Categories

Focus op de meest fascinerende Thing

Wat is uw gebied van zelf marketing expertise?

Ik weet niet zeker wat dat betekent? Nou, je hebt, maar het is mogelijk dat je niet hebt geÇîsoleerd en gecultiveerd het nog niet.

Voor het definiÇ®ren van “gebied van zelf marketing expertise,” laat mij om te delen hoe ik onbewust struikelde in een jaar geleden op een cocktail party

. “Je bent in onroerend goed, weet je,” zei mijn vriend met een nieuwsgierige blik op zijn gezicht. “Welk bedrijf beweegt zich in die grote kantoorgebouw in aanbouw langs de snelweg?”
Dit was een problematische vraag voor mij, want ik had niet eens gemerkt dat de kantoorgebouw in aanbouw langs de snelweg. < P> Het was 2001, en ik had net liet een positie op de universiteit administratie voor een gloednieuwe carriÇùre in commercieel vastgoed. Na twee weken op de baan, ging ik naar een feestje waar drie afzonderlijke mensen vroegen me vragen over kantoorgebouwen, retailers en condominium constructie. Ik moet hebben geklonken nogal dom, want ik had moeite met het beantwoorden van alle van hen.

Ik had mijn eerste twee weken op de baan ijverig leren over de juridische, technische en zelfs wiskundige aspecten van onroerend goed besteed. Maar op het feest, niemand wilde de saaie dingen weten. Ze wilden om te praten over de sexy, glamoureuze kant van de industrie

Iets werd plotseling heel duidelijk:. Het was niet genoeg om technisch goed in mijn nieuwe handel geworden. Ik moest een expert op die dingen die verband houden met commercieel vastgoed dat de meest fascinerende aan mensen buiten het vak waren geworden.

Ik maakte een verbintenis tot een expert op de meest interessante aspecten geworden. Ik bestudeerde de lokale markt. Ik lees elk tijdschrift, krant en website kon ik dat in verband met de bouw, vastgoed, zakelijke expansie en economische ontwikkeling te vinden. Ik werd de “Cliff Clavin” van de groei en ontwikkeling in mijn stad.

Gewapend met een collectie-wenkbrauw verhogen statistieken en trivia, had ik iets om over te praten bij sociale gelegenheden. Beter nog, ik moest materiaal om de toonhoogte aan de lokale media, waardoor ik een go-to bron geworden. Community groepen boekten me als een lunch spreker, en ik heb zelfs begonnen met een economische ontwikkeling radio talkshow. Al deze blootstelling van het publiek was goed voor de zaken.

Ik wist niet realiseren op het moment, maar ik per ongeluk ontdekte een “ruimte van zelf marketing expertise.” Iedereen is hopelijk een expert in zijn of haar vak, maar een gebied van zelf marketing expertise is heel anders. Het bestaat uit de meest fascinerende aspecten van uw werk, bedrijf of bedrijfstak.
Dus, wat is uw gebied van zelf marketing expertise?

Als u niet zeker bent, zitten met een paar vrienden en uitleggen wat je doet. Vraag hen wat ze het meest interessant. Maak notities.

Zodra u op uw gebied van zelf marketing expertise hebben besloten, na te denken over hoe je communiceert op een intrigerende manier. Als dat de knie, is het tijd om uw gebied van zelf marketing expertise aan het werk gezet voor u. Gebruik het op netwerkevenementen, in de nieuwsbrief artikelen, in het openbaar te spreken, bij de behandeling van de pers en in uw sociale media postings.

Professionals die goed zijn gedefinieerd en zorgvuldig opgebouwde gebieden van zelf marketing expertise zal uiteindelijk meer zijn succesvol, omdat ze nooit uit de interessante dingen om over te praten lopen. Een gebied van zelf marketing expertise wordt een magneet, het aantrekken van mensen naar je.

Als mensen worden verblind door wat je te zeggen hebt, zullen ze meer dan blij om u te huren wanneer ze helpen met de meer nodig zijn . technische en “saai” aspecten van uw beroep Bio Auteur’s: Jeff Beals is een bekroonde auteur, die helpt professionals meer doen bedrijf en hebben een grotere impact op de wereld door middel van effectieve verkoop, marketing en personal branding technieken. Als een professionele spreker, levert hij energieke en humoristische keynote speeches en workshops om een ƒ??ƒ??wereldwijd publiek. U kunt meer informatie en volg zijn “Business Motivation Blog” op http://www.JeffBeals.com.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com