Categories

Mindfulness en Independence: Observeren Vuurwerk

“Het is een vrij land,” zeggen ze. “Vier onze onafhankelijkheid, ‘hoor ik.

Nou, ik ben helemaal voor een feestje, maar het valt me ƒ??ƒ??op dat je niet hoeft te zijn een Amerikaan om vrijheid te waarderen, en doen wat ik’ m verteld dat is niet de beste manier om de onafhankelijkheid uit te oefenen.

Dus, laten we uitbreiden die notie van vrijheid gewoon een beetje, en kijken hoe we meer bewust van het vuurwerk die verlichting van onze geest kan worden.

Wat zet je mentale vuurwerk? Wat ontbrandt uw persoonlijke fles raketten?

Misschien is het een eenvoudige huisdier ergernis, zoals kleine handtas honden, of Jello salade, of mensen die op hun mobiele telefoons praten te hard. Misschien heb je ballistische gaan wanneer je een bepaald nummer te beluisteren. We hebben vaak extreme reacties op relatief kleine dingen op basis van onze eigen kleine verhalen over hen.

Misschien bent u uw vuurwerk sparen voor de big-ticket items-zaken als oorlog, armoede, gezondheid en onderwijs.

In je hoofd of in de hemel boven, wanneer die vuurwerk beginnen exploderen, heb je twee keuzes. U kunt ofwel:
1) Hoot / Holler, ooh / ahh, fluitje / clap
-of-
2) Kijk rustig

Wat moet u doen?

Hoe reageert u als dat de eerste flash verschijnt? Heeft u verstrikt raken in de opwinding van het? Bent u kans om uw enthousiasme te delen op een manier die is luidruchtige-of bent u meer kans om te kijken in stilte? Wat is uw natuurlijke neiging?

In de naam van de vrijheid overal, zou ik graag deze tip voor degenen die ervan overtuigd kan zijn dat mindfulness stilte vereist bieden: proberen het maken van lawaai. En voor degenen die hebben meer kans om hoot en Holler, hier is een suggestie: stil.

Met andere woorden, gebruiken vuurwerk als een kans om jezelf te bevrijden van uw typische reactie patroon, en aandacht besteden aan de nieuwheid van het. Immers, mindfulness begint wanneer we iets nieuws opmerken. Dus, in plaats van zich te concentreren op het vinden altijd iets om enthousiast over te worden, probeer het afstellen van uw eigen manier van reageren. En dan, horloge dat.

Begin met de grote, glorieuze displays in de nachtelijke hemel. Observeren. Kijk zelf. Doe wat je normaal niet zou doen.

Later, probeer hetzelfde met die mentale vuurwerk. Observeren. Kijk zelf. Doe wat je normaal niet zou doen.

En je onafhankelijkheid te vieren. Bio Auteur’s:

Maya Talisman Frost is een geest masseuse in Portland, Oregon. Door haar bedrijf, Real-World Mindfulness Training, geeft ze creatief en krachtig ogen-wijd open alternatieven voor mediation. Om in te schrijven voor haar gratis wekelijkse e-zine, de vrijdag Mind Massage, kunt u terecht op http://www.MassageYourMind.com.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com