Categories

Riding the Rails: kompleet bezienswaardigheden Vacations door Private Railcar

Op een gegeven moment, het reizen door spoorweg was de beste manier voor een eerste-klasse ervaring. Vandaag, minder mensen rijden de rails, want het is vaak makkelijker en meer luxe te vliegen. Wist u echter dat u kunt nog steeds je complete sightseeing vakantie-pakketten die moeten reizen via private motorwagen? Deze ervaringen kunnen rustig belonen, zodat u eigenlijk zien het platteland en interessante toeristische bestemmingen, zonder zelf te hoeven rijden. Als u geÇînteresseerd bent in een privǸ motorwagen reis bent, check out de volgende opties voor een unieke reiservaring:

The Orient Express < P> In tegenstelling tot zijn naam, de beroemde OriÇ®nt Express was eigenlijk een trans-Europa reis naar de poort van AziÇ®: Istanbul, Turkije. U kan worden vertrouwd met het geromantiseerde verhaal van deze beroemde reis van romans en films, zoals Bram Stoker’s Dracula of Agatha Christie’s 1934 Murder on the Orient Express zijn. Reizigers kunnen in Londen beginnen, steekt het Engels Kanaal en aan boord van de trein in Parijs, reizen via MǬnchen, Wenen en Boedapest, Hongarije. Van Budapest konden ze de route van Belgrado (ServiÇ®) kiezen naar Athene, of afwisselend, door middel van Bucarest, RoemeniÇ®, naar Constantinopel – wat nu Istanbul, Turkije. Uit Turkije of Griekenland, kon wereld vakantiegangers kiezen om hun reis per boot of andere treinen verder naar bestemmingen in het Midden-Oosten, India en daarbuiten.

Vandaag kunt u een voorproefje van het verleden herleven door middel van ten minste ǸǸn bedrijf dat de dienst werkt langs een aantal van dezelfde spoorlijnen in gerestaureerde vintage rail koetsen. The Venice Simplon-Orient Express biedt regelmatige reizen van Londen naar VenetiǮ en minder frequente reizen tussen VenetiǮ en Istanbul. Dezelfde reisorganisatie biedt ook op dezelfde thema rail vakanties in MaleisiǮ / Thailand en in heel AustraliǮ.

De Trans-Siberische spoorlijn < P> Een ander Europa naar AziÇ® treinreis is de Trans-Siberische spoorlijn. Dit is de langste ononderbroken spoorlijn in de wereld, loopt meer dan zes duizend mijl. U kunt uw zevendaagse reis in Moskou te beginnen en zien het platteland en een aantal Russische en Aziatische steden op weg naar Vladivostok, of u kunt kiezen voor een veel langere reis, met stops in locaties zoals Irkutsk en het Baikalmeer. De meeste mensen hebben de neiging te denken van een vakantie als een reis naar ergens warm en zonnig, maar dit railcar reis neemt je mee in een prachtig winterparadijs plaats.

The Blue Train, Africa

Luxe lekker eten en unieke Afrikaanse landschappen komen samen op The Blue Train. Die door Zuid-Afrika, deze trein is alles over de vijf-sterren luxe. De personenauto’s zijn perfect voor gasten die graag de fijnere dingen in het leven, en het avondeten, compleet met heerlijke lokale wijnen, is ongeÇ®venaard. U kunt natuurlijk, verwachten meer te betalen voor een reis over The Blue Train, maar over het algemeen, de ervaring is zeker het geld waard.

Canada en de Canadese Rockies

VIA Rail van Canada houdt op te scheppen over “de meest spectaculaire Trein Reis in de wereld , “en ze kunnen gelijk. Als u kiest voor de volledige cross-continent reis over na grootste land ter wereld, vindt u een breed scala van terreinen uit bossen en landbouwgrond, glooiende weilanden en het meer kanten ervaren, de majestueuze Canadese Rockies. Op sommige reizen slaap je op de trein, terwijl anderen u de trein overdag rijden en stoppen voor het land reizen en daarna overnachten in een luxe hotel. De full-blown Coast to Coast vakantie is 16 nachten en 17 dagen – maar de moeite waard als je de tijd hebt. Canada biedt een rijke verscheidenheid aan natuurlijke wonderen en gastvrijheid als goed.

Zuid-Amerika en de Andes

PeruRail is een van de hoogste spoorlijn lijnen in de hele wereld, en routes te nemen reizigers naar diverse bestemmingen, waaronder Machu Picchu en de Heilige Vallei, het Titicacameer, en de historische stad Cuzco. De spectaculaire uitzicht vanaf uw motorwagen alleen al zijn de moeite waard, en als je houdt van cultuur, dit is een geweldige manier om de oude wereld van de Inca’s te verkennen.

Bijna alle landen in de wereld, waaronder India, Canada, Spanje, Mexico, en, uiteraard, de Verenigde Staten, bieden spoorlijn tours. Terwijl sommige, zoals de Tran-Siberische en anderen hierboven vermeld, kunt nemen je hele 1-2 weken vakantie, anderen zijn zeer geschikt voor eenvoudige dagtochten, of zelfs alleen maar ‘s middags reizen. Bijvoorbeeld, de schilderachtige Stroudsburg Railroad aan de oostkust van de Verenigde Staten neemt u mee naar Pennsylvania boerderij land meer dan slechts een korte middag rit. Kansen als deze zijn beschikbaar over de hele wereld. Dus, zelfs als u niet wilt dat uw hele tijd doorbrengen op een trein, kunt u een dieseltrein reis toe te voegen als onderdeel van uw vakantie.

Bij het boeken van een reis per spoor, in gedachten houden dat niet alle treinen hebben een eigen mogelijkheden. Als u van plan om dit het grootste deel van uw reis te maken, zorg ervoor dat de motorwagen u boekt zal toestaan ƒ??ƒ??voor u om een ƒ??ƒ??beetje privacy te hebben met uw reisgenoten. Sommige treinen bieden alleen traditionele zitplaatsen, wat ongemakkelijk en verkrampt op langere reizen kan zijn. Ook, zorg ervoor dat u controleren op de accommodaties om te slapen en eten. Hoewel veel lijnen bieden eten en slapen faciliteiten, voor sommigen is dit ongeveer functie niet comfort. Als u wilt dat een luxe vakantie, zorg ervoor dat u uw onderzoek te doen en kies een echte vijf-sterren-optie.

De wereld is aan het veranderen. Met onze snelle dagelijks leven, zijn de meeste mensen op zoek naar de snelste manier om van punt A naar punt B. Soms, hoewel, de werkelijke reis is het beste deel van de vakantie. Vergeet niet reizen per spoor bij de planning van uw volgende vakantie. Als u niet zeker weet welke treinreis voor u geschikt is, werken met een reisbureau. Hoewel we doorgaans denken aan een reisbureau als iemand die cruises en resort vakantie plannen, ze kunnen ook helpen een eigen motorwagen reis te boeken. . Deze trein reizen kan u helpen herinneringen die een leven lang meegaan te maken Bio Auteur:

Cynthia Andrews is een freelance schrijver die schrijft over de reisbranche vaak gericht op vakantie plan vergelijkbaar met wat men zou tegenkomen bij het werken met een reisbureau.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com