Categories

Het geheim van het maken Meer Friends

Als je nieuwe mensen ontmoeten voor de eerste keer, heb je meestal net als de meeste van de nieuwe mensen die je ontmoet?

Of vind je dat je meestal een hekel nieuwe mensen, tenzij ze uiteindelijk kunnen bewijzen na een lange tijd dat ze verdienen jullie vriendschap?

Misschien heb je nog nooit over nagedacht. En je kan zelfs af of het echt zo belangrijk. Doet het er echt toe erg als je zoals de meeste mensen als je ze voor het eerst ontmoet? Maakt het uit als u besluit ze veel later aan wilt, nadat je ze beter leren kennen?

Uw houding ten opzichte van de nieuwe mensen die je tegenkomt daadwerkelijk hebben een grote impact op het aantal vrienden die je maakt, en het sociale leven kunt genieten.

Waarom? Omdat de houding die je hebt als je voor het eerst ontmoet iemand zal de manier waarop je die mensen behandelen beÇînvloeden, en de indruk die je maakt op hen.

Wanneer u de houding van de wens iemand die je net hebt ontmoet, zullen ze u graag weten voelen en willen u beter leren kennen. Ze zullen waarschijnlijk het gevoel dat je ze wilt, en zullen ze meer geneigd zijn om je oordelen in een vriendelijke en positieve manier te zijn.

Als je net als de meeste van de mensen die je tegenkomt, zul je een veel grotere groep hebben mensen in je vriendschap zwembad. Als je echt net als andere mensen, ze zullen veel meer geneigd zijn om je terug wilt.

Aan de andere kant, als je niet van mensen wanneer je ze ontmoet, zullen ze ongemakkelijk in uw aanwezigheid te voelen en willen voorkomen. Zij kunnen het gevoel dat je niet van hen. Ze kunnen zelfs besluiten om je niet van terug. Elke persoon die je niet automatisch uit de pool van mensen die uw vrienden kunnen worden uitgesloten.

Als je niet van de meerderheid van de mensen die je ontmoet, je vriendschap zwembad voor het maken van vrienden is veel kleiner.

Als er een geheim aan het hebben van vrienden, het is een eenvoudige ǸǸn, en hier is het: zoals andere mensen! Ontmoet nieuwe mensen met een open geest en een open hart!

Als je bijna iedereen die je ontmoet, hoeveel vrienden denk je dat je zal maken met deze houding niet van? Zeer weinigen van ons willen dichter bij een persoon te krijgen als we het gevoel dat hij niet van ons.

Als je meestal werken met een grote lange mentale lijst van redenen om anderen te verwerpen, zal je ervan uitgaan dat andere mensen ook beslissen om je te weigeren. Als u regelmatig een hekel andere mensen, omdat je op zoek bent naar hun gebreken, zult u niet geloven dat anderen kan echt zoals jij. Als je andere mensen voor triviale redenen te weigeren, zult u ook veronderstellen dat anderen je zullen afwijzen voor triviale redenen.

Deze negatieve houding zal u zeer verdacht maken wanneer je tegenkomt anderen, omdat u zal worden anticiperen op afwijzing van andere mensen op elk moment.

Zou het niet makkelijker en effectiever te geef iedereen een break?

Als je andere mensen te ontmoeten, geven andere mensen een pauze, en geef jezelf een pauze ook.

Als je mensen voor de eerste keer ontmoeten, te beginnen met de veronderstelling dat de meeste mensen je tegenkomt zijn mooi mens en waardig van uw vriendschap. U kunt ervoor kiezen om te geloven dat zowat iedereen die je ontmoet echt van je houdt, en dat u net als de meeste andere mensen. Mensen die zijn erg sociaal vertrouwen en hebben veel vrienden hebben de neiging om deze houding te hebben.

Als dit je houding niet zo ver is geweest, kunt u werken om het te veranderen.

Hoe kunt u uw negatieve houding ten opzichte van andere mensen te veranderen?

Wanneer je iemand nieuw te ontmoeten, actief op zoek naar dingen leuk te vinden in die persoon. Kijk voor hun interessante en unieke kwaliteiten. Schorten uw behoefte om te oordelen en anderen te analyseren, en gewoon hen te ontmoeten als gewone mensen die worstelen en evolueren, en het maken van hun weg door het leven, net als jij. Zoek dingen die je graag over elke persoon, en laat u het gevoel dat je eigenlijk wilt hen.

Je zult merken dat wanneer je houding verandert, zal de wereld een vriendelijker plek geworden, omdat je een vriendelijker persoon geworden . Bio Auteur’s:

Dit artikel is geschreven door zelfverbetering auteur Royane Real. Je kunt veel meer artikelen die je leven kan beÇînvloeden op een positieve manier op mijn nieuwe website op http://www.royane.com lees

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com