Categories

Laat niet het nieuws u neer

Wat is er aan de hand?

Wat is er aan de hand in de wereld van de dollar verhuizers?

Het lijkt erop dat niets de schuif van de markten zullen stoppen, maar ik vraag,

“Zal het echt een verschil in het einde te maken?”

ijsbergen en schepen simpelweg gewoon niet goed te mengen en we blijven zetten bij elkaar en af ƒ??ƒ??naar de redenen achter het lot van de Titanic ??

We hebben dit al eerder gezien en dat alles lijkt te veranderen is de naam van het schaken mannen op het bord – we zeker niet lijken om iets uit het verleden te leren

We horen van de fundamenten, maar de fundamenten zijn niet rijden dit ding -. het is allemaal over emoties (en zeer waarschijnlijk de verkoop van nieuws)

De werkelijke waarde van een bedrijf dat heeft niets te maken met de aandelenmarkt en als we zijn om echt te geloven dat onze eigen pers van de vervlogen jaren dan kunnen we niet een substantiÇ®le verandering in de waarde van de onderneming hebben ‘s nachts als onze mensen zijn onze grootste troef, want we zouden hebben om een ƒ??ƒ??grote verandering van onze mensen te zien’ s nachts om een ƒ??ƒ??verandering in echt bedrijf weerspiegelen waarde!

Laten we nu voordat we allemaal te zetten in de eeuwige pessimisten en praat onze weg naar ondergang voltooien dit ding achter ons.

Er is nooit een tijd geweest toen er zo’n massieve up-side potentieel, maar we moeten degenen die aan de veranderingen die de emotie zal veranderen en vinden dat (schijnbaar ongrijpbare) weg voorwaarts te maken.

Ik ben er klaar voor en vroeg me af hoeveel meer optimisten zijn daar bereid tot het nemen van het gesprek

Als een nieuwe benadering die ik ben het nemen van de duik op bloggen -. geef me wat feedback – laten we dingen gaan – ik zal het begrijpen als je moeite om gevoel van de hele rotzooi maken maar zelfs als je laat het me weten en met de juiste wil en de juiste aanpak kunnen we voorbij deze -. Ik heb niet alle antwoorden te hebben, maar ik weet zeker dat ze er zijn Bio Auteur’s:

Na vele jaren het uitvoeren van een grote afdeling van een grote multinational in de zakelijke wereld heb ik besloten om er uit te gaan alleen en na 4 jaar als zelfstandig consultant ik weet zeker dat we CNA vinden betere manieren om het eindresultaat te beheren van de inspanningen van de mensen.

Ik ben momenteel van plan een nieuw boek over grote bedrijven die echt behandelen hun mensen als hun grootste assett.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com