Categories

“Poedel Puppy Training Made Easy & snelle In 5 stappen!”

Als u wilt dat een liefdevolle en goed opgevoede hond en een vreugde om het huis te hebben en waar je maar neem hem volg deze vijf stappen. Er zijn tal van redenen waarom de hond opleiding thuis moeten worden genomen met zorg en vastberadenheid.

Stap # 1: Gentle Versterking
Als je een zachte Poedel als het opgroeit moet u uw hond met een vriendelijk en zachtaardig versterking voor goed en slecht gedrag te behandelen.. Dit betekent niet ooit slap geraakt, schoppen of gebruik enige vorm van fysieke straf. Als uw Poedel pup doet iets dat klopt prijs hem. Als uw pup iets doet wat slecht zeggen “nee” in een strenge stem om hem te laten zien het verkeerd was. Als u niet het temperament of de tijd om uw Poedel trainen hebt dan moet je nadenken over het krijgen van wat de hond gehoorzaamheid opleiding van een professional. Het is beter om wat begeleiding vroeg wanneer ze zijn gewoon pups vervolgens naar de opleiding van uw pup vertragen. Het trainen van je hond moet starten terwijl hij nog jong is, hoewel oudere honden kunnen ook worden opgeleid

Stap # 2:. Bijten
Alle Poodle puppies zullen kauwen en bijten. Het zal je kleren kauwen en bijten in cariǮs plaatsen. Het is precies wat puppies doen. Hun scherpe tanden kan veel pijn veroorzaken. Kleding wordt geript door hun naald-achtige tanden. Leer uw hond dat dit onaanvaardbaar zo snel mogelijk. Als poedel pups mogen deze acties voort te zetten, als ze ouder ze zullen worden waardoor sommige ernstige schade aan u, uw kostbaarheden, of anderen.
Een zeer effectieve aanpak is ‘au’ te zeggen in een neutrale, niet luid, niet hoog en niet boos toon van de stem, dan lopen de kamer uit. Sluit de deur achter je voor een halve minuut. Dit toont het gedrag dat u probeert te straffen, en dan geeft een time-out als gevolg. Eigenlijk is het creǮren van een wederzijds respect voor elkaar, je hond zal meer dan bereid om te worden opgeleid.

Stap # 3: Huis trainen van uw puppy van de poedel
House opleiding van een puppy van de Poedel is zeer belangrijk voor zowel de Poedel puppy en ouder. De nummer 1 reden dat huisdieren worden gebracht in ponden zijn vanwege het niet kunnen hebben uw dieren gecontroleerd en naar je luisteren, dat is de reden waarom de opleiding van uw hond goed is zo belangrijk.
Veel mensen gebruiken de succesvolle krat methode . Als u niet beschikt over een dier krat, maak een klein gebied, zodat uw hond niet kan bewegen veel voor uw poedel pups slaapgedeelte. Dit zal helpen om dit gebied als de no go zone. Laat uw poedel puppy niet achter in dit gebied voor een lange periode van tijd. Neem je pup uit elk uur

Stap # 4:. Barking
Barking is uw puppy manier van spreken aan u. Maar je moet hem laten weten dat overmatig blaffen is niet geschikt wanneer het leven met mensen.
Als je tijd doorbrengen met uw Poedel puppy ze vertrouwd met je regels en hoe zich te gedragen, terwijl in een huis zal zijn.

Stap # 5 Poedel Training Tips Tip # 1: Consistentie is Kritische
Honden moeten leren met consistentie en herhaling.

Tip # 2: Houd je emoties uit het proces
Train uw hond met een goede houding en probeer niet temperamentvol met hem te zijn. Omdat woede met de hond zal niet helpen met de training vooruitgang.

Tip # 3: Mark succesvol gedrag met een ja of een geluid clicker
Maak uw poedel puppy te begrijpen dat hij heeft een goede baan met en mooi afgezwakt ja.

Het verstrekken van de positieve en de juiste hond opleiding thuis zeer lonende ervaring kan zijn als je je hart erin en verhoogt de kans dat uw hond ook daadwerkelijk iets te leren.

Hier zijn de Poedel “geheimen” professionele hondentrainers niet wil dat je weet. U vindt ze allemaal hier te vinden: Klik hier! Bio Auteur’s:

Ik ben een onderzoeker en eigenaar van 3 honden.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com