Categories

The Mercury Tegenspraak

Did’ja ooit het gevoel dat je in Wonderland op zoek naar Alice te krijgen? Wanneer twee plus twee is niet gelijk aan vier meer, en te veel van wat je ziet aanbiedingen alleen verwarring?

Bijvoorbeeld, onze bevoegdheden die worden verboden kwikthermometers. Beter zou u niet weet wat uw temperatuur dan het risico te breken … Did’ja ooit het gevoel dat je in Wonderland op zoek naar Alice te krijgen? Wanneer twee plus twee is niet gelijk aan vier meer, en te veel van wat je ziet aanbiedingen alleen verwarring?

Bijvoorbeeld, onze bevoegdheden die worden verboden kwikthermometers. Beter zou je niet weet dat je de temperatuur dan het risico het breken van een thermometer die kan lekken, oh misschien, een half dram kwik. De onjuiste vervangende thermometers geven slechts een algemeen idee van uw temp. En nooit hetzelfde nummer twee keer op een rij. Dicht genoeg, zoals ze zeggen, voor de overheid werken.

Aan de andere kant, onze onverschrokken leiders shill voor de TL-lamp, de zogenaamde CFL. Nu, als het gebeurt, deze Don niet-fit-half-the-armaturen-in-the-house gadgets bevatten ongeveer dezelfde hoeveelheid kwik als een kwikthermometer.

Als een spaarlamp breekt, goed , dat zowat doet. Je moet de HazMat bemanning voor clean-up call. (En probeer niet te voelen dom als je ze vertellen waarom je belt. Een gloeilamp? Je out belde ons in onze grappige kijken, onaangenaam warm kostuums voor een gloeilamp? Ben je gek, misster? Een vrachtwagen en drie mannen?)

En als de CFL breuk belanden in vloerbedekking, waar de totale verwijdering blijkt dubieus te zijn, bent u geadviseerd om uw nederige woning te verlaten voor een paar dagen.

En don ‘ t zelfs denken aan het gooien van een van de baby’s in de prullenbak! Nosirreebob! Neem het met uw plaatselijke gevaarlijk afval plaats en gooi het goed.

En het deel over het vullen van de lucht met CO2 door het rijden halverwege naar Canada en terug naar een gloeilamp te leveren? Denk je niet slim met me, jongeman krijgen; we energiebesparing hier. En, nee, je kan niet maar af te schrijven het aantal kilometers op uw belastingen.

er is goed nieuws, ook. Volgens een studie lees ik, in de afwezigheid van glutamaat, kwik vormt geen bedreiging. Dus alles wat we moeten doen is het verbod MSG en soja, en we zijn thuis gratis! Hoe cool is dat! Niet alleen konden we onze kwikthermometers terug, maar onze endocriene systemen zouden opstaan ƒ??ƒ??en bel ons zegenen-ed. Een goede gezondheid zou bloeien en bloeien. We kunnen zelfs uit te breken in de wereld van vrede, voor luid schreeuwen

Ja, ik ga niet mijn adem in te houden, ofwel

Hier is de deal:!. Als kwik is gevaarlijk , niet spelen. Gloeilampen breken vaker dan thermometers. Banning de minder gevaarlijke van de twee, terwijl verplicht de andere definieert onverantwoordelijkheid. Of misschien domheid.

Welke woord dat u kiest, het vitrines zeker onze regering in de typische, maakt-sense-alleen-in-Washington actie. En voor dat we betalen ze het grote geld Auteurs Bio:?.

Bette Dowdell is geen arts, noch ze beweren een te zijn. Ze is een patiǮnt die al het bestuderen van het endocriene systeem en met succes haar eigen endocriene problemen hanteren voor meer dan 30 jaar. Ze biedt teleseminars te leggen hoe het endocriene systeem werkt-of niet bespreken dingen in het milieu voedsel, cosmetica, water, etc., dat schadelijk zijn voor het endocriene stelsel, suggereren vitaminen, mineralen, aminozuren, kruiden en super voedingsmiddelen die helpen en vragen te beantwoorden. Check haar uit op http://TooPoopedToParticipate.com

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com