Categories

Maak een Journaling Vision Collage

Hoe vaak heb je jezelf in de behoefte van een motivator? Je wilt iets doen, bereiken een doel, insluiten een nieuwe gewoonte, of gewoon je leven veranderen of andere manier. Maar eigenlijk aan de slag altijd lijkt te zijn net buiten bereik.

Het maken van een visie collage kan dienen om een ƒ??ƒ??vuur voor u, illustreren (verlichten!) De toekomst, zodat een pad richting het wordt veel toegankelijker . En als je dagboek schrijven aan de creatie van uw collage, kunt u zich op de weg voor je het weet.

U kunt zelfs besluiten om te gebruiken visie collages regelmatig binnen de pagina’s van je dagboek. Die kon niet profiteren van de psychische opfriscursus dat de activiteit biedt!

Hoe maak je een visie collage te maken?

1. Verzamel oude tijdschriften, boeken, foto’s, kranten, ansichtkaarten, kalenders, stukjes papier en lint, iets dat kan worden gerecycled in een collage.

2. Neem een ƒ??ƒ??paar keer diep adem en te mediteren voor een paar minuten op het doel of verandering die u gaat.

3. Met behulp van een schaar en een lijmstift, regelen uw knipsels en objecten op welke manier is een lust voor u op de pagina van uw tijdschrift of ander oppervlak. Je hoeft niet naar uw specifieke probleem in gedachten te houden: laat de activiteit van een antwoord op het probleem, eerder dan te proberen om een ƒ??ƒ??foto van te maken

. 4. Als je klaar bent, ga dan naar een frisse pagina in je dagboek en pick-up van uw pen. Dit is de tijd te beschrijven. Geef je collage een titel, en dan schrijven over hoe het eruit ziet voor u en wat de verschillende elementen voor u betekenen. Denk aan de redenen waarom je ervoor kiest deze bijzondere items en waarom je ze geplaatst, waar u in de collage deden. Scheel je ogen en beschrijven wat de fuzzy beeld van de collage brengt je intellect en je emoties.

Het maken van een visie collage kan een grote solitair of sociale activiteit zijn. Zoals opgemerkt, kan je visie collages vaak te maken, als een manier om je journaling praktijk te verrijken. Of je kunt samen met vrienden, familie of collega’s en geniet van het proces en de enlightenments als groep.

Als een groepsactiviteit, waardoor visie collages kan diep nuttig voor bijna elk doel. Een van de meest onthullende delen van groep collage maken is het moment waarop elk lid van de groep geeft een titel om het stuk. In aansluiting op de visuele activiteit door het vinden van woorden om te beschrijven het ding dat je gemaakt het proces is voltooid. Zonder deze laatste stap, de ervaring blijft vaag. Het vinden van de woorden zorgt ervoor dat uw poging om een ƒ??ƒ??verandering succesvol is.

Kijk de volgende dag terug op uw visie collage en geschriften, en geniet van de nieuwe energie geven ze je. Bio Auteur’s:

Door Mari L. McCarthy – Het Journaling Therapy Specialist, oprichter van Journaling voor de gezondheid van het ƒ?½. Meer journaling ideeÇ®n en oefeningen zijn beschikbaar op http://www.createwritenow.com/journaling-ideas/. Mijn ebook, 27 Dagen om vrede en geluk (http: //www.createwritenow.com/peace-of-mind-and-body — 27-dagen-van-Journa …), is de ultieme self-help werkboek – door middel van journaling. Schrijf!

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com