Categories

Self Care-wat als het gaat niet over jou?

Is zelfzorg egoÇîstisch? Is plezier onverantwoord? Of zijn deze manieren om een ƒ??ƒ??positief verschil maken in de wereld? Ik voel me onlangs geÇînspireerd door een klein boekje, je leven is uw boodschap door Eknath Easwaran. (Deze titel werd geÇînspireerd door de held van de auteur, Mahatma Ghandi.) Hij pakt de grote agenda’s van een harmonieuze planeet, globale vrede of economie met een eenvoudige en diepgaande verklaring.

Het belangrijkste is hoe je je eigen leven te leiden.
Dit is niet een gloednieuw gedachte, maar het is echt zinken in dieper. Het voelt zo waar. Easwaran erkent dat veel van onze uitdagingen, zoals armoede, drugsmisbruik, de spanningen tussen de verschillende volkeren, oorlogen en de toenemende bedreigingen voor ons milieu. De clou blijft naar eigen persoonlijke inzet van individuen komen om “rustig te veranderen de wereld door zelf te veranderen.”

“De enige manier om mensen voor het beter te beÇînvloeden – je familie, je vrienden, je club, je klas, uw kliniek, je samenleving, zelfs je vijanden. – Is via uw persoonlijke voorbeeld Harmonie met de milieu- de verlichting van onze milieu-crisis- en harmonie met anderen- de versoepeling van onze sociale, politieke en economische problemen – zowel beginnen met een derde harmonie. harmonie met onszelf ”

Hij praat ook over het belang van de kwaliteit van het leven en de rimpel effect buiten onze self-aandacht die uiteindelijk ten goede komt anderen.

“Mensen absorberen iets diep onder het bewuste niveau als ze zien een man die in vrede met zichzelf. “

Als we ons richten op het verbeteren van de kwaliteit van ons eigen leven, van het worden wie we zijn bedoeld om te zijn, we beginnen om bij te dragen tot een betere kwaliteit van leven voor alle . Natuurlijk kan dit worden geÇînterpreteerd om mensen toestemming om hedonistische comfort en ego-gedreven zelf absorptie na te streven. Dat is duidelijk niet de boodschap. Denk er eens over … Als je authentiek zich richten op “steeds je ware zelf” (harmonie met zelf) dat is een spirituele revolutie. Dat leidt tot vrede, welvaart en het nastreven van geluk voor iedereen.

In een recent coaching sessie mijn cliÇ®nt Marge kwam om een ƒ??ƒ??aantal eye-opening inzichten over Fun. Decennia van conditionering geschapen beperkende overtuigingen zoals “Leuk zou komen na de aanzienlijke werk wordt gedaan.” Of “Fun is egoÇîstisch en onverantwoordelijk.” Marge wilde rekken om te zien hoe het maken van plezier een hogere prioriteit zou het tegenovergestelde van zelfzuchtige … hoe vullen haar eigen goed creÇ®ert helderder energie en dus brandstof haar capaciteit om een ƒ??ƒ??medelevende, gul, creatieve bijdrage aan de rest van ons.

Denk aan je persoonlijke voorbeeld en de energie die je uitstraalt. De materiÇ®le keuzes en acties die u geÇînspireerd bent te doen (want je hebt ontwikkeld om meer in sync met uw ware geest) zijn alle relevante manieren dat je een positieve bijdrage.

Dit boek is aarding me in aandacht voor zelf-transformatie (en niet springen over dat door verstrikt te raken in een razernij van de to-do’s voor websites, persberichten of per ongeluk arrogant doelen over “een verschil maken” ). Het roept me erg wakker om mijn persoonlijke voorbeeld en het aanwakkeren van een geweldige kwaliteit van leven voor mezelf om te blijven steunen anderen in die zoektocht te zijn.

Mijn uitnodiging aan u is om het belang van het verbeteren van uw eigen kwaliteit van het leven te waarderen (buiten je eigen comfort of persoonlijke doelen!) Kijk naar manieren om goed voor jezelf te nemen en het leven te genieten. Vertrouw erop dat dit niet alleen frivool of egoÇîstisch. Eigenlijk, het maakt alle verschil in de wereld Auteurs Bio:.

Uitgeroepen tot een van de 50 top coaches in Amerika, nieuwe boek Marian Baker’s, “Wake Up Inspired – Fuel Gezonder Succes en Liefde Life Je Meant te leiden “heeft verdiend 5-sterren beoordelingen, Boek van het Jaar (voorwoord) en Independent Publisher Awards. www.wakeupinspired.com

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com