Categories

Get Your Girlfriend Back – Nieuwe ontdekking onthult Hoe

Om je vriendin terug te krijgen moet je waarderen wat ze wil. Vrouwen vaak in tegenspraak met wat ze willen en wat ze worden aangetrokken. Ze denken dat het hebben van een aardige vent met een groot gevoel voor humor die van hen houdt is wat ze willen. Echter, deze “nice guy” gewoonlijk eindigt gewoon een vriend, omdat er geen aantrekkingskracht. In het algemeen de meeste vrouwen willen voelen en worden behandeld als een prinses, geveegd hun voeten door “prince charming.” Tenzij je begrijpt wat er nodig is om je vriendin terug te krijgen door te weten wat ze wil de inspanningen die je maakt inefficiÇ®nt zal zijn.

Het idee dat je hebt gehoord over vrouwen willen een “bad boy” is vals. Vrouwen echt wilt iemand die hen uitdaagt, biedt avontuur, zelfverzekerd, in controle, en niet behoeftigen. De “bad boy” biedt opwinding, impulsiviteit, en avontuur. Vrouwen denken dat ze ofwel aangetrokken of niet aangetrokken tot een man, zelfs als ze niet vinden hem visueel aantrekkelijk. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot:

¶ú Beveiliging
¶ú Connection
¶ú attractie
¶ú Intimacy

Ze is op zoek naar een man die financiÇ®le en emotionele biedt security. Heeft ze wederzijdse belangen met u, samen met geloof en moraal in de rij? Zoals eerder gezegd dat ze wil dat hij assertief die aantrekkelijk is voor haar. Met betrekking tot intimiteit is hij aanhankelijk of egoÇîstisch? Een van de grootste persoonlijke behoeften in een relatie is om kostbare voelen. Een individu zal uiteindelijk op zoek naar waardering ergens anders als ze niet krijgen van het op een dagelijkse basis en een breuk kan het eindresultaat zijn. Realiseer je dat onder de omstandigheden je de grootste kans van iedereen om je vriendin terug te krijgen te staan.

De realiteit dat ze ooit werd aangetrokken om u een indicatie is van de kwaliteiten die je bezit dat ze wil in een partner. Helaas wat waarschijnlijk gebeurd is, is dat de twee van u werd zeer comfortabel met elkaar en uw ex minder en minder gewaardeerd of bijzonder gevoeld. Ze wil niet een jongen die is lui en stopt proberen of een man die is onzeker en aanhankelijk. Zoek uit of je in staat om je ex-vriendin geven de kwaliteiten die vrouwen zich aangetrokken voelen tot en beginnen uiten waardering in de interacties die je hebt met je ex zijn. Ze zal beginnen om opnieuw tot je aangetrokken en zal niet in staat zijn om u te weerstaan. Auteurs Bio:

Ik ben al op zoek naar antwoorden, zoals deze en hebben gemerkt dat er niet erg veel middelen beschikbaar om te helpen, dus ik heb een aantal van mijn bevindingen gratis gezet op www.romance-beacon.com

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com