Categories

Hoe te vermijden afleiding bij het werken thuis!

Ik werk thuis en van huis voor vele jaren, met veel verschillende hoeden op. Ik studeerde zowat alles wat ik kon bedenken dat zou een of andere manier in staat me om een ƒ??ƒ??schot te hebben in het werken vanuit huis. Ik ben niet helemaal zeker waarom ik zo was ingesteld op het maar ik herinner me alleen dat het was mijn ultieme doel van een zeer jonge leeftijd en dat ik nooit genoten van het werken voor iemand anders en op andermans schema. Yuk

Tegen de tijd dat ik officieel toegetreden tot het netwerk marketing industrie ongeveer 5 jaar geleden had ik al veel ervaring in het werken thuis in een gevarieerd scala van loopbanen, zoals!; party plan van directe verkoop, en als een professionele schoonheidsspecialiste, zodat ik kon werken vanuit huis om mijn dochter.

Nou, het duurde niet lang voor mij te krijgen helemaal beu wassende behaarde delen dames en knijpen commodones (chique woord voor mee-eters!) uit de recalcitrante neusgaten, terwijl omhuld met een suizend stoom, in mijn logeerkamer.

Daarna vorderde ik naar huis studie om een ƒ??ƒ??volledig gekwalificeerde boekhouder (deels naar een krijgen promotie op het werk, of rang van tevoren als ik zou nu denken, en deels omdat ik was nog steeds op de zoektocht naar onafhankelijkheid. Ik studeerde ook creatief schrijven (vanuit huis natuurlijk!) in mijn zwangerschapsverlof aan mijn droom om een ƒ??ƒ??te voldoen schrijver.

Mijn tweede kind kwam langs en ik kreeg echt dapper en ondernam een ƒ??ƒ??BA in het Engels Literatuur met de Universiteit van Londen. En ja je raadt het al … Ik deed dat als externe student ook.

Nu dat was echt heel moeilijk soms, maar het hele punt van deze nogal verminkte ingemaakte geschiedenis is om aan te tonen dat ik een ton van de dingen van huis, alle gericht op een bepaalde manier met het oog op het maken van geld hebben gedaan, terwijl opvoeding van een jong gezin en vaak runnen van een bedrijf of het bijwonen van een baan naast.

Wat ik heb geleerd langs de weg is hoe om optimaal gebruik van mijn tijd en hoe om resultaten te maken, terwijl omringd door vele elementen op huis, zoals baby’s, kinderen, echtgenoot, de gasten, TV, luidruchtige buren, glazenwassers, vrienden kinderen, ongevraagde verkopers en landmeters aan de deur, telefoontjes van familie en vrienden die willen chatten, want ‘ze is thuis’ en de lijst gaat maar door ….

Dus hoe kan ik het verhogen van twee dochters, terwijl dat er voor al die speciale hoogtepunten in hun leven thuis en op school, huiswerk met hen als en wanneer dat nodig is, veerponten hen rond voor dit en dat , en nog steeds het runnen van een bedrijf vanuit huis, werken op veel andere projecten, en het houden van mijn geestelijke gezondheid?

Nou ik begon ongeveer 12 jaar geleden ducking en duiken thuis uit die regelmatig afleiding we opgegroeid met als , de telefoon rinkelen nogal veel en Tante Mabel willen me alles vertellen over haar ingegroeide teennagel.

Dan hadden we dingen zoals baby’s huilen en hoeft te worden gevoerd om de 3 uur, daarna vorderde ze aan veeleisende kinderen die gewoon wilde om veel te eten, en die veel preciezer over wat ik gaf hen dan toen ze werden baby’s waren!

Dan waren er die saaie banen te jongleren en diner hoeft te worden gemaakt, huishoudelijk werk, eindeloze wasserette, etc. etc.

Welkom in 2009! Nu hebben we al die dingen nog steeds gaande (gelukkig niet zo hectisch voor mij meer als mijn honger dochters veel zijn gegroeid en zijn in staat om zich in te voeren tussen de maaltijden)

Wat wij zijn tegen is nu de onophoudelijke eisen van de technologie. We hebben gewone telefoons, mobiele telefoons, skype telefoons en ik weet zeker dat veel andere telefoons rinkelen. Vaak op hetzelfde moment!

