Categories

Het schrijven van een eBook – Waarom je moet doe je onderzoek om te schrijven Een eBook dat zal goed doen Online

Bent u het schrijven van een eBook over een onderwerp dat mensen geÇînteresseerd zijn in de aankoop? De enige manier waarop je zult weten is als je je onderzoek doen voordat je met schrijven. Veel mensen willen niet de tijd besteden aan hun onderzoek, en dan zijn teleurgesteld wanneer hun eBook niet verkopen. Hier is hoe u uw eBook te draaien zodat je passief inkomen door te schrijven over wat je weet en liefde kan maken.
ƒ?½ Breng zoveel mogelijk tijd onderzoek naar de zoekwoorden die mensen gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar informatie over uw onderwerp. Als u moeite hebben met het bepalen welke woorden beschrijven wat je schrijft over, op zoek naar sites die iets wat lijkt op wat je wilt doen en te zien welke woorden ze gebruiken het doen zijn.
ƒ?½ Bepaal of je nodig hebt om te veranderen of te wijzigen de manier waarop je schrijft om beter passen bij de behoeften van de mensen die je probeert te bereiken. Mensen kopen informatie over wat ze willen, niet wat je denkt dat ze nodig hebben. Je moet dit altijd in gedachten houden bij het online schrijven.
ƒ?½ Schrijf uw verkoop brief op hetzelfde moment als u het schrijven van uw eBook. Dit zal u meer ideeÇ®n over de voordelen van uw eBook moet uw prospects te geven, en u helpen om een ƒ??ƒ??boek dat de behoeften en wensen van uw doelgroep voldoet schrijven.

Zodra u uw e-boek hebben geschreven, zien als je kunt herschrijven naar andere niches te passen. Bijvoorbeeld, als je schrijft over hoe je een huis te kopen als je een eerste keer koper, kunt u gemakkelijk schrijven een andere eBook over hoe je een huis te kopen als je net verhuisd naar een nieuwe regio. U kunt eindigen met een reeks eBooks die de behoeften van verschillende doelgroepen te passen. Author’s Bio:

Connie Ragen Green leert hoe u artikelen, eBooks en andere online schrijven te schrijven, zoals evenals de technologie die nodig is om een ƒ??ƒ??online business op te bouwen.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com