Categories

Het is gemakkelijk om “Go Green”

Wat is een betere manier om te helpen redden van onze planeet en “Go Green” dan om te beginnen in uw eigen achtertuin? Niet alleen zal je moeten helpen Moeder Natuur op milieuvriendelijk, maar u kunt therapeutische voordelen ontvangen ook. Fysieke, emotionele en spirituele welzijn voordelen kunnen worden bereikt van het genieten van en het hebben van een tuin die ook uw achtertuin heiligdom kan zijn.

Er is een broodnodige trend die steeds momentum om milieuvriendelijke hebben oplossingen in plaats van insecten verwennen uw tuin met pesticiden en andere chemische stoffen die een nadelig effect op ons milieu.
Neem uw idee van Moeder Natuur als je kijkt rond voor natuurlijke oplossingen voor het milieu. Vogels houden van slakken en andere insecten die we ongedierte in onze tuin zou overwegen. Hang nestkasten, vogelvoeders, huizen en vogel baden tot onze fijne gevederde vrienden aan te moedigen om uw tuin.

Gebruik nuttige insecten op natuurlijke wijze vinden de ongewenste plagen. Door het verstrekken van mulch en bladeren, zult u loopkevers en prachtige aarde wormen die uw grond zal beluchten en consumeren veel van de schadelijke insecten te stimuleren. Ook door het toevoegen van groenten en fruit schillen zullen wormen verschijnen en opsplitsen in compost die kunnen worden gebruikt als top dressings voor potplanten. Gebruik containers voor medicinale kruiden.

Laat een deel van uw groenten naar bloemen, die zal aantrekken van de hommels, waardoor voor de bestuiving proces te beginnen.

Gebruik een container met een deksel om regenwater op te vangen. Het deksel zal u toelaten om het te openen als het regent en dan houd het deksel op om een ƒ??ƒ??broedplaats voor muggen en andere verontreinigingen te voorkomen. Regenwater is geweldig voor het besproeien van planten en zaailingen en vooral voor die planten die niet graag kalk of chloorwater.

Een vervelend insect probleem is brandmier terpen. Probeer koken een grote hoeveelheid (twee tot drie liter is optimaal) van het water op de kachel en zonder verstoring van de heuvel, giet op het nest. Dit zal veel van de mieren en de koningin te doden zo goed en u bent niet destructief pesticiden gebruiken om het te doen. Andere chemische gratis ideeǮn voor mieren onder vuur mier vangplaten die kunnen worden gebruikt om planten en bloemen.

Zorg ervoor dat kleine gaten en scheuren rond uw huis zijn spijkers om een ƒ??ƒ??barriÇùre voor de mieren bieden. DiatomeeÇ®naarde is een poeder dat vrijelijk kan worden verspreid rond uw huis of tuin. Dit stoffige stof schade insect
exoskeletons en doodt hen, maar is prima voor de aarde.

Stimuleer uw kinderen Aarde bewuste op een vroege leeftijd te zijn. Maak Dag van de Aarde elke dag. Leer hen om te recyclen en te gebruiken Earth vriendelijke praktijken thuis en in de tuin. Kinderen leren door het voorbeeld en wat een prachtig voorbeeld vervolgens naar uw kinderen te voorzien van manieren om een ƒ??ƒ??veiliger omgeving te hebben.

Bezoek mijn website voor de tuin accessoires, geschenken, organische meststoffen, hangmatten, vogelvoeders, huizen, baden, inspiratie en nog veel meer. Meld je aan voor mijn GRATIS nieuwsbrief met eco-vriendelijke tips en product kortingen. http://www.enchanting-garden.com
Hebben een grote natuur foto of verhaal van uw kind die u zou willen plaatsen? Stuur naar ladybug@enchanting-garden.com voor te leggen.

http://www.SynergisticCenter.com field-type tekstveld-field-article-bio “> Bio Auteur’s:

Sue gebruikt haar liefde voor de natuur en het milieu door haar tuin inrichting site die de nadruk genezing met de natuur. Ze heeft altijd een voorstander van het gebruik van natuurlijke methoden waar mogelijk geweest. Dus, wanneer de gelegenheid werd aan natuurlijke therapeutische therapieÇ®n gebruiken om mensen te helpen bereiken van een terugkeer naar heelheid, nagestreefd ze deze weg en werd als een Healing Touch Practitioner gecertificeerd. Sue heeft publiceerde vele zelfzorg artikelen en ideeÇ®n voor het creÇ®ren van je eigen achtertuin heiligdom on-line. Sue leert Care for Self en subtiele lichaam energie lessen bij een lokale carriÇùre College en heeft geholpen het gedrag workshops met lokale ziekenhuizen en hospice voor zorgverleners. Ze is in de particuliere praktijk in Louisiana. Ze is beschikbaar voor verre healing sessies. Voor meer informatie, artikelen en links over energie healing, kunt u terecht op www.SynergisticCenter.com

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com