Categories

Peeling de Ui vs. het uitsnijden van de Core

Een paar jaar terug … nou eigenlijk meer dan een paar … Ik oefende traditionele therapie. Ik gebruikte om te spreken van het schillen van de ui. Het duurde maanden, zelfs jaren af ƒ??ƒ??te werpen lagen van ontkenning, verkeerde informatie, mythes, angsten en naar de vaak vergeten oorzaak van een probleem. Hoewel de inspanningen van mijn klanten waren zeer productief, leek het proces moeizaam. Er moest een betere manier, een meer efficiÇ®nte methode voor toegang tot wat eronder ligt … in uitsparingen van het onderbewuste zijn.

Terwijl ik had 30 jaar geleden geliefhebberd met hypnose in graduate school, had ik geen formele opleiding totdat ik vond een uitstekende training center een paar jaar geleden. Leren hoe je toegang tot het onderbewustzijn maakte het verschil. Ten slotte is er snellere manier om de kern van een probleem te krijgen.

Het pad tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn is krachtig bewaakt door, bij gebrek aan een beter woord, een poortwachter. Stel je voor wat ons leven zou zijn als we konden gemakkelijk doordringen in de onderbewuste waar al het geheugen wordt opgeslagen. We zouden worden gebombardeerd door visioenen van tijden, plaatsen en gebeurtenissen die onze emoties kunnen overbelasten, of ze waren aangenaam herinneringen of niet. Het zou te veel zijn, dat is de reden waarom veel herinneringen, opgenomen net als data op een harde schijf, kan alleen worden voortgebracht al hypnose en therapie. De sleutel is het krijgen van het verleden de poortwachter.

Therapy biedt een methode, maar kost tijd. Hypnose krijgt er snel. Therapy heeft een waardevolle en gewaardeerde plaats in de genezing en het oplossen van problemen en ik sterk aanbevelen vooral als verslavingen zijn betrokken. Hypnose echter beantwoordt specifieke vragen en vindt oorzaken in je huidige of vroegere leven sneller.

Hoe zit fobieÇ®n? Een van mijn cliÇ®nten had een irrationele angst voor paarden. Een Past Life Regression onthulde hij werd vertrapt, waardoor hij in pijn en kreupel voor vele jaren. Zijn ziel niet vergeten de ervaring. Zodra het geheugen werd beoordeeld in hypnose, de angst voor paarden verdreven. In Veel Leven, Veel Master’s, door Past Life Regression pionier Dr. Brian Weiss, herinnert hij een patiÇ®nt met een fobie over alles dragen rond haar hals. Ze voelde paniek als ze geprobeerd om een ƒ??ƒ??ketting of een schildpad hals trui dragen. Haar Past Life Regression blootgelegd dood door wurging. Dr. Weiss hielp haar ervaring onder hypnose oproepen en haar fobie verdwenen, een fobie die resistent waren twee jaar traditionele therapie.

Karmic relaties zijn een ander gebied hypnose adressen. Heb je ooit iemand met wie je een instant aantrekkingskracht gehad of afkeer ontmoet? Tien seconden in een eerste ontmoeting en je weet dat er iets krachtigs over uw reactie, maar je weet niet waarom. Kans groot dat je interactie met deze ziel voordat hetzij in een positieve of negatieve manier en het liet een onuitwisbare indruk op je ziel.

Klanten hebben me verteld van de flitsen van het geheugen dat er geen zin in hun huidige leven en kennis van plaatsen zowel buitenlandse als binnenlandse ze nog nooit eerder bezocht. Maar als ze op bezoek deze vreemde citeert, zijn ze op onverklaarbare wijze bekend met de straten en gemakkelijk hun weg te vinden. Scripties zijn mogelijke indicaties van een vorig leven.

Zelfs iemands talent of affiniteit voor bepaalde carriÇùre en hobby’s kan worden onthuld onder hypnose. Veel zielen zijn betrokken geweest bij soortgelijke werkzaamheden voor eeuwen. Weten verleden vaardigheden of bezigheden en het nastreven van hen heeft gebracht inkomen en vreugde voor velen die onzeker over carriÇùrepaden waren.

Hypnose en Past Life Regression beantwoordt vele vragen van de bizarre aan het alledaagse en kan een snelle methode voor het vinden van aanwijzingen om mysteries van het leven te zijn. Het antwoord, zoals de wijzen zeggen, is niet zonder, maar binnen.

Door
Elissa Bentsen, Board Certified Hypnotist
www.foreversouls.com
Gepubliceerd in Positive Change Magazine
december 2009 Bio Auteur’s:

Ms. Bentsen is afgestudeerd aan de Florida Atlantic University met een BSW in Social Work. Ze diende als Executive Director van United Way agentschappen in Florida voor 15 jaar voordat hij een hypnotiseur. Ze heeft beoefend als therapeut onder toezicht van LCSW begeleiders en is een intuÇîtieve emotionele genezer.
Ze heeft gestudeerd bij psychiater, Dr. Brian Weiss, de pionier in Past Life Regression Therapy en Betty McCormack, trainer met de Omni Hypnosis Center. De focus van haar werk in het verleden leven regressie is om mensen te helpen om toegang te krijgen wortel problemen en om te ontdekken hoe het verleden invloed op het heden. Ze woont in Sarasota, Florida, waar ze een Master in Mental Health mate kandidaat en is beschikbaar voor Past Life Regression / Hypnose sessies in persoon en per telefoon.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com