Categories

Het delen van een paar gedachten over het gebruik van de immense kracht van woorden en taal

Artikel titel: Het delen van een paar gedachten over het gebruik van de immense kracht van woorden en taal
Auteur: Craig lock
Categorie (sleutelwoorden): Woorden, kracht van woorden, schrijven, Creatief Schrijven, schrijven Hints / Tips
websites: www.lulu.com/craiglock en http://www.creativekiwis.com/books.html#craig
De indiener’s blog (met fragmenten uit zijn verschillende geschriften: artikelen, boeken en nieuwe manuscripten) is op http://en.search.wordpress.com/?q=%22craig+lock%22 en http://craiglock.wordpress.com
Andere artikelen zijn beschikbaar op:
http://www.selfgrowth.com/articles/user/15565 en
http://www.ideamarketers.com/library/profile.cfm?writerid=981
(Persoonlijke groei, zelfhulp , schrijven, internet marketing, geestelijke, spirituele geschriften ‘(hoe’ Airey-fairey ‘), woorden van inspiratie en het beheer van geld, hoe nu saai, craig)

“We delen wat we weten, zodat kunnen we allemaal groeien. “

*
delen van een paar gedachten over de immense kracht van woorden en taal

Ik hou van de schoonheid, kracht en magie van het geschreven en gesproken woord, dus hou “werken en spelen” met woorden. (Een gepassioneerde en “opvallende” openingszin voor dit artikel, Craig!). Ik ben gefascineerd door het ras, stroom, ritme en cadans van woorden en het gebruik van de taal als een instrument van communicatie. Omdat de woorden die we gebruiken hebben zo’n kracht in hen. Woorden kunnen krachtige motivators of krachtige Demotivators. Gebruikt positief de juiste woorden kan aanmoedigen, uplift, zelfs inspireren en eindeloze vreugde en liefde in ons leven … evenals in het leven van mensen wier levens kunnen we aanraken (want in veel manieren waarop we allemaal verbonden zijn als burgers van ‘ planeet aarde ‘).

Dus laten we altijd gebruik maken van juiste positieve woorden als een nuttig instrument van aanmoediging aan anderen te verheffen. Zelfs in de “kleinste” manier! Start het planten van de zaden van uw bemoedigende woorden in de vruchtbare grond van je geest. Verander jezelf eerst door je woorden (bijv. “Self-talk” en affirmaties) en je misschien zelfs beginnen de wereld te veranderen!.

Hoe is dit voor een aantal mooie en wijze woorden?

‘Heer
Grant dat ik niet zo veel willen worden getroost om te troosten;
worden begrepen, als te begrijpen;
bemind te worden, om lief te hebben. ”

(bedankt voor het delen van die inspirerende woorden van Franciscus van Assisisi, liefste moeder)

De bron van onze taal we menselijk ‘bonen’ gebruiken om te communiceren met elkaar liggen in de gedachten die we dagelijkse houden. En recht gedachten leiden tot rechts, positief, goed doordacht taal. Taal, als een effectief instrument van communicatie, kan zelfs veranderen mensen de manier van denken. Woorden zijn zulke simpele dingen en toch deze dagelijkse tools die we gebruiken hebben zo’n kracht in zich om ons leven en die voor altijd veranderen om ons heen … als we ze gebruiken RIGHT (= positief voor goed). Dan is de zaden van onze krachtige woorden zal spoedig uitgroeien tot een overvloedige oogst, een tuin van vreugde en licht in onze geesten en harten, evenals in de hoofden, harten en zielen van veel andere mensen.

Martin Luther King’s ‘I Have a Dream “speech laat zien hoe sterk een kracht taal kan zijn om nieuwe manieren van denken, communiceren wanneer gebruikt voor goed door mensen met de juiste en eerbare bedoelingen. Door deel te nemen vele andere zwarte Afro-Amerikaanse volkeren door zijn indrukwekkende en meesterlijk gebruik van de taal, de Koning was in staat om zijn ideeÇ®n te verspreiden en te brengen over de vele positieve veranderingen in zijn land, de “US van de A”.

Hoe gebeurt dit
Met dialoog komt begrip: door middel van het overbruggen van verschillen tussen de verschillende standpunten en wanneer deze “divergent” perspectieven effectief worden gecommuniceerd, dan zullen de mensen zijn veel beter in staat om te gaan met een een ander over culturele en nationale scheidslijnen en ja, zelfs beschavingen. Als “charismatische en grote bezielde ‘mensen, zoals Jezus, Gandhi, Martin Luther King en Nelson Mandela (zelfs wanneer zwijgen), die wisten allemaal hoe effectief gebruik maken van de kracht van woorden om hun visies (groot) en het effect belangrijke verandering verwoorden in hun samenlevingen, die vervolgens in de tijd kan uitbreiden naar de hele wereld.

Zoals George Bernard Shaw schreef eens:
“Dit is de ware vreugde in het leven,
het wordt gebruikt voor een doel
zelf erkend als een machtige .. . “

Kies het juiste woorden en denken RECHTS …
dan zul je LEEF RECHTS
(het maken van een verschil in deze” blij, verdrietig, gek, maar toch magische “wereld van ons).

PLANT uw zaad in vruchtbare grond door de bemoedigende woorden aan anderen

en

Wees blij

Craig Lock
Eagle Productions (“informatie en inspiratie Distributeur, Writer voor Self Empowerment, Incorrigible Encourager en People-builder”)

PS:
Enkele andere schrijver zei dat “ze hadden gepland om de verblinden wereld met licht hearted woorden van entertainment, woorden van spanning, van verdriet en gelach en liefde. “

Mijn schrijven ‘missie’ is een beetje anders en dat is de reden waarom ik schrijf …

“Mijn schrijven missie is door mijn woorden om te informeren, te verlichten, te vermaken, uplift, vreugde, evenals hopelijk zelfs inspirerende mensen die ik doel om dit te doen door het delen van mijn kennis en ervaringen – door het ondersteunen, het stimuleren en empowerment anderen om de beste persoon die ze kan mogelijk zijn. “

” Ik wil echt te laat het licht schijnen door mijn woorden te beÇînvloeden en anderen te helpen … om mensen te inspireren heel ons soms gelukkig en soms donker en verdrietig, maar altijd mooi en magische) wereld. “
Hoe ernstig, Craig. Tijd om te verlichten en hebben plezier met een aantal “gekke humor”!

“Als je de kracht van woorden kan leren, kan je helpen de wereld te veranderen.
Samen een geest, een hart, ǸǸn ziel op een moment, laten we uplift, machtigen en invloed hebben op de wereld. “

” Ik schrijf, omdat ik graag dingen … en het enige wat ik ben goed in het maken zijn met woorden te maken. ”

– PJ O’Rourke

je geen zorgen over de wereld van vandaag eindigt …
want het is al morgen in kleine schilderachtige en rustige Nieuw Zeeland Bio Auteur’s:

Over de indiener: missie
Craig’s is om mensen aan te moedigen om te geloven in zichzelf en proberen te helpen inspireren mensen over de hele wereld om hun doelen en dromen te bereiken in het leven, wat ze kunnen zijn.

De verschillende boeken * dat Craig “voelde geÇînspireerd om te schrijven” zijn verkrijgbaar bij www.lulu.com/craiglock en http://www.creativekiwis.com/books.html#craig < P> De indiener’s blog (met fragmenten uit zijn verschillende geschriften: artikelen, boeken en nieuwe manuscripten) is op http://en.search.wordpress.com/?q=%22craig+lock%22&t=post en http: //craiglock.wordpress.com

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com