
Verveling
Pessimisme
Frustratie
Overweldigd
Teleurstelling
Doubt
Worry
Blame
Ontmoediging
Anger
Revenge
Haat-rage
Jaloezie
Onzekerheid-schuld, onwaardigheid
Fear-verdriet, onmacht, wanhoop, depressie

Vervolgens de verschillende benaderingen gebruik te maken van deze schaal.

Met de Wet van Aantrekkingskracht
vinden waar je bent, denk je op de schaal om betere gevoelens.

Met de wet van Action-
1) vinden waar je bent op de schaal.
2) Onthul de waarheid over waarom je bent waar je bent. Ga dieper in waarom je met die gevoelens. De vragen: “Wat is het mijn Geest heeft in deze situatie? Wat is mijn waarheid, de waarheid ik wil leven? Wie wil ik zijn in deze situatie? Waarom ben ik echt het gevoel dit- buiten het oppervlak van de situatie- wat is dit aan te raken op in mezelf? “Breng tijd door met elk van die vragen, die verder gaan dan alleen de eerste reactie, echt eren, wat is uw Geest nodig heeft, naar het herkennen waarheid je nodig hebt, het ontdekken van een diepere pijn hoeven genezen.
3) volgen door met die zelfzorg en Spirit voeding. Ontwikkel verzorgende en helende strategieǮn.

Een aanwezige probleem veroorzaken van een sterke, negatieve emotionele reactie en hechting kan eigenlijk een emotionele herinnering aan een diepere, verleden kwetsende tijd. Dit is waar je die onderliggende beperkende overtuigingen te vinden, houdt u in de loop van het creǮren van dezelfde ongewenste wensen over en over, keer op keer. In plaats van het negeren van de huidige of vroegere omstandigheid, eindelijk niet meer zeggen! Niet meer negeren en ontkennen. Wees bereid om eindelijk vrij van de pijn / frustratie / woede / depressie / schuld / schuld / etc. In plaats van gewoon proberen om jezelf te denken beter, kiezen voor een meer empowerment houding. Het is niet zo makkelijk als willen het weg of wensen jezelf beter. Door het doen van de diepere werk, je terug te winnen uw kracht. Door het identificeren van de wortel probleem, het vrijgeven van emotionele gehechtheid en de beperkende overtuigingen die ermee verbonden zijn, een nieuwe waarheid te leven creǮer je. Dit zal u overgaan tot de emotionele schaal, het creǮren van blijvende verandering met een sterk fundament van geestelijke waarheid. Auteurs Bio:

Sherri Carter, MS, Begeleiden Editor voor www.AllThingsHealing.com, gelooft sterk in de kracht van de universele principes. Ze is de toonaangevende expert voor de Universele wet van actie. Haar best-selling boek, Live Your Intentions, The Power of Action, richt zich op empowerment van mensen om actief te maken in het leven die ze verlangen. Ze is gepubliceerd en geÇînterviewd in diverse nationale platforms, waaronder Huffington Post en Unity Magazine. Voor meer informatie, of om te werken met Sherri, kunt u terecht op www.liveyourintentions.net.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com