Categories

Heeft uw dikke buik je moeite? pt 1, 2 & 3

Ben je moe van de bevestiging van je jeans met een kleerhanger? Heb je ooit al gefeliciteerd met zwanger zijn als je eigenlijk niet? Maakt het je boos naar beneden kijken en niet in staat zijn om je buikspieren te zien? Heeft uw onvermogen om uw ab esthetische boos veranderen u? Als deze uitspraken op u van toepassing dan kunt u lezen op als er een oplossing is.

Zou het niet geweldig zijn om goed over je buikspieren voelt? Om mensen positief commentaar over hen. Om vertrouwen in de kleedkamers, het strand, een fitnessruimte en een slaapkamer.

Hier zijn 10 eenvoudige regels in om de laatste te bereiken.

Voordat we verder gaan wil ik je gewoon zeggen kan wel of niet weten wat de onderstaande informatie. Het maakt geen verschil. Wat meestal scheidt succes van falen is niet de hoeveelheid kennis, maar de hoeveelheid enthousiasme en de focus die in staat is om de uitvoering van die kennis naar een gewenste doel.

Ik wil echt dat je na te denken over de bovengenoemde statement en waarom u werden getrokken om dit artikel als je verder leest.

OK om de goede dingen. Laten we beginnen met het krijgen van uw buikspieren stevig, plat en afgezwakt.

1). Snijd of volledig alle granen uit je dieet te elimineren.

I Know, shock, horror. Hoe kan ik zeggen dat zoiets. Eenvoudig. Dit is veruit de meest effectieve methode verliezen van lichaamsvet, verlaging taille, afvlakken je buikspieren, verbeteren van de spijsvertering, verbetering welzijn en energie dan elke andere methode op dit artikel. In feite als je maar ǸǸn ding doen van dit artikel aan het verbeteren van het uiterlijk van je buikspieren zou gewoon zijn om aanzienlijk te verminderen of geheel granen en witte suiker uit je dieet te elimineren. Ze hebben allebei dezelfde negatieve invloed op de gezondheid van uw lichaam en de esthetiek van uw taille.

De exacte details van de negatieve biologische reacties die plaatsvinden wanneer u bespotten beneden brood, rijst, cake, pasta op een continue basis zijn om lang in de verklaring voor dit artikel. Maar ik vraag u om de onderstaande lijst van mogelijke symptomen geassocieerd met het eten van korrels op een regelmatige basis en zien of er op u van toepassing te onderzoeken. Ik geloof, net als vele professionals in de gezondheidszorg van mening, dat de granen en suiker zijn de belangrijkste factor die bijdraagt ƒ??ƒ??tot de meeste van alle metabole aandoeningen dwz diabetes, kanker en het syndroom X.

Lijst van korrel consumptie veroorzaakt symptomen

1. Cancer

2. Syndroom X (pre-dispositie tot diabetes, maag vetophoping)

3. Acne

4. Verzwakt immuunsysteem

5. Slechte spijsvertering

6. Ab uitzetting (buikje buik)

7. Diabetes

8. Depressie

9. Gebrek aan energie

10. Asmtha

11. Stemmingswisselingen

12. Gezamenlijke pijn

13. Slechte immuunrespons

14. Verhoogde lichaamsvet

15. BacteriǮle infecties

16. Korte termijn geheugenverlies

17. Verlaagde IQ

Ik ben me bewust van de regering en een meerderheid van gezondheidswerkers standpunt over deze kwestie. De huidige voedselpiramide moment suggereren het eten van 6-11 porties granen per dag. Ik ben niet van plan om u te vertellen wie om naar te luisteren, maar je alleen maar vragen om het antwoord op drie vragen te overwegen; 1), die heeft meer kans om uw beste bedoelingen hebben op het hart. Iemand die geld maakt van je ziek zijn, of iemand die geld maakt je af steeds gezonder. 2) ons graan verbruik omhoog gaat als onze gezondheid is afgenomen. 3) en heb je al gewoonlijk eet op dezelfde manier al jaren en is er iets veranderd

“Insanity:. Hetzelfde te doen over en weer en de verwachting verschillende resultaten”? ~ Albert Einstein < P> 2). Verhoog uw volledige eiwitconsumptie

Ik weet al wat er door je hoofd.; “Als ik verhoog ik mijn eiwit zal ik niet beginnen met de bouw oncontroleerbare spieren helemaal over de plaats, zo veel zodat het lijkt alsof ik ben het dragen schoudervullingen”. Het antwoord op die vraag is populair een nadrukkelijke, NO! De meeste vrouwelijke bodybuilders zijn genetische aanleg op de spier te zetten en onvermijdelijk beginnen injecteren van anabole steroÇîden en testosteron in hun lichaam om te concurreren met de andere zij-mannetjes. Dat is waarom ze beginnen met het kopen Motor magazine en scheren hun gezicht twee keer per dag. Niets met het eten van iets meer eiwit.

Protein stimuleert het lichaam om vet als brandstofbron door de signalering van de productie van glucagon en daarmee het verlagen antagonist insuline. Het verlagen van insuline niveaus is een goede zaak voor de vermindering van lichaamsvet, maar nog belangrijker is ook de gezondheid. Overproductie van insuline kan veroorzaken vetophoping omdat het een opslag hormoon en diabetes.

Protein is dicht bij het thermische effect van zowel vet en koolhydraten verdubbelen. Betekent de consumptie van eiwit leidt tot verhoging van de stofwisseling.