Er is e-mail worden gecontroleerd en beantwoord, en natuurlijk moeten we nog steeds te vissen via de post en omgaan met dat ook. Er zijn blogs worden bijgewerkt en niet om online bankieren die zelf loopt, maar kan een beetje uit de hand als je niet een oogje houden op uw uitgaven te vergeten!

Als je nieuw bent aan het werken thuis , of hebben bij het al enige tijd, maar uitgedaagd door enkele van de bovengenoemde en zou graag productiever in de voor u beschikbaar zijn dan is deze blog is voor jou uur te zijn.

Plan je dagen de avond tevoren en die lijst voor u elke ochtend. Nummer de lijst in volgorde van belangrijkheid. Wijs een deel van de tijd om elke activiteit en niet toestaan ƒ??ƒ??dat u iets af te leiden. (Tenzij je een baby of klein kind natuurlijk, en dan zul je nodig hebt om gunsten met vrienden te ruilen voor baby zitten of betalen een oppas, en worden zeer goed in onderhandeling voor een rustige tijd met je kinderen als ze groeien) Door het vervullen van zelfs 1 of 2 winstoogmerk activiteiten uit uw lijst op een dagelijkse basis zult u weg van de massa’s zijn.

Plaats een begin- en eindtijd in uw agenda voor afspraken en alleen werken aan afspraken. Stap uit de telefoon zo snel als je kunt. Het gesprek beginnen met het vertellen van de beller dat je 10 minuten hebt dwz. Als u ook een tante Mabel je dan belt u nodig hebt om een ƒ??ƒ??beetje meedogenloze met je tijd geworden. Ofwel regelen om haar terug te bellen op een tijdstip dat u past, of omgaan met de crisis en dan zeggen dat je volgende afspraak belt op uw andere telefoon en u moet nu gaan.

Vergeet niet dat we leren mensen hoe om ons te behandelen en dat omvat hoe ze respecteren onze tijd. Dit geldt voor uw teamleden, en uw familie en vrienden.

Voor online netwerken hebben een ‘Power Hour’ waar u uw netwerk groepen, Skype etc. applicaties open en actief netwerk om nieuwe mensen te ontmoeten en toe te voegen aan uw kandidatenlijst.
Nu is dit een Biggie en dit is het moeilijkste. (Tenminste voor mij) Laat geen Skype draaien 24/7, e-mailberichten op uw BlackBerry pingen, met inkomende gesprekken, en de vooruitzichten worden elk uur gecontroleerd op nieuwe e-mails. Als u beschikbaar bent en verstoorde voortdurend u vindt het erg moeilijk om de taken op uw lijst te voltooien. U kunt ook vinden dat u de aandachtsspanne van een mug ontwikkelen !! Stop met meerdere multi-tasking en de focus op ǸǸn ding tegelijk.

Laat uw team weten wanneer u beschikbaar voor 3 weg gesprekken en coaching sessies zijn. Op die manier kan iedereen hun schema’s efficiÇ®nter te plannen en te bereiken veel meer met hun tijd.
Meeste Netwerk Marketeers hebben andere banen, bedrijven, belangen die hun tijd en hun netwerk marketing bedrijf vereisen. Zorg ervoor om zich te concentreren op elk deel van je leven en geef het de aandacht die het verdient.

Al deze prachtige technologieǮn die we hebben op onze vingertoppen kunnen worden gebruikt om onze productiviteit te verbeteren, maar als je hen in staat stellen te storen voortdurend je kan gewoon vinden dat uw planning wordt uitgevoerd door andere mensen!

Als Jim Rohn zegt: ‘waar je ook bent, zijn er.’ Bio Auteur’s:

Rachel Henke coacht mensen om meer succesvol te zijn en om meer plezier te hebben in hun bedrijf aan huis. Krijg Million Dollar Training Info op haar blog:. Rachel Henke’s Professional Networking Blog

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com