Categories

Hypnose voor depressie

DIAGNOSE DODEN

Hypnose is al zo lang als het bewustzijn zelf, veel langer dan depressie, die is relatief nieuw op de scène. Als we zitten vast in een stemming is het alsof we gehypnotiseerd. Toen we informatie op te nemen, wat het ook moge zijn, het is omdat we het op door middel van een proces dat effectief hypnotische hebben genomen. Als jonge kinderen zijn we in een staat vergelijkbaar met hypnose de hele tijd. We leren snel associaties onbewust te maken, en we worden bedreven in het reageren op het leven, op basis van die verenigingen. We hebben onbewust geleerd om te doen wat we doen, om te voelen als we ons voelen. Hypnose is dat de functie van de geest die ons in staat stelt om informatie onbewust absorberen. Soms, als de informatie die we opnemen is intrinsiek tegenstrijdig, reageren we door depressief

Laat me je vragen:. Wat is de hoofdstad van Frankrijk? Ik neem aan dat je weet. Ik zou u willen vragen om na te denken voor een moment over hoe geweldig het is dat je zo snel toegang tot de naam, ogenblikkelijk, van al de talloze andere stukjes informatie die voor u beschikbaar zijn. De toegang die je hebt, evenals alle verschillende mogelijke keuzes die je hebt in hoe u reageert op alles wat op je weg komt, zoals die vraag, bijvoorbeeld, is verankerd binnen de functies die ook effectief hypnotiserend.

Je hebt misschien gehoord hoe in bepaalde culturen een vloek of een hex, een ‘magische’ te spellen, daadwerkelijk kan leiden tot iemand om te sterven. Het is goed gedocumenteerd, en hoewel we mogen niet toegeven aan zulke magie, we zijn even gevoelig voor de effecten van onze eigen, vaak net zo onverklaarbaar irrationele overtuigingen.

Uw geloof systeem bepaalt hoe u actief bent. Uw geloof systeem kunt zelfs je dingen tegen je eigen belangen te doen. Het kan leiden tot sterke emoties op basis van de manier waarop het dwingt je om de wereld te interpreteren. Op basis van uw interpretaties, uw overtuigingen steeds meer gestold. Hypnose kan worden gebruikt om de beperkingen die uit dat stolling adres kan helpen hardnekkige overtuigingen, zoals smelt “Ik ben depressief. ‘

I werken vaak met cliënten die zijn gediagnosticeerd als” klinisch ” depressief, of een bipolaire, of met een ‘chemische’ onbalans. De diagnose vaak dient de arts die het gaf, en de drug bedrijf die levert de daarvoor voorgeschreven geneesmiddel, meer dan nu het geval de klant. Op de korte termijn. dat voorschrift kan een redder in nood zijn. Op de lange termijn kan het deel uitmaken van een slopende levenslange gevangenisstraf te worden.

Mijn probleem is dat mensen soms gedwongen om te leven al jaren met een diagnose die ze opsluit, het versterken van het gedrag dat depressie veroorzaakt in de eerste plaats . Depressie is iets wat je leren te doen. Diagnose vertelt je dat het is wie je bent.

Als het is wie je bent je gedoemd. Als het is iets wat je doet, dan kunt u stoppen met het doen het zodra je weet hoe.

alles is chemische stof in een of andere manier. ALLES is te gedragsproblemen. Veel dingen reageren precies zoals je verwacht dat ze. De filters uw verwachtingen te leggen aan je waarnemingen te maken zeker van. Een chemicus kijkt naar chemie, een gedragstherapeut kijkt naar gedrag. Een hypnotiseur vraagt ​​hoe je iets anders kunt doen van wat je hebt gedaan, zodat uw leven beter kan werken.

Hypnose kan een levenslang patroon van depressie te veranderen, omdat het richt zich op de diepe onderliggende en vaak onbewuste gedrag en overtuigingen dat het hebben gesteund.

HET LEVEN IN HET LICHT

Humans zijn dag. Dat betekent dat we ons leven door de dag, in tegenstelling tot de uilen, vleermuizen, dassen, (evenals een paar muzikanten ik weet). De meesten van ons hebben het licht op ons best te voelen. Zelfs al is het maar een paar uur per dag. Samen met licht komt lichamelijke activiteit, op zoek onze richting de horizon, op zoek naar boven met je ogen; een paar eenvoudige fysiologische acties die u bezighouden met de buitenwereld.

Neem een ​​comfortabele diep adem of twee. Kijk omhoog, ontspan je lichaam. Wees je bewust van alles wat er om je heen. Het zou niet meer dan een paar seconden om dit te doen nemen, om de banden met waar je bent.

Depressie is een terugtrekking. Opnieuw verbinden met mensen en dingen; bewegende; boeiende creatief met de wereld, zelfs als je niet geneigd om dat te doen, zal je stemming veranderen. Dit is slechts een begin; maar onderzoeken hoe makkelijk het is om te beginnen. Je zou verbaasd zijn om op te leunen, dat kan je echt je stemming veranderen.

Eerlijkheid is het beste beleid

Ik wil niet aan de slopende effect van verminderen depressie. Het is iets waar ik last van mezelf voor vele jaren; en gedurende die tijd de depressie voelde helemaal niet onderhandelbaar, ongevoelig voor alles wat ik zou kunnen doen om het te schudden. Toen veranderde er iets. Ik leerde dat de depressie was een keuze, en dat het iets wat ik, in plaats van iets waar ik was.

Ik heb geleerd dat er waren momenten van keuze, als ik kon kiezen hoe ik mijn ervaring te interpreteren. Mijn interpretatie kon bevestigen wat ik wilde. Als ik wilde om te geloven dat mijn leven was niet de moeite waard, het bewijs was er zeker; en als ik wilde geloven dat mijn leven vol belofte was, ontdekte ik dat ik kon kiezen om te geloven dat in plaats.

Ik heb ook geleerd dat mijn depressie had veel te maken met het leven op een manier die was niet helemaal eerlijk en open. Toen ik was niet volledig congruentie met mezelf, toen ik niet ‘wandelen mijn talk’, neiging ik geïsoleerde en depressief. Wat dat betekent precies verschillend voor elk van is zou zijn.

Het volstaat te zeggen, we kunnen allemaal profiteren van coming out van welke kasten we verbergen in onszelf voorkomen dat wie we werkelijk zijn, en van het uiten van de volheid van onze creatieve vermogen.

In mijn Los Angeles hypnotherapie praktijk heb ik gebruikt hypnose voor depressie met talloze klanten. Ik zou zeggen dat een meerderheid van de mensen die bij mij komen voor hypnotherapie, ongeacht wat er gaande is in hun leven, lijden aan een zekere mate van depressie, milde of anderszins.

Ik ben niet suggereren dat hypnose is een universele remedie voor depressie, maar in mijn ervaring hypnose werkt met een depressie te helpen herkennen dat je niet alleen een slachtoffer van je emoties

Je hebt wel een keuze te maken over hoe je omgaat met een depressie.; net zoals je hebt een keuze in de manier waarop je omgaat met alles wat het leven stuurt je weg. Author’s Bio:

Caitriona Reed is een hypnotherapeut, NLP trainer, en meditatie leraar. Ze helpt individuen en groepen te repareren de blokken die ze te stoppen van het leven het leven van hun dromen.

Voor meer informatie en download haar boek over emotionele vrijheid bezoek http://www.caitrionareed.com

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com