Verlaging van insuline is geassocieerd met verhoogde groeihormoon niveaus. Groeihormoon is de laatste tijd veel publiciteit gekregen en lijkt de nieuwe anti-aging stof keuze in Amerika. Het behoudt ook spierweefsel, bevordert vetverlies, weefsel genezing en verbetert de immuniteit.

Een ander voordeel van het verhogen van eiwitinname is de extra voedingsstoffen die komen met die inname. Creatine, tak keten aminozuren, GLA, CLA, vit b in vlees, omega 3, vit A en vit D in eieren. Deze hebben allemaal een groot aantal voordelen voor de gezondheid, maar holistisch te helpen bij het bereiken van een lager vetpercentage.

Als het bovenstaande niet u overtuigen om het verhogen van uw eiwitinname misschien de onderstaande lijst van positieve verbeteringen toegeschreven aan optimale eiwitconsumptie.

Verminderde hoofdpijn

Verbeterde spiertonus

Verminderde vetopslag

Verbetering van de energie niveaus

Verhoogde stemming stabiliteit < / p>

Verbeterde sterkte

Verbeterde nadruk

Verbeterde herstel

Verhoogd gevoel van welzijn

Een full-eiwit is een eiwit dat alle essentiǮle aminozuren zijn lichaam nodig heeft om te gedijen. Ze zijn te vinden in vlees, vis en eieren. Het nodig voor optimale verbeteringen hoeveelheid echt afhankelijk van levensstijl, het type training, lichaamsbouw doelen en genetische type. De meeste mensen, vooral vrouwen verbruiken te weinig eiwitten. Ik ben niet van plan om u exacte cijfers over hoeveel je zou moeten eten als het dragen van een rekenmachine met u tijdens de maaltijd is zeer ongezellig geven, maar een volledige bron van eiwitten bij elke maaltijd is voor de meeste, ideaal. < P> 3) Verhoging van de kwaliteit van je slaap.

Slaap is een van de meest onderschatte acties die iemand kan nemen in het nastreven van een magere lichaamsbouw. Ik heb gehoord dat onwetende mensen eigenlijk opscheppen over hoe ze functioneren op zeer weinig slaap. Dat is vergelijkbaar met iemand die opscheppen over hoe weinig voedsel dat ze eten of hoe weinig geld ze te maken.

We leven in een zeer stressvolle en uitdagende tijden. Om niet alleen te overleven, maar te bloeien moeten we trots zijn op het doen van de basics goed. Een van die basics is slapen.

Wonen in een van de meest stressvolle, drukste en voortdurend evoluerende steden in de wereld, Londenaren moet de tijd gebruiken om te slapen om de effecten van het leven in zo’n plaats te ontkennen en laat de geest tijd hebben om het spervuur ƒ??ƒ??van steeds veranderende en constante stimuli verteren.

“Iedereen in de wereld zou kunnen slapen zonder angst, ten minste voor een nacht” ~ Mata Amritanandamayi Devi < P> Sleep heeft vele functies en voordelen voor de gezondheid. De meest relevante vetverlies de toename van GH terwijl in REM-slaap. Sleep heeft verschillende stadia. De toename van GH in fase 4. De stadia worden gewisseld en die achtereenvolgens systematisch terugkeerden. Betekenis voordat fase 4 kan fase 1, 2 worden bereikt en 3 hebben om te voltooien. Nadat stadium 4 is voltooid de cyclus opnieuw begint bij fase 1. Hoe vaker je het podium 4 hoe langer de GH duurt voeren, thusly verhogen van de vet verlies potentieel. Je vraagt ƒ??ƒ??je misschien af ƒ??ƒ??wat betekent dit in de echte wereld. Het betekent dat de betere kwaliteit van je slaap en hoe langer je in die toestand blijven, hoe groter de kans op vet verlies.

Slaap is een ingewikkelde zaak, maar hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen om u te helpen dat de kwaliteit van de slaap hebben ;

1. slapen tussen de uren van 22:30 en 06:30 voor een optimale slaap,

2. een regelmatige routine om je slapende

3. Vermijd granen en suiker voor het slapen

4. slapen in totale duisternis

5. na 3:00 voorkomen cafeÇînehoudende dranken, vooral als u bijzonder gevoelig voor stimulerende middelen

6 bent. schakel alle elektrische apparaten voor het slapen gaan. Elektromagnetische velden kunnen pijnappelklier functie effect bemoeien met melatonine productie. Het hormoon dat verantwoordelijk is voor de slaap

7. lees iets spiritueels voordat je slaapt

8. zulke dingen als het kijken naar het nieuws of een dergelijke stimulerende media te vermijden voor het slapen

9. kalmeren je zelf voordat je slaapt en zeg tegen jezelf dat je gaat naar een rustgevende, kwaliteit en rustige slaap

10 hebben. ga naar de badkamer voor het slapen om te voorkomen dat wakker worden in het midden van de nacht

Ook de slaap is een van die dingen die mensen weten dat ze moeten goed doen, maar borstel het aan de kant. Opgemerkt zij dat de slechter de slaap en de toegenomen ontnemen van slaap veroorzaakt een slaaptekort. Zoals alle schulden, ze moeten worden betaald een of andere manier.

Vergeet het is niet over het overleven, het gaat over bloeiende.

Bio Auteur’s:

Michael is gepassioneerd geweest die betrokken zijn bij het helpen van mensen bereiken hun gezondheid en fitness doelen voor 6 jaar. Hij is gespecialiseerd in het bereiken van vet verlies door middel van weerstand opleiding en gezonde eetgewoonten.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com