Categories

Omgaan met kritiek

Mensen zullen je kritiek voor allerlei redenen. En als je een soort van stand, goed of slecht, zult u worden verweten het. Maar hoe je ermee om is een sleutel tot het behoud van gezond verstand en een nog dispositie door het leven.

I pastor van een kerk. Ik heb mijn eigen opvattingen over God, religie, maatschappij, hemel, hel, redding, de overheid en goed en kwaad. Mijn standpunten zijn strikt bijbelse, maar dat zal niet stoppen met andere christenen en Bijbel gelovigen uit kritiek op mijn standpunt en overtuigingen laat staan ƒ??ƒ??de niet-gelovigen.

Als u een stand op iets aan te nemen, zul je worden verweten het. Maar er zijn een aantal dingen die u moet zich bewust zijn van de met betrekking tot kritiek. Inzicht in de aard van de kritiek zal u helpen omgaan zonder al te defensief.

U kunt niet tegenspreken criticus dus niet proberen

Critici zijn vaak erg onzeker over iets in hun leven. Wie weet wat het kan zijn, maar veilige mensen zijn niet gehinderd door andermans mening. Ze hebben niet de behoefte voelen om iemand anders te vallen. Ik ben een christen, en ik ben niet de moeite genomen wanneer iemand anders heeft een andere mening over God. Ik ben zeer, zeer veilig in mijn geloof. Ik heb gemerkt, echter, dat de kritische mensen zijn vaak niet veilig in een aantal van hen.

Ze vallen andere posities, want dat is makkelijker te doen dan een lange harde kijken naar hun eigen land. Critici zullen vaak snijden anderen naar beneden om zichzelf groter te maken.

U kunt geen ruzie met een criticus en win. Het maakt niet uit als je een sterker argument, positie, of logica. Ruzie met een criticus is altijd een verloren strijd. Het zal u alleen te frustreren.

Onlangs, ik had iemand daag me op iets wat ik schreef. Dat is goed. Ik stuurde een verduidelijking rug en een zeer lange argument in antwoord ontvangen. Na het lezen van de eerste lijn en het realiseren van wat er gebeurde, schrapte ik de brief. Ik wist dat het lezen van het alleen zou frustreren me meer, en het was duidelijk dat ik was niet van plan om zijn gedachten van beide veranderen. Om mezelf te redden frustratie, ik gewoon verwijderd het.

De prullenbak is je beste vriend als het gaat om kritiek. Hit dat delete toets. Doe geen moeite met een reactie.

Meer HET VERSCHIL TUSSEN KRITIEK EN ZORG

Zorg is van iemand wie geeft en heeft de macht, positie en gezag om een ƒ??ƒ??verschil te maken. Wanneer een ouder vertelt een kind om iets anders te doen, dat is zorg en liefde. Als een baas corrigeert de manier waarop je iets dat is zijn goed te doen. Hij is bezorgd voor zijn bedrijf.

Kritiek is van iemand die heeft niet de macht om iets te veranderen, de bevoegdheid om te proberen, noch de positie om iets te zeggen. En toch zijn ze nog steeds doen. Een criticus is meer geÇînteresseerd in het neerhalen van wat anderen op te bouwen dan in het bouwen van iets van hun eigen land.

Ik ben manier om bezig met het bouwen van een kerk voor God te maken over wat andere kerken doen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de andere pastors, andere ministeries en andere kerken. Dus ik niet de moeite op zoek naar het. Ik mij richten op wat God mij gegeven heeft en wat ik weet dat ik zou moeten doen. Dus moet je.

Is het niet verbazingwekkend hoe kritisch de menigte is van een scheidsrechter? Het publiek kan een ding op te lossen, te corrigeren, of om het gesprek dat een scheidsrechter maakt veranderen niet. Scheidsrechters zijn zelden kritisch over andere scheidsrechters omdat ze begrijpen de positie en de moeilijkheden die met het komen. Heeft u ooit een scheidsrechter gejoel een ticket houder te zien? Iemand die iets doet geen tijd voor iemand die alleen maar kijken en kritiek te hebben.

Het verbaast me hoe belangrijk wij zijn van de president. Het maakt niet uit als hij een democraat of republikein, we allemaal beter weten, doen we niet? Heb ik het eens met hem de hele tijd? Natuurlijk niet! Maar ik ben niet in de positie constructief kritisch te zijn. Ik zal mijn mening in het vak stemming uit te drukken.

Een criticus is vaak jaloers op anderen. Vele malen dat afgunst openbaart zich in de vorm van kritiek.

FOCUS OP WAAR U KUNT een verschil maken

De criticus zal uw hart en geest te consumeren als je hem laat. Kritiek heeft de potentie om pijn en pijn diep. Vergeet niet, is de criticus niet echt proberen te helpen. Hij probeert neer te halen wat anderen op te bouwen in plaats van het bouwen zelf iets.

Dit is wat ergert me over politiek, om kritische mezelf hier te zijn. Ze zijn zeer goed in het wijzen waar de ideeǮn en beleid van hun tegenstanders zijn gedoemd te mislukken, maar ze bieden geen oplossing voor hun eigen land.

Niet steekspel met een criticus. Gewoon concentreren op waar je dingen beter kunt maken. Realiseer je dat niet iedereen zal het met u eens. In feite, in mijn geval, ik zou zeer verbaasd zijn als iedereen met me eens de hele tijd. Ik zou denken dat iemand had me in een soort bizarre virtual reality stuwkracht.

Er zijn mensen die rekenen op me te helpen bouwen hun leven voor het beter. Dus waarom in de naam van alle dingen goed zou ik geef mijn aandacht op een criticus wiens enige gedachten te breken en te vernietigen?

Ik ben het oneens met veel predikers en ministeries. Maar voor het grootste deel, we zijn te druk met liefdevolle en het helpen van mensen om tijd te vallen elkaar. Dat is goed. Dat is de manier waarop het zou moeten zijn.

Heeft u bekritiseerd? Trash in de mentale prullenbak van je geest en gaan en iets op te bouwen. Bio auteur:

Greg S. Baker is een Pastor, Counselor, en auteur, gespecialiseerd in het bouwen en versterken van relaties.

Voor meer boeken en middelen over hoe om beter te communiceren, druk me uit, en versterking van de sociale vaardigheden, kunt u terecht op onze website op: http://www.fitlyspoken.org

Zie onze Christian Artikel directory voor meer artikelen: http://articles.fitlyspoken.org

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com