Categories

Het vinden van Your Soul Mate – De antwoorden zijn te vinden in het gezicht.

Het vinden van Your Soul Mate -. De antwoorden zijn te vinden in het Gezicht

Volgens de gepubliceerde statistieken, het aantal mislukte huwelijken is nu op zestig procent en hoger. Stellen zo ingehaald in de emoties van de relatie die ze zelf blind voor de verschillen die kunnen komen. Inzicht in uw eigen kenmerken en die van je partner, is de eerste stap naar het creǮren van een betekenisvolle relatie.

Personology of gezicht Pattern Recognition, die de relatie tussen de fysieke structuur van het gezicht en persoonlijkheid, identificeert de karaktertrekken in een individu. Het is een nieuwe benadering die wordt gebruikt om te bepalen of een koppel compatibel is of niet. Het identificeert de persoonlijkheid uitdagingen die kunnen komen binnen een relatie met inbegrip van de eigenschappen die ze gemeen hebben.

Wanneer bijvoorbeeld de buitenste ooghoek lager is dan de binnenhoek, deze mensen overkomen als zeer kritisch. Dit kan een uitdaging tussen paren zijn, kunnen ze nooit hun partner te behagen. Sommige mensen hebben verklaard dat ze opgegroeid met kritische ouders en zijn zich zeer bewust van de tendens in zich, dus het ontwikkelen van een grotere gevoeligheid ten opzichte van hun partner en kinderen. Keuze vervangt altijd structuur.

Personen met nauwe set ogen (lage tolerantie) kan verschijnen om over te reageren op situaties, terwijl de brede-set ogen individuele (hoge tolerantie) is meer laid back. Zij zullen hun nauwe set keek partner te zien als zeer intens en zich richten op situaties totdat ze groter dan het leven.

Als de vrouw – zal noemen haar Ann – is zeer concurrerend en haar partner – Dan – is meer laid back en een procrastinator, kan dit een andere uitdaging. Ann zal constant zeuren hem aan, waarin de relatie naar beneden kunnen dragen. Uiteindelijk kon het zo’n groot probleem dat Ann gewoon opgeven en verder gaan zijn. Een jonge man vertelde dat dit de reden was van zijn ouders gescheiden. Hoe meer we ons bewust van de eigenschappen die problemen te maken, kan het beter paren samen te werken. Als ǸǸn man verklaarde toen hij ontdekte een aantal van zijn vrouw erfelijke eigenschappen “Oh, ik dacht dat je dat deed me ergeren.”

Het leren hoe te identificeren elkaars persoonlijkheidskenmerken zal u helpen beter te begrijpen en erkennen de behavioral tendensen die uitdagingen binnen de relatie te maken. Mensen zijn wie ze zijn. Samenwonen of trouwen betekent niet dat uw partner zal zijn / haar wegen te veranderen. Als je genoeg zorg over elkaar, dan bereid om te werken op de verschillen die zijn gebonden aan komen. Gezicht Pattern Recognition geeft koppels een ‘heads up’ over wat te verwachten.

De meer paren weten over de persoon die ze denken van het leven met de beter de kansen van de relatie te werken. We hebben allemaal uitdagingen, het is wat we doen over hen en de manier waarop we communiceren, dat kan een significant verschil in de kwaliteit van de relatie te maken. Vraag jezelf af hoe het zou voelen als je op het ontvangende einde van een aantal van uw opmerkingen of reacties. Bio Auteur’s:

Naomi Tickle is een internationaal gezicht te lezen expert, carriÇùre adviseur en auteur van … Wat maakt mensen Tick en waarom – De antwoorden zijn in het gezicht. Haar presentaties zijn informatief en onderhoudend. Ze moedigt deelname van het publiek in de hele presentatie. Als u op zoek bent naar een spreker die nieuwe inzichten biedt in menselijk gedrag, zal je niet teleurgesteld worden. Het legt uit wat mensen drijft en waarom

Naomi’s klanten behoren Norwich University, IBM marketing divisie, AT & amp; T, CNN, National Semiconductor, Real Estate, New York College Administration Conference, Orthodontist, Macy’s, FAMA en. plus nog veel meer. Ze biedt workshops en lezingen in de Verenigde Staten, Canada, AustraliÇ® en Engeland. De presentatie / workshop onderwerpen zijn afgestemd op het publiek behoeften zoals voldoen. Lezen Gezichten aan de verkoop te sluiten, Begrijpen mensen, wat mensen drijft en waarom, creÇ®ren van een succesvolle team. Inzicht in uw PatiÇ®nt, Inzicht in uw Student.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